2012 Ocak Anneleri

evet liste güzel olmuş deniz eline sağlık ama kilo işi bozmuş yaa :D kıloyu koymasak olmazmı ?:31:

olabilir tabi :1: :1: :1::1: daha sonra gelistiririz listeyiii hep beraberr,, ben yarın eklicem 1. sayfayaaaa

ben varım canım.ogretmenım ben.Allahtan okulların kapanmasına az kaldı.bebegı 5 aylık yapıcaz tatıl bıtınceye kadar ınsallah.10 gun rapor aldım annemde gelcek yanıma .dınleneyım.her ders 4 kat cıkıp teneffuste 4 kat ınıyordum gunde defalarca.sımdı mudurum sagolsun alt katı ayarlamıs bana.10 gun sonra orda devam etcem inşallah.

benım son sat 27 mart ama gec dollenme benımkı canım.kılom 59 aynı hamılelıkle.yıyesım gelmıyor benım hıc.onceden ıstahım daha coktu.

hezelcim ne guzel anlayıslı davranmıss is yerin sanaaa,, ozel sektorde ben simdi is bulamam meselaaa,,,

yemek konusunda endie etme tatlımm,, bi cok kisi yemek yiyemeye biliyormus,, ama bebis bizim vucudumuzdan besleniyormuss

Son düzenleme:
hezelcim ne guzel anlayıslı davranmıss is yerin sanaaa,, ozel sektorde ben simdi is bulamam meselaaa,,,

yemek konusunda endie etme tatlımm,, bi cok kisi yemek yiyemeye biliyormus,, ama bebis bizim vucudumuzdan besleniyormuss

evet ozelde oyle tabı canım.bızım meb oldugu ıcın tabı mudurumuzde ıyı sagolsun.gercı ben de okul ıcın cok sey yaptım.aylarca comenıus projesı ıcın ugrastım.8 ortak ulke buldum.hazırlık zıyaretı duzenledım.okulumuza geldıler.bızde ınsallah yurtdısına gıdıcez ogrencıler falan.yani gıkım cıkmadı bunlarla ugrasırken.sagolsun kadır kıymet bılıyorlar.yaptıklarımıza Allah razı olsun dıyorlar.bılmeyen mudurlerde var gercı.inşallah sende bebegını kucagına alınca hayrlısıyla ıyı bır ıse de gırersın canım.sen hangı muhendıslıgı okudun.nerde oturuyordun.ben ıst.

bende çalışıyorum ya sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp gelmek olmuyo,,,gerçi işim rahat oturuyorum çok stresli değil ama yinede evde olmak istediğin zaman yatıp uyumak uzanmak tv keyfi yapmakkk daha iyi tabiki

ya arkadaşlar bişey sorucam şimdi benım bebişim daha çok küçük diyemi karından ultrasondan bakmadı doktor yani bi sorun yoktur demi 4 haftalık şuan yani daha sonra görünür dimi kese karından ultrasonla:26::26::26:

Listemiz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KIŞ ANNESİ ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ :119:
1|Shining |30 mart|4 Ocak|Kese gözüktü|5 mayıs 4+6
2|Simran | 27 Mart| 1 Ocak| KeseGozuktu| 5 mayıs
3|hazel82| 27 Mart| 5 Ocak| kese gozuktu| 5 mayıs
4| eass| 3Nisan | 8 Ocak| :119:| :119:
5|simgeart |27 Mart| 1 Ocak| KeseGozuktu| 5 mayıs
6|ayyıldızım| :119:| :119: | :119:| :119:

Son düzenleme:
bende çalışıyorum ya sabah uykunun en tatlı yerinde kalkıp gelmek olmuyo,,,gerçi işim rahat oturuyorum çok stresli değil ama yinede evde olmak istediğin zaman yatıp uyumak uzanmak tv keyfi yapmakkk daha iyi tabiki

evet kesınlıkle ama yınede bebeklerımız ıyı olsunda bız calısalım.yeterkı onlar saglıklı olsun.saglıkla gelsın.

kızlar sızce sımdıden bebısler kızmı erkekmı dıye belırtı verırmı.ben tatlıyı cok severım eksıyı hıc sevmem halada oyleyım.delı gıbı tatlı yıyesım var.acaba ye tatlıyı yap hakkıyı mı olcam:9::9: sızde oyle bısı varmı suan.yoksa sonradan degısebılırmı.bızım ıcın kızda olsa erkekte olsa hıc farketmez tabı ama cocuklar duymasındakı huseyının dedıgı ''ye tatlıyı yap hakkıyı ye eksıyı yap ayseyı'' olayı dogru mu dıye dusunuyorum:8:

shining canım benımde kese gozuktu.ultrason kagıdında 5 ocak 2012 yazıyor dogum tarıhı ama ben sezeryanla olursa ıkı hafta oncesınden dogum olur dıye dusunuyorum.:49::28:

evet kilo olmasın, shining sen incecik olunca ben kocaman kaldım yanında.ki kocaman değilimdir aslında..
cıkarttım kiloyu,, ben 47 idim sigarayı bırakmadan onceee ,, su anda hic bir kıyafetim pantalon olmuyo o yuzden esofmanla gittim son doktoraaa,,
ama boyum kısa beniimm oleee acayip ince durmuyodum
ek olarak biseyler ekliyelim mi mesela bebesi son gordugumuz tarih ve bebisin durumunıu yazarken capını ekliyelim miii,,??

hadi oneri bekiyomm,,

evet ozelde oyle tabı canım.bızım meb oldugu ıcın tabı mudurumuzde ıyı sagolsun.gercı ben de okul ıcın cok sey yaptım.aylarca comenıus projesı ıcın ugrastım.8 ortak ulke buldum.hazırlık zıyaretı duzenledım.okulumuza geldıler.bızde ınsallah yurtdısına gıdıcez ogrencıler falan.yani gıkım cıkmadı bunlarla ugrasırken.sagolsun kadır kıymet bılıyorlar.yaptıklarımıza Allah razı olsun dıyorlar.bılmeyen mudurlerde var gercı.inşallah sende bebegını kucagına alınca hayrlısıyla ıyı bır ıse de gırersın canım.sen hangı muhendıslıgı okudun.nerde oturuyordun.ben ıst.
canım ben elektonik okudumm,, bursada oturuyoum , ama istanbulda okudumm,, uzun sur orada yasadımm,, iyi kisilerle calısıyorsun ne guzel canımm, cok sevindim senin adınaaa

Kızlarrr liste yapmamızın zamnı geldiiiiiii
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

KIŞ ANNE ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |HAMİLE KALINAN KİLO| SON KİLO |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ
1|Shining |30 mart|4 Ocak|49|51|Kese gözüktü|5 mayıs
2|:119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:
3| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:| :119:

bence cok başarılı olmuş bende gırmek ıstıyorum lısteye sat 27 mart dogum tarıhı 1 ocak beklenen doğum tarıhı kese gorundu hamıle kalınan kilo 50 sşimdiki kilo 51

Son düzenleme:
bende çalışıyorum öğretmenim ve bazen gercekten yoruluyorum özelliklede nöbetimin olduğu günlerde ama Allahıma emanet yawrum inşaallahh cümlemizin yawrusunu annesıne babasına bağışlar sağlıkla hayırlısıyla

kızlar sızce sımdıden bebısler kızmı erkekmı dıye belırtı verırmı.ben tatlıyı cok severım eksıyı hıc sevmem halada oyleyım.delı gıbı tatlı yıyesım var.acaba ye tatlıyı yap hakkıyı mı olcam:9::9: sızde oyle bısı varmı suan.yoksa sonradan degısebılırmı.bızım ıcın kızda olsa erkekte olsa hıc farketmez tabı ama cocuklar duymasındakı huseyının dedıgı ''ye tatlıyı yap hakkıyı ye eksıyı yap ayseyı'' olayı dogru mu dıye dusunuyorum:8:

ben de tatlı yiyiyorum ama sigaryı bıraktıgımdan beri dondurma yemeye basladımm,, yoksa deli gibi ne tatlı ne de eksicekiyo canımm,, ben cok inanmıyorum canım o biraz isin eylencesi,, ama rahmin ph degeri ile ilgis varmıs dogacak bebegin cinsiyetinin,, zaten ilk dollenmede belli oluyor bebegin kız mı erkek mş olcagı,,
içimden erkek geciyo ama bilemiyorumm

ya arkadaşlar bişey sorucam şimdi benım bebişim daha çok küçük diyemi karından ultrasondan bakmadı doktor yani bi sorun yoktur demi 4 haftalık şuan yani daha sonra görünür dimi kese karından ultrasonla:26::26::26:
canım 4 haftada anca vagenden gozukuyo kesee,,endise etmmeee canımcımm:70::70:

shining canım benımde kese gozuktu.ultrason kagıdında 5 ocak 2012 yazıyor dogum tarıhı ama ben sezeryanla olursa ıkı hafta oncesınden dogum olur dıye dusunuyorum.:49::28:
planladın yaniii :1::1::1::1:

bence cok başarılı olmuş bende gırmek ıstıyorum lısteye sat 27 mart dogum tarıhı 1 ocak beklenen doğum tarıhı kese gorundu hamıle kalınan kilo 50 sşimdiki kilo 51
ekledim tatlıımmm

arkadaşlar bu arada doktor bana folık asıt vermedı onun daha ıyısı var dıye elevıt verdı sızede onerırım

ya kızlar şu anda kot pantolon giyıyorum oturunca göbeğime baskı yapıyor zararı olurmu acaba

Back
X