ancak bitirebilidm gecmısı

ne cok ilerlemişsiniz yaaa

çok uykumn var sabahta zaten zor kalktım mideme bişiler girsin folik asiti içmek için.. 6.haftadayım ondan mı acaba.. sanki tarlada çapa yapmışım gibi ağrıyor herbiyanım sankı et kesmiş heryanımı

hiç kalkasım yok hep yatayım isitoyruım
sinem62 canım sende bızım gibi takvim yaparsan altımızdakıler gibi orda sürekli olarak bebegın kaçıncı haftada ve gerıyede kaç gun kaldıgı yazmıs olur ama yınede senbılırsın..
birindede idarında iltihap çıkmıs sanırım oda çamasırlarını kaynatsın renklıleri 60ta beyazları 90 yıkayıp özelıkle ağ kısmını ütülesin.. wcden çıkarken sadece duru suyla taharet yapsın şu ıslak mendıller vs bıkının bolgesının ph dengesını bozuyormus .. banyo yaperkende yıne bıkını bolgesını sadece sabunla çok içlere olmayacak sekılde yıkasın okadar..bu akıntıyı ve mantarı onlermıs.. mantar dusugu tetıklermıs aklınızda olsun.. son olarak gunluk ped kullanmanızda zarar yok ama gece yatarken cıkartınki orasıda hava alsın yazmıstı bi saglık meslektası arkadasım..bende onun dedıklerını sizlere iletiyorum

ben evde oldugum için akıntım oldugu zaman sık camasır değiştiririm,biyere gideceksem yanıma yedek almak kosuluyla gunluk ped takarım
ayy sabahın 9undna berı sol gözüm seyrip duruooo sinirr oldummm... bide kızlar ben bu zaman kadar hergun yumurta yemıstım yumurta bende allerjı yaptı sanırım minik kırmızı kabrcıklar oldu ve kasınıyorum vucudumda sımdı yumurta yemegı bıraktım ama içim rahat değil cunku bebegım yumurtadan mahrum kaldı dıye dusunmeden edemıyorum..