• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

ben hamile olduğumu bilmeden adet günüme 1 kaç gün kala saçımı boyattım saçım boya tutmadı doktora sordum bişey olmaz dedi

beklemede beni hatırladınmııı cnmmmm!!! Hayatım ben 5+ 3 üm ama dün sordum doktoruma sende eğer boya tutmadıysa artık yenileme olurmu cnmmmmmmm

hayır canım diğer topiğin sahibi sanırım bebeğim 01 ama shınnıng dende epeydir haber yok inşallah iyidir

sımdı dıger topıkı ınceleyınce fark ettım evet oradakı arkadasmıs.uzuldum yabı onun adına da nede olsa zorluklarla oluyor cogumuz ıcın bu mucıze.İnşallah sağlıkla 9 ay boynca devam eder Allah'ım...

saç boyatılmaz tamam da..bir de saç kestirilmez diyenler var..benim saçlar doğurana kadar belime gelicek o zaman..siz inanıyor musunuz..

beklemede beni hatırladınmııı cnmmmm!!! Hayatım ben 5+ 3 üm ama dün sordum doktoruma sende eğer boya tutmadıysa artık yenileme olurmu cnmmmmmmm

evet hatırladım canım valla ben adet günümden önce boyattım bilmiyodum hatta kuaförüm dedi hamile değilsin dimi diye çünkü hamileyken ve adetliyken saç boya tutmuyomuş hormonlar yüzünden rengarenk saçım:1: kestirmekte istiyorum oda olmaz diyolar beklicez artık 9 ay:15:

bebeğin ömrü kısalır diye söylenir eskiden beri saç kestirirsen.ama tabi ki batıl inançta olabilir ama ınsan korkuyor kestırmek ıcın.bırak bosver uzasın ne zararı var.dogum yapınca kestırırız:):49:

saç boyatılmaz tamam da..bir de saç kestirilmez diyenler var..benim saçlar doğurana kadar belime gelicek o zaman..siz inanıyor musunuz..

bende kestirmek istiyorum çünkü kendi saçlarımdan bile midem kalkıyo ama çocuğun ömrü kısa olur düşük falan diyolar ona bakarsan tırnak kesmek kaş almak ya da kıl tüy almakta olmaz o da saç gibi uzuyo sonuçta bana mantıksız geliyo ama yinede etkileniyorum

onu duymadımm bennnnnnn!!!!!!!

Ama bizzatt vaktim geldiiii. Doktorum sen böylede güzelsinnn. Eğer hissetmiyosan tarzını değiştir ama boyama benden komut gelene dek zaten dr um cin gibi sorularımı isteklerimi diyaloglarımızı hiç unutmuyooo

evet hatırladım canım valla ben adet günümden önce boyattım bilmiyodum hatta kuaförüm dedi hamile değilsin dimi diye çünkü hamileyken ve adetliyken saç boya tutmuyomuş hormonlar yüzünden rengarenk saçım:1: Kestirmekte istiyorum oda olmaz diyolar beklicez artık 9 ay:15:

cnm yaaaa peki ne renk yaptırmıştın cnmmmmm çok mu kötüüü

bende kestirmek istiyorum çünkü kendi saçlarımdan bile midem kalkıyo ama çocuğun ömrü kısa olur düşük falan diyolar ona bakarsan tırnak kesmek kaş almak ya da kıl tüy almakta olmaz o da saç gibi uzuyo sonuçta bana mantıksız geliyo ama yinede etkileniyorum

saçtan vazgeçerim kestirmem zaten uzun saça alışığım..ama tırnak kaş olmaz tabi..

yok canm yaa ben kızımda kestirdm allahın izniyle bişey olmaz batıl şeyler
canım haklısın kesin batıl inanç ama yine de olabilir diye düşünüyor insan..
onu duymadımm bennnnnnn!!!!!!!

Ama bizzatt vaktim geldiiii. Doktorum sen böylede güzelsinnn. Eğer hissetmiyosan tarzını değiştir ama boyama benden komut gelene dek zaten dr um cin gibi sorularımı isteklerimi diyaloglarımızı hiç unutmuyooo

canım doktorun çok iyi o zaman..kimisi her gelişinde şikayetiniz neydi diye soruyor..

ancak bitirebilidm gecmısı :52:
ne cok ilerlemişsiniz yaaa :nazar::nazar: çok uykumn var sabahta zaten zor kalktım mideme bişiler girsin folik asiti içmek için.. 6.haftadayım ondan mı acaba.. sanki tarlada çapa yapmışım gibi ağrıyor herbiyanım sankı et kesmiş heryanımı :50::50: hiç kalkasım yok hep yatayım isitoyruım:34:

sinem62 canım sende bızım gibi takvim yaparsan altımızdakıler gibi orda sürekli olarak bebegın kaçıncı haftada ve gerıyede kaç gun kaldıgı yazmıs olur ama yınede senbılırsın..

birindede idarında iltihap çıkmıs sanırım oda çamasırlarını kaynatsın renklıleri 60ta beyazları 90 yıkayıp özelıkle ağ kısmını ütülesin.. wcden çıkarken sadece duru suyla taharet yapsın şu ıslak mendıller vs bıkının bolgesının ph dengesını bozuyormus .. banyo yaperkende yıne bıkını bolgesını sadece sabunla çok içlere olmayacak sekılde yıkasın okadar..bu akıntıyı ve mantarı onlermıs.. mantar dusugu tetıklermıs aklınızda olsun.. son olarak gunluk ped kullanmanızda zarar yok ama gece yatarken cıkartınki orasıda hava alsın yazmıstı bi saglık meslektası arkadasım..bende onun dedıklerını sizlere iletiyorum :61::61: ben evde oldugum için akıntım oldugu zaman sık camasır değiştiririm,biyere gideceksem yanıma yedek almak kosuluyla gunluk ped takarım :34:

ayy sabahın 9undna berı sol gözüm seyrip duruooo sinirr oldummm... bide kızlar ben bu zaman kadar hergun yumurta yemıstım yumurta bende allerjı yaptı sanırım minik kırmızı kabrcıklar oldu ve kasınıyorum vucudumda sımdı yumurta yemegı bıraktım ama içim rahat değil cunku bebegım yumurtadan mahrum kaldı dıye dusunmeden edemıyorum..

ya caniminici denedim ama yapamadim :(

cnm ben inanmazsın hiç test yaptırmadım kk da çok okudum herkes test yaptırıyooo. Adetime 4 gün kala içimden geldii bir geceee idara tesiti yaptırdımmm. çokk silikk çıktı yani benden başkasıı hadi cnmm ordan der sabah olunca öğle gibi eşimden rica eetiğimden kan testi yaptırdım yani 3 gün kala o zaman 14. 3dü galiba sonraki 2gün sonra 160.3 sonra 3 gün somra da 657 çıktıı yardımcı olduysam ne mutlu

çok teşekkür ederim cnm bende 6gün geçti haftaya kan testi ypcam o yüzden sordum,kesinlikle çok yardımcı oldun saol:nazar::3:

ben de katılabilir miyim aranıza dün hamile olduğumu öğrendim SAT 13 nisan beklenen doğum 18 ocak ama henüz doktora gitmedim bu hafta gidecem inş. netteki hesaplayıcılara ve hcg değerine göre 5+2 sanırım

Aynı günün anneleriyiz :9: ben de yarın gidiyorum doktora bakalım neler görücez

bende alisverise gitim geldim yemek yaptim falan derken dermanim kalmadi bir dus aldim simdi oturdum yerime valla

Back
X