2012 Ocak Anneleri

canım dr veriyorsa biliyordur zaten hamilelerin kullanıp kullanmıcağını dr una güveniyorsan kullan..

öyle canım zaten eşim duymus ben ultrason ıcın hazırlanırken ona solemıs doktor normalde zararlı ama ben zararsız olanı yazıcam dıye ama ıste yıne de korkuyo ınsan neyse zaten 5 tablet sadece bırını dun ıctım kaldı dört:61:

evet ya dün aksam yemegını fazla yıyemedım mutfaga dahı gıremedım sofrayı falan eşim kaldırdı sagolsun yoksa görsem cıkarırdım kesın :93::78:

aynen mutfağa su almaya giriyorum aynen geriii bööğğğ bbööğğğ diye lavobaya :1: ne olcak halımız
bi arkadaşım anlatmıştı hamile ile iken çok bulantıları varmış 6-7 aylık iken gece bunalmıs camdan bakıcakmış hava almak için başını camdan dışarı çıkardığı gibi midesindekilerde dıaşrı çıkmış camdan sokağa bile kusmus inşş o derece olmaz bulantılarımız yaa

aynen mutfağa su almaya giriyorum aynen geriii bööğğğ bbööğğğ diye lavobaya :1: ne olcak halımız
bi arkadaşım anlatmıştı hamile ile iken çok bulantıları varmış 6-7 aylık iken gece bunalmıs camdan bakıcakmış hava almak için başını camdan dışarı çıkardığı gibi midesindekilerde dıaşrı çıkmış camdan sokağa bile kusmus inşş o derece olmaz bulantılarımız yaa

ayy inşallahhhh:19:

kızlar bıde ıdrar yollarında iltihap varmıs bnm o yuzden antıbıyotık verdı prospektüsünde hamılelerde kullanımında doktor zorunlu görüyosa ıcılmelıdır dıo dun ıctım ama korka korka ya bişi olursa kullanan varmı aranızda ilacın adı fixef:59::59:
geçmiş olsun canımm,, bişey olmaz merak etme,, enfeksyondan daha iyidir,, doktor zararlı olsa yazar mı hic, endisenme canım,, haftaya insallah enfeksyon da gecer ,, daha rahatta durasın bebisin sesini,, dopler cihazzı deninel sey mı duyuruyo sesini??

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin internetteki doğum hesaplayıcılardan bakabılırsın ne kadarlık olduğuna :nazar:

hoşbulduk canım. Herkesin hamişliği hayırlı olsun. Ben ocak ayında çocuğumu dünyaya getirmeyi çok istiyodum. Inşallah hayırlısıyla tamamlarız günlerimizi.bende hiç bulantı kusma başlamadı daha. Sadece hafiften kasıklarım yanıyo.

geçmiş olsun canımm,, bişey olmaz merak etme,, enfeksyondan daha iyidir,, doktor zararlı olsa yazar mı hic, endisenme canım,, haftaya insallah enfeksyon da gecer ,, daha rahatta durasın bebisin sesini,, dopler cihazzı deninel sey mı duyuruyo sesini??

evet yaa bende onu sarıcaktım unuttum kalp atışı için vajenden mı yoksa normal karından mı bakıyor

SELAMM KIZLARRRR VEEE BENDE HAMİŞİM :49: BENİ DE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE

BU ARADA HCG DEĞERİM SALI GÜNÜ 341,60 ÇIKTI AMA NE KADARLIK HAMİŞ OLDUĞUMU SORMAYI UNUTTUM. DR HENÜZ ÇOK KÜÇÜK DEDİ. HAFTAYA SALI ULTRASYONDA GÖRÜRÜRÜZ DEDİ. YİNE GİDİCEM. :21::emir_bebek::nazar:
merhaba canımm hos geldin, ekliyorumm,, nasıl heyecan var mi ilk bebegin mi? belirtilein nelerrrr??

merhaba canımm hos geldin, ekliyorumm,, nasıl heyecan var mi ilk bebegin mi? Belirtilein nelerrrr??

hoşbulduk canım :71:
Evet ilk gebeliğim. 1,5 gün geçince test yaptım. Bi baktım 2. çizgi beliriyo panik yaptım ağlamaya başladım. Anne adayı olmak bile bu kadar heyecan verirken anne olmak nasıl bi duygudur kim bilir :52:
Hiç belirtim yoktu. Hatta adet günüm gelmeden 2 gün önce test yaptım neg. çıktı. çok şaşırdım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün o kadar duygusal oldumki herşeye ağladım. çok güzel duygular yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh.

inşallah canım içimi rahatlattın valla moral oldu bole konusman..:16:sanırım o canım cunku kalp grafıgı yesıl kırmızı renkte cıkıyodu yanı renkli doopler sanırım bılemıcem ama:27:

hoşbulduk canım :71:
Evet ilk gebeliğim. 1,5 gün geçince test yaptım. Bi baktım 2. çizgi beliriyo panik yaptım ağlamaya başladım. Anne adayı olmak bile bu kadar heyecan verirken anne olmak nasıl bi duygudur kim bilir :52:
Hiç belirtim yoktu. Hatta adet günüm gelmeden 2 gün önce test yaptım neg. çıktı. çok şaşırdım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün o kadar duygusal oldumki herşeye ağladım. çok güzel duygular yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh.
valla benim de gozlerim dolu dlou oldu yazdıklarını okuyunca canımm,,, HOŞ GELDİN tekrar

inşallah canım içimi rahatlattın valla moral oldu bole konusman..:16:sanırım o canım cunku kalp grafıgı yesıl kırmızı renkte cıkıyodu yanı renkli doopler sanırım bılemıcem ama:27:
dogru tabi benimki de soru, sen de ilk giriyo cihaza ama ,, eeee su anda uzman sensinn,, :42:,,

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam usg cıktısında altta oncekı cıktıda *7.0mm yazıodu sımdı yanı dun aldıgım cıktıda *35.1 mm yazıo ??

haa bide bebişim 5 haftalıkken gıttıgımde 32 mm lik kistm vardı sol yumurtalıkta ama bu gıttıgımde kaybolmus dedı doktorum bı sevındırıcı haberde bu kızlar solmeyı unutmusum:9::52::nazar::nazar::nazar:

ana super haber bunlar kesen 3,5 cm olmuss,,, kistin de yok olmuss,,, daha once ne zaman gitmistin canımm

:nazar::nazar: oy masallah,,, demek kese buyume hızı artıyor bi sure sonraa,,, ben 1.1 mm diye biliyordum ama demekki artıyo buyudukceee,, super haber buuuu

evet bende ondan sasırdım cunku yumurtalık goruntusu kadar vardı kesem doktorda ii dedı ılk bakınca bı hah dedı sonra baktı öncekı gıttgımızde mercımek kadardı yerım ya yerımmm:emir_bebek::66::66::nazar::nazar::nazar:

neyse bebişimlen evımızı toparlayalım sonra dönerizz öptüükk:1:

yeni gelen arkadaslar var ne güzel bebişimle ugurlu geldık topiğe sanırım:nazar::1:kızlarr vee beklenen haberrr:28:bebeğimin kalp atışını duydumm ayy cok tatlı ya yesin anneciğii:1:minicik kalbı nası atıyodu b gorsenız teyzeleri :16::16::49:doktor daha iyi dınlememız ıcın 1 hafta sonraya gün verdı tekrar gıtcez inş yıne herşey yolundadırr :16::16::64::66::66:

ayyyyyy ne güzel bende istiyom :52::52::52:canım senin kaç haftalıktı :nazar::nazar::nazar:

Back
X