hos geldin canım aramızaa,, ne zaman gideceksin canım doktora?iyi akşamlar hanımlar bende inş. ocak annesi olacağım fakat sat adetin ilk günü mü yoksa son günü mü hesap ediliyor onu tam anlamadım tecrübeli ark. bana açıklarsanız sevinirim..bu arada nisanın 5,iadet başlangıcım 10,bitiş tarihim .....
sütten bi tiksinti var mı canım,, insallah yoktur, bende bulantı yok kilo alıyorum tam gaz,, 3 kilo aldım simdiden :78::78::78:kızlar bulantılarınız ve iştahınız nasıl.ya ben hiçbirşey yemek dahi istemiyorum .tatlı ve yağlı olan yemekleri bile aklıma getiremiyorum tuzlu şeyleri daha çok istiyor sanırım bulantıdan mı dicem ama yok olmasada tatlı şeyler istemiyor canım.kilo vermişim 700 gram gitmiş dün süte başladım adam akıllı içeceğim bakalım.çorba olarak tek yayla içebiliyorum karışık yemekleri görmek dahi istemiom.simit yiyorum ondanda sonraki gün tiksiniyorum ne olcak benim halim.
canım ne olur git doktora,, hem görmüş olursun bebegini,,, kasıklardaki sancı genelde rahmin genişledigini mi ne gosteriyormus,, bende de uyku hali var,,,kızlar ben henüz doktora gitmedim,3 ay önceki düşük tecrübemden sonra korkuyorum gitmeye,2 nisan sat benim.bu kez bebişimi kucağıma alacağıma inanıyorum ama biraz rahat davranmak istiyorum sadece,bende inanılmaz uyku var,sizde de var mı,uyanamıyorum ben hiç,bir de arada kasıklarımda sancı oluyo,kötü şeyler aklıma geliyo siz ne durumdasınız