Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah en kısa zamanda alırsın güzel haberiii,,,teskkür edrim canım, iyi sayılırım ben bende fazla bulantı yok , sadece halsizlik uykulu hal var,,canım teyzesi yesin onu ham yapsın olar mı? ne kadar şanslısız ya keşke bende öğrenebilsem mercimeğim var mı yok mu die.bulantın yada ağrın herhangi bişeyin yok dimi iyisin?
Arkadaslar cok super bir iste bulmus esim, gebelikle ilgili link vermiyorumm yasakmı,, ama ozelden isteyenlere gonderecegimm[/QUOTE
denizcım bana gönderebilirmisin lınkı özlden merak ettım
Arkadaslar cok super bir iste bulmus esim, gebelikle ilgili link vermiyorumm yasakmı,, ama ozelden isteyenlere gonderecegimm
denizcim bana gönderebilirmiisn linki merak ettım
umarım begenirsinndenizcim bana gönderebilirmiisn linki merak ettım
bende merak ettim :)
insallah en kısa zamanda alırsın güzel haberiii,,,teskkür edrim canım, iyi sayılırım ben bende fazla bulantı yok , sadece halsizlik uykulu hal var,,
Arkadaslar cok super bir iste bulmus esim, gebelikle ilgili link vermiyorumm yasakmı,, ama ozelden isteyenlere gonderecegimm
umarım begenirsinn![]()
canım degerin normal,, tebrik edrimmm,, doktorun ne zamn gel dedii,,merhaba benim sat 27 marttı 3 mayısta hamile oldugumu öğrendim ama kese gözükmedi neden acaba bide değerim 1000 cıktı cokmu yüksek bilgilendirirmisiniz???
Evet ya sureki okuyorum ogrenmeye calısıyomm,,, bide bol bol yemek yiyiyommm![]()
Alah isteyen herkesi bebek sahibi yapar inşallah,, siteye bayıldım ben, biraz once ogrendim bende esim gondermiş linkii,,
yolladımm ,, bu arada linkine tıklayınca blogun cıkıyor,, soyle bi, goz attımm cok guzel yazmıssın,, tebrik ederimmbende istiyorum kuzucuk bana da yollarmısın sana zahmet olmazsa
evet bende de vardı bir araa simdi yok ama,, olebildigince saglıklı beslenmek gerkiyor,, ben oyle tek tuk icemiyorum oyzden tamamen bıraktımmmcanım ben bol bol yemek yemiyorum 3 öğün yiyorum süt sevmezdim içiyorum meyve yiyorum daha önceleri biraz sigara içiyordum şimdi 1 tane içiyorum günde canım çekiyor çünkü ama kendimi çok ii hissediyorum çok şükür gribim tam geçsin daha da ii hissedicem inşallah ayrıca 2 gündür kasığımda göz seyirmesi gibi seyirme hissediyorum sizde de varmı acaba :76::76::76:
evet bende de vardı bir araa simdi yok ama,, olebildigince saglıklı beslenmek gerkiyor,, ben oyle tek tuk icemiyorum oyzden tamamen bıraktımmm
yani tek tük içemiyorum derken sanırım hamilelikten önce 1 paket falan içiyordun keşke şimdi hiç içmesem ben yemekten sonra canım istiyor kendime kızıyorum ama ne yapayım
ikiz olmasın kız senin belki doktor ikinci keseyi gorememistir sendekiii,,
ben olcturmedim bir daha kese gozukunce,,