- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
ya insanlar kendilerini ne sanıyorlar herşeye yorum yapma karışma hakkını nerden buluyorlar? bana da her sabah peynir yiyorum diye tek yönlü besleniyosun dediler bu sabah. boşver takma kafanı. insanlar hamileyiz diye şımarıp çöp öğütücüsü gibi olmamızı her bulduğumuzu midemize atmamızı bekliyorlar. hiç aldırma canım sen.Kızlar Günaydın,
Bu sabah kendimi çok kötü hissediyorum.
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, “sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun” gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Ama benim yiyebildiğim içebildiğim o kadar az şey var ki, gerçekten seçici davranamıyorum, o an neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum, açlıktan şekerim, tansiyonum düşüyor bazen, işyerinde ne yapabilirim ki, mecburen meyve suyu, gazoz falan içiyorum (her gün değil tabi, sadece kendimi kötü hissettiğimde)
Sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum![]()
Bide bu iki gundur cok zor gunler geciriorumm..esimle ailesi yuzunden cok bozuguzz..affetmeyi dsunmuorum ama napcamm insann kolayca hade git diemiooo..dun konusmaya calisti bana sirinlikler yaptii ama ben cok kirginim ve hicbisey istemio cnmmm/..hattapazar gunu en yakin arkadsimizin kinasi vardi gitmedimm cok kotuydumm...ve o arkadsimizin yarin aksam dugunu var napcam mecbur gtmem gerekioo ...ama kislar napiyim gidimmi yoksa onu yalniz yollayim ve resilmi olsunn..ouff nasi karmasa icindeyim kotuyum anlatammam..
canım seni anlıyorum ama en yakın arkadaşının düğününe eşini yalnız göndererek eşini değil, arkadaşını cezalandırmış olmayacak mısın?
Son düzenleme: