2012 Ocak Anneleri

kızlar bu arada vajinadaki sızıyı söylemeyi unuttum. doktor cinsel ilişkiden kaynaklandığını söyledi.. genelde cinsel ilişki sonrası oluyormuş. benimde öyle oldu sanırım...

yuh diyorum yani.:53: insanların işi gücü yok herhalde, burda yalan söylemeyi kendilerine iş edinmişler:20:. ne gereksiz insanlar var şu memlekette... işte malesef sanal alemin böyle kazıkları olabiliyor insana...

Sorma cnm başka bi arkadaşım söyledi şimdi şoktayım o kıızım dediyi kızı başkasının bloğundan resimlerini alıp yüklüyomş annesinide kendisi olarak tanıtıyomş..
Ve kız şuan 3 yaşında kocaman olmuş.. İnanamıyorum.. Böyleyim şuan :53:

arkadaşlar bizim sayfa ana sayfada görünmüyor.bu adreside kız kardeşim bulup bana yollamıştı öyle sık kullanıllanra kaydedip yazıyorum.ama evde girmek istediğimde bulamıyorum.

Sorma cnm başka bi arkadaşım söyledi şimdi şoktayım o kıızım dediyi kızı başkasının bloğundan resimlerini alıp yüklüyomş annesinide kendisi olarak tanıtıyomş..
Ve kız şuan 3 yaşında kocaman olmuş.. İnanamıyorum.. Böyleyim şuan :53:

Başka işi gücü yok muymuş :19: Yazık, hasta ruhlu...

arkadaşlar bizim sayfa ana sayfada görünmüyor.bu adreside kız kardeşim bulup bana yollamıştı öyle sık kullanıllanra kaydedip yazıyorum.ama evde girmek istediğimde bulamıyorum.

Kadın&Çocuk Sağlığı başlığı altında Aylara göre paylaşım alanı var cnm ordan ocak annelerine tıklıycaksın o konunun içinde konu..

ben google dan buluyordum 2012nın ılk melekleri kadınlar kulübü yazıp. 2012 ocak anneleri kadınlar kulübü yaz öyle bulursun herhalde artık.. bazen forum takıpten yakalamak istiyorum basamadan başka konuya giriveriyor sinir krizi geçirmek yerine öyle yapıyorum ben de....

en kolayı profilinden yazdığın cevaplardan girmek :1:

Olmadı şu adımları takip edersin:
# Ana Sayfa
# Kadın & Çocuk Sağlığı
# Aylara Göre Genel Paylaşım
# Ocak Anneleri (buraya kadar ana sayfada görünüyor zaten)
# 2012 Ocak Anneleri

Başka işi gücü yok muymuş :19: Yazık, hasta ruhlu...

Yokmuş heralde 1,5 sene muhabbet ettik evlenmeden önceki konumdaydı tutarsız lafları vardı yakaladım söyledimde ama konduramadım neden güvendiysem..
İnsan şoka giriyo ama yaa arkadaşlarımın tahminine göre ya hasta ruhlu çocuğu olmayan bi kadın bana görede erkek gibi geliyo yaa..
Ay konuştuğumuz konular aklıma gelince çıldırcak gibi oluyorum.. O kadar muhabbet ettik yaa :50: :53:

kızlar bu arada vajinadaki sızıyı söylemeyi unuttum. doktor cinsel ilişkiden kaynaklandığını söyledi.. genelde cinsel ilişki sonrası oluyormuş. benimde öyle oldu sanırım...

ay deme ya zaten nisandan beri bişey yaptığımız yok kocamda korkuyo böle okudukça bende korkuyom ama kocamada acıyom yazık adama benim canıma minnet gerçi ama adama yazık ne yapsakki ya 9 ay olmadan da olmaz yani :)))))))) 3 buçuk ay oldu valla :)))))))))

ben google dan buluyordum 2012nın ılk melekleri kadınlar kulübü yazıp. 2012 ocak anneleri kadınlar kulübü yaz öyle bulursun herhalde artık.. bazen forum takıpten yakalamak istiyorum basamadan başka konuya giriveriyor sinir krizi geçirmek yerine öyle yapıyorum ben de....

Kadın&Çocuk Sağlığı başlığı altında Aylara göre paylaşım alanı var cnm ordan ocak annelerine tıklıycaksın o konunun içinde konu..

en kolayı profilinden yazdığın cevaplardan girmek :1:

Olmadı şu adımları takip edersin:
# Ana Sayfa
# Kadın & Çocuk Sağlığı
# Aylara Göre Genel Paylaşım
# Ocak Anneleri (buraya kadar ana sayfada görünüyor zaten)
# 2012 Ocak Anneleri

teşekkür ederim arkadaşlar..

merhaba bende 11+4 hamileyim sat 15 nisan diğer topik yavaş ilerliyor burayı yeni buldum :17: hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:49::49::49::49:

Kızlar bu arada ben yeni konu açılması taraftarıyım herkes tek bişey söylesin farketmez demesin ona göre ya burda kalalım yada konu kapatılıp yeni konuya geçilsin..
Açıkcası ben tablonun sürekli güncellenmesini istiyorum..
Yoksa bu topicle derdim yok hahahaha :60:

selammm kızlar ben doktordan geldim. ama çok mutlu oldum yaa:66: :66: :66:. doktor hanım dedi ki ay ne hareketli bir bebek böyle bu. hiç yerinde durmuyor. gayet sağlıklı görünüyor. sata göre 10 gün öndeymişim. 15 haftalık göründü. boyunu ölçemiyoruz artık dedi. 100 gr filanmış. kafatası ve karın çevresi ölçüldü.

tabii cinsiyet sordum. cihazımız biraz eski olduğundan net göremedi. ama %70 erkek dedi.baya bi baktı genital bölgeye. bak bu çıkıntı pipi gibi duruyor dedi.ama biraz daha büyüsün netleşir dedi. ikili test sonuçları da çok iimiş. ikili test iyi çıktığı için 3 lü test yaptırmaya gerek yokmuş. maşallah benim kuzuma kıpır kıpırdı yaa. ultrasona girmeden 1 hurma ve yarım tablet çikolata yemiştim, belki etkisi olmuştur.

20-24. haftalar arasında detaylı ultrason varmış, ona girmemi önerdi.
Maşallah kuzuya:nazar::nazar: baya hızlı büyümüş demek ki iyi besliyorsun:)) :nazar:

selam kızlarrr.. şimdi doktordan geliyorum. bebeğimi gördüm kocaman olmuşş:32: baş aşağı duruyordu seninki tepetaklak olmuş dedi doktor:9: o kadar çok güldürdü ki doğru düzgün bakamadı:27: hareketlerini gördüm kıpır kıpırdı son gördüğümde bir çizgi kadardı kocaman bişey olmuş:64::nazar: ayaklarını karşıya diktiği esnada dondurdu bak bakalım bu ne dedi:53: nedir dedim. pipisi işte görmüyormusun dedi:40: bir kaç farkı pozisyonda daha baktı gerçekten çok net:52: doğum tarihi 3. kez 18 ocak çıktı. 3 gün geriden geliyor ama 18inde doğarsa doğum günümde doğurmuş olucam oğlumu:49: oğlum diyorum oğlummm.. pipili mipili... ne güzel yaa.. :69:
gözünaydın canım.:nazar: maşallah oğluşuna:nazar: yiğidin malı meydanda olur demiş göstermiş hemen.:1: Darısı bizim bıcırıklara :31:
merhaba arkadaşlar

Dün kızkardeşim doğum yaptı. tüm gün hastanedeydim. minicik bir kızı oldu. ama çok küçük 2,5 kilo.dünya tatlısı.yavru kedi gibi.dün zavallım hep uyumak istedi ama emmeyi öğrettiler ona.çok zorlandı ama öğrendi. çok küçük doğduğu için mama takviyesi de yapıyorlarçnk kan şekeri düşükmüş. çok özledim onu. bugün iş çıkışı tekrar yanına gideceğim. yavru kedimin:)
Hayırlı olsun canm Allahım analı babalı büyütsün.:nazar: Allahım bize de göstersin minişlerimizi emzirdiğimiz günleri inş.:69:

Kızlar şuanda şoktayım çok fena şoktayım..
kkda tanışıp 1 yıldan fazladır muhabbet ettiğim birinin fake olduğunu öğrendim herşeyi ama herşeyi resmen uydurmuş..
Güya bebeği vardı ailesi vardı öyleydi böyleydi buradaki aralık annelerinide kandırmış..
Face başka bi ailenin resimlerini kendi resimleri gibi yükleyip herkesi kandırmış..
Ay inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaa :4:
:47:Terbiyesizlikten başka bişey değil yaa böylelerinin yaptıkları. biz de yazıoruz burda dertleşioruz. ben herkesin samimiyetine inanarak okuyorum yazıorum.insan hayal kırıklığına uğrar tabi. mikroppp:41:

canım sayfanın üzerinde seçenekler var ya oradan abone ol. kontrol panelinden girer aboneliklerden görürsün girersin.ben öyle yaptım yani. her yerden rahatça bulabiliorum o zman.

Kızlar bu arada ben yeni konu açılması taraftarıyım herkes tek bişey söylesin farketmez demesin ona göre ya burda kalalım yada konu kapatılıp yeni konuya geçilsin..

evet canım bende senin gibi düşünüyorum.bence yeni bir yer açalım herkes oraya gelsin sürekli güncellenmesi güzel olur...:13:

Yokmuş heralde 1,5 sene muhabbet ettik evlenmeden önceki konumdaydı tutarsız lafları vardı yakaladım söyledimde ama konduramadım neden güvendiysem..
İnsan şoka giriyo ama yaa arkadaşlarımın tahminine göre ya hasta ruhlu çocuğu olmayan bi kadın bana görede erkek gibi geliyo yaa..
Ay konuştuğumuz konular aklıma gelince çıldırcak gibi oluyorum.. O kadar muhabbet ettik yaa :50: :53:
canı sıkma canını malesef böyleleri de var burda...bir tanesine de ben denk gelmiştim muhatap olmadım anlayınca
ay deme ya zaten nisandan beri bişey yaptığımız yok kocamda korkuyo böle okudukça bende korkuyom ama kocamada acıyom yazık adama benim canıma minnet gerçi ama adama yazık ne yapsakki ya 9 ay olmadan da olmaz yani :)))))))) 3 buçuk ay oldu valla :)))))))))

bizde öyleyiz 2 buçuk aydır bizde de bişi yok doktor bişi demedi bizde sormadık acayip korkuyoruz miniğe zarar veririz diye....bazen sırnaşırsa diyorum aaa çocuğun yanında ne yapıyorsun ayıp :52::52::52::52::52:

:47:Terbiyesizlikten başka bişey değil yaa böylelerinin yaptıkları. biz de yazıoruz burda dertleşioruz. ben herkesin samimiyetine inanarak okuyorum yazıorum.insan hayal kırıklığına uğrar tabi. mikroppp:41:

Aynen öyle 1.5 sene az bi zaman değil inanmakta güçlük çekiyorum hele kızım dediği kızın 3 yaşındaki halini görünce şoka girdim..

evet canım bende senin gibi düşünüyorum.bence yeni bir yer açalım herkes oraya gelsin sürekli güncellenmesi güzel olur...:13:

bence de yeni konu açılıp sürekli güncellenmesi mantıklı ama bu kim üstlenecek bunu
tabi birde burda paylaşılmış şeyler var sanırım ondan istemiyor arkadaşlar ama takibi daha iyi olur ilk sayfada çıksa ve sabitlense

ayy canım benim ya. doktor yasak filan demedi ama.bana hiç yasak değildi canım da ya utanıyorum söylemeye ama biraz yumuşak yumuşak yapmak lazım sanırım:17:. ama 3,5 ay sonrasında o kocayı düşünemiyorum:27::27:

Back
X