2012 Ocak Anneleri

merhaba kızlar taze anneler:)

ben bugün tüp bebk merkezıne gıttım ve ultrasonla yıne baktılar ama doktorum keseyı gordugu halde yolk kesesnıde gordugu halde bebeği goremıyorum dedı.haftaya tekrar gel ama belkı gebelık durmusta olabılır dedı.cok korkuyorum yaaaa nıye kı boyle oluyor hep bır belırsızlık son adet tarıhıme gore 7 haftalık olması gerekıyor ama 5 haftalık gorunuyor dedı doktor bugun.kesenın boyutu da 1.12cm dedı.benımkı gıbı olan var mı aranızda ya cok korkuyorum:14:

benım hıc mıde bulantımda olmuyor kızlar doktora da soyledım kan degerlerı her kadında cok degısır dedı.bazı gebelerde yuksek sınırlarda gıderse deger beyını etkıler kusma ve bulantıyı fazlalastırır dedı.sende degerler alt sınırlarda devam edıyor dıyor.gebelık bu sekılde gerıden gıdıpte bebek sonradan olusur mukı?hep endıselıyım ama Allah yardımcım olur İnşallah...

ben bugün tüp bebk merkezıne gıttım ve ultrasonla yıne baktılar ama doktorum keseyı gordugu halde yolk kesesnıde gordugu halde bebeği goremıyorum dedı.haftaya tekrar gel ama belkı gebelık durmusta olabılır dedı.cok korkuyorum yaaaa nıye kı boyle oluyor hep bır belırsızlık son adet tarıhıme gore 7 haftalık olması gerekıyor ama 5 haftalık gorunuyor dedı doktor bugun.kesenın boyutu da 1.12cm dedı.benımkı gıbı olan var mı aranızda ya cok korkuyorum:14:

canım ya inşallah korkulacak bişey yoktur ve doktor yanılmıştır zaten moral bozmada süperler...bende 2 gün önce gittiğimde kese 1.10 cm di ve kalp atışları daha oluşmamış bu çok normal dedi doktor.......normal bence üzülüpte bebişini de üzme.....

reyyancıgım haklısın muhakkak canım ama bebgı hıc goremedım demesı benı cok uzdu.yanı kalp atısı ıcın erken olabılır tamam ama kese var ve yolk kesesı de var ama bebiş henuz yok yaramaz ortada:(ınsallah gelısır de canım senın kacıncı hafta suan?son adet tarıhın ıle uyumlu mu?

kızlar hemen korkmayın canım düşük dediysek meserretinde açıkladığı gibi o düşüklerin hepsi yerleşikken değil..yani kimyasalı falan da oluyor..genelde döllenip tutunamıyor ve siz bunu anlamıyorsunuz bile..çok arkadaşımda oldu..çok normal bir durum zaten..ilk gebeliklerde olabilir..hepsi kürtajı gerektirmez ve üzülmeyi hiç gerektirmez..
siz bebeğinizi gördüyseniz hiiiç endişelenmeyin..sıkı sıkı tutunmuştur zaten size..

nazarbocuğu bence bebiş geç döllenmiştir..ondan daha küçük haftalarda çıkıyordur..benimki de 4 gün fazla çıkıyor erken döllenmiş..olabilir korkma bence..haftan küükse bebeği görmezsin sadece kese görürsün..ben o yüzden uyarmakta istiyorum kontrollere 4 ve 5inci haftada gtmeyin..6 falan olsun öyle gidin..kalp atışını da duyarsınız içiniz rahatlar..ben öyle yaptım..kese var bebekte var mı boş mu diye endişeye kapılıyoruz sonra..boşuna üzülüyoruz..çok sık kan tahlilini de önermedi aile hekimim..

benimde ilk bebeğim düşmüştü canım zaten yüzde 80 düşermiş ilkler..ikinciler sapa sağlamlar inşallah..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
amin canım inş bu sefer bebişlerimizi saglıklı kucagımıza alırız:nazar::nazar:
normal canım bunlar benim karın ağrılarım yeni yeni azaldı 4-5 haftalıkken çok oluyor karın ağrısı bende korkmuştum ama normalmiş......bu hafta çok arttı mide bulantılarım önceden çok yoktu herşey burnuma kokar oldu...haftaya başlar seninde bulantıların........benim midem bulandıkça eşim dört köşe oluyor hamile oldupta midem bulandığ:25::25:ı için ama sağolsun çok yardımcı oluyor.......:69::69::69:
sagol canım ya icimi rahatlattın o zaman benimde yeni oldugu icin var karın agrılarım ama eskisi cok olmuyo allha şukur...su anda hamileligimden bişey anlmadım bazen unutuyorum hatta:9::9:bi doktora gitsem keseyi görsem hayırlısıyla daha cok rahatlıycam...benim eşimde yardımcı oluyo sagolsun karın agrım olunca yatıyorum her şeyi kendi yapıyo:69::69: sanslıyız rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi:nazar::nazar::nazar:

selam canım bebegin hayırlı olsun...sıkma canını inş haftaya görürüsün bebişini bazen gec gösterebiliyomuş icini rahat tut sen:nazar::nazar::nazar::nazar:
bayanlar merhabaaa beni de ekleyin beklenen adet gelmediiii ve 4 haftalık gebeyim

merhaba canım h.g...hayırlı olsun rabbim saglıklı kucagını almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

selam çiçeği burnunda hamişler nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım yarın doktor randevum var Allahın izniyle bebeğimin kalp atışlarını duyucam.benim sat 7 nisandı buna göre 6+1 haftalık hamileyim inşallah duyabiliriz o minik kalbin attığını çok stresliyim aslında bu yüzden.karnım ağrıyo bazen, kabızlık var kasıklarım geriliyor kramp giriyor bazen de.belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum.akıntım yok lekelenme yada kanama da yok Allaha şükür.Ara sıra miğde bulantılarım oluyor.
bakalım yarın ne dicek doktorum bu gece uyuyamam ben artık:)

selam çiçeği burnunda hamişler nasılsınız bakalım ben iyi sayılırım yarın doktor randevum var Allahın izniyle bebeğimin kalp atışlarını duyucam.benim sat 7 nisandı buna göre 6+1 haftalık hamileyim inşallah duyabiliriz o minik kalbin attığını çok stresliyim aslında bu yüzden.karnım ağrıyo bazen, kabızlık var kasıklarım geriliyor kramp giriyor bazen de.belim ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi korkuyorum.akıntım yok lekelenme yada kanama da yok Allaha şükür.Ara sıra miğde bulantılarım oluyor.
bakalım yarın ne dicek doktorum bu gece uyuyamam ben artık:)
selam tatlım....bence endişelenme hepsi bende de oldu 8.haftaya girince hafifliyor ağrılar..bulantı değil ama:Drahim büyüyor artık batmalar ondan olsa gerek..bende hala batmalar arada oluyor..sıkma canını orada bir fabrika var herşey normal..bol bol dinlen..inşallah yarın bebişinin kalp atışını duyarsın ben de aynı haftada gittim duydum..

nazarbocuğu bence bebiş geç döllenmiştir..ondan daha küçük haftalarda çıkıyordur..benimki de 4 gün fazla çıkıyor erken döllenmiş..olabilir korkma bence..haftan küükse bebeği görmezsin sadece kese görürsün..ben o yüzden uyarmakta istiyorum kontrollere 4 ve 5inci haftada gtmeyin..6 falan olsun öyle gidin..kalp atışını da duyarsınız içiniz rahatlar..ben öyle yaptım..kese var bebekte var mı boş mu diye endişeye kapılıyoruz sonra..boşuna üzülüyoruz..çok sık kan tahlilini de önermedi aile hekimim..

canım benım kı normal yolla gebelık olmadıgı ıcın gec dollenme olması mumkun degıl.ayrıca benım sat tarıhım 1 Nisan yanı bu tarıhe gore 7+1 oluyor benım gebelık haftam ama ultrason goruntusu 5 haftalık gıbı ve bebek henuz gorunmuyor.doktorumda %50 iyi %50 kötü olma ihtimali var dedı.yanı 3 veya 4 gun olsa tamam ama benımkı bırazcık yavas gelısım gosterıyor sanırım.neyse canım yıne de sagol canım İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım benım kı normal yolla gebelık olmadıgı ıcın gec dollenme olması mumkun degıl.ayrıca benım sat tarıhım 1 Nisan yanı bu tarıhe gore 7+1 oluyor benım gebelık haftam ama ultrason goruntusu 5 haftalık gıbı ve bebek henuz gorunmuyor.doktorumda %50 iyi %50 kötü olma ihtimali var dedı.yanı 3 veya 4 gun olsa tamam ama benımkı bırazcık yavas gelısım gosterıyor sanırım.neyse canım yıne de sagol canım İnşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun...
anladım canım..doktorun daha iyi bilir tabi..inşllah bişiyi yoktur..orda görürsün inşallah bebişini..dua et..

bu arada tahlilleri aldık kızlar..israrda bişey yok yalnız tahlillerim tam anlemıyla yapılmamış vitamin eksikliği var mı yok göstermiyor..o önemli değil o kadar dedi..hormonlarda da bişey yok sadece troid biraz düşükmüş 20 gün sonra tekrar yaptır dedi aile hekimi..aşırı düşük değil yine de dedi..yani bu tahliller de pek tatmin edici olmadı..en iyisini 2 hafta sonra iyi bir doktora görünmek olucak sanırım..

Arkadaşlar Merhaba;
Bende aranıza yeni katıldım, hamileyim demek isterdim ama ne yazıkki hala tedavi aşamasındayım ve bir türlü çift çizgiyi göremiyorum, bugüm yazdıklarınıza baktım, geçmişi okudum, okadar güzel duygular paylaşmışsınız ki, duygulanmamak elde değil, Allah heppinize sağlıklı hayırlar evlat nasipt etsin, umarım ben ve benim gibi çabalayan daha pek çok arkadaşımızda sizin gibi güzel haberlerle bu topiğe katılır. Sizler okadar şanslısınız ki, sizlere özenmemek elde değil, beklemek insanı çok yıpratıyor, her ayın sonunda aynı hüsrana uğramak ve bir kaç gün sonra tekrar aynı şeyleri yaşamak insanı bitiriyor, Yüce Rabbim herşeye dayanmaya sabır veriyor çok şükür ve inanıyorum ki bir gün bende sizin aranıza katılacağım, bu günü sabırsızlıkla bekliyorum, sevgiyle kalın, bebişlerinize çok iyi bakın....

sizlere bir nerim olacak arkadaşlar yapmak isteyen olursa diye yazmak istedim.folik asit içmeyi sakın ihmal etmeyin ve günde 1 su bardağı kadar taze sıkılmış portakal suyu için kahvaltıda. Folik asit en çok portakalda var.önceki hamileliğimde ilk 4 ay kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içmiştim.mide bulantısınada iyi geliyor .2 dilim tost ekmeği içine 1 dilim kaşar peynirli tost yapın 1 katı haşlanmış yumurta ve 1 bardak portakal suyu sizi hem tok tutar hen de bebeğinizi beslemenize yardımcıdır.ayrıca her sabah 1 tatlı kaşığı pekmek yemekte bebeklerinize ve size faydalı.
Ilk zamanlarda kabızlık sorunu da ortaya çıkabilir onun için bol bol su içmek ve sabah ilk aç kanına 2 kuru kayısı yemek çok faydalı

teşşeeeekkürler beryal cimmmmm:49:

ya kızlar ben de şu iş yerinde neler çekiyorum anlatamam, artık dayanamicam ve istifa edicem galiba, 6 yıllık tazminatı ve ömür boyu bir daha alamayacağım maaşı bırakıp gidicem, ben de hassasım galiba ama 3 gündür herşey herkes üstüme geliyor sanki, dayanamıyorum artık :5:

meserret cim cnmm cımm hormonlar çok çalışıyo galibaaa. Bende 1 2 gündür bencil olduğumu görüyorum yorulmak istemiyorum çalışmak içimden gelmiyooooooooooo

selin7 doktor kontrolunden cıkmıs olmalısın bu saatlerde senden de inşallah sevindirici haberler alalım canım dört gözle bekliyoruz...

Back
X