Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar günaydın
ya kızlar bende de akıntı geliyo sarı kahverengi arası birşey. şimdi okudumda çoğunda var demekki bu normal birşey değil mi?
toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
eass,asem, shining+, meserret
günaydın herkeseee![]()
Günaydın kızlar,, geçmişi bi okuyayımmmm geliyorummm
kızlaaar günaydın
ya kızlar bende de akıntı geliyo sarı kahverengi arası birşey. şimdi okudumda çoğunda var demekki bu normal birşey değil mi?
bende de var ama bende kaşıntı var krem kullanıyorum onun için diye düşünmüştüm.:44:
bende de var ama bende kaşıntı var krem kullanıyorum onun için diye düşünmüştüm.:44:
kızlar bide çay içmek serbestmi ben çayıda bıraktım yaa içersem çoook açık içiyorum
toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
günaydın herkeseee![]()
aslnda içmemek en ıyısı normaldede kansızlık yapıo zatn ama hamılelıkte dahada zararlı bnde ıcersm aynen cook acık ıcıyorum bıde bır ıkı damla limon sıkıyorum![]()
merhaba buca canımm,,, yeresme ekelenmesi olabiir canımm,, en dogru seyi doktorun soyler, bence githemencecik bi doktora, muhtemelen sana progestan verecektir canımm,, hem sen de keseyi gorurusun,, opuyorum canımm,,,kızlar hiç lekelenmesi olan varmı benim biraz önce çok az kahverengi bi lekem oldu elim ayağım kesildi.
Merhaba Elifcim,, hosgeldin aramızaaaa,,, elif adını cok seviyorum ben bu arada,, kızım olursa koymak isterimm,,, ama esim ben koymak istiyorum diy einat ediyorrr,,,Herkese iyi akşamlar arkadaşlar beni de listenize eklermisiniz lütfen.
SAT 7 nisandı 2 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıktı salı günü de doktora gittim beta hcg değerim 2281 kesem de birazcık göründü ama daha tam oluşmamış doktor çok küçük dedi.Cumartesi tekrar gidicem.Allah her isteyene yaşatsın bu mutluluğu istiyoduk zaten çok sevindik eşimle.Ben de burada paylaşmak istiyorum bebeğimle ilgili herşeyi..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Muhtemel doğum tarihi 12 ocak 2012 internetten baktığımda son adet tarihime göre böyle ama doktor bi keseyi görsün kalp atışları duyulsun inşallah net bişeyler söyler:)
benıde alın aranıza hanımlarrrrr.... :)
benım sat 8 nısan ve tahmını dogumum 13 ocak 2012![]()
4 hafta 6gunlukte hamısım![]()
bende geldiimmm..
sat:8 Nisan
beklene doğum tarihi:15 Ocak
10 Mayısta keseyi de gördükk.. 4+4 de
darısı kalp atışlarını duymaya mercimeklerimizin![]()
kasverli ssiyah_inci, ankapoly hos geldiniz kızlarr,,bendeee ocak annesi olcamm çok heyecanlıyım daha kendımı cocuk hıssederken bebegım olcak hayırlısı olsun hepımız ıcınnn inşalllah![]()
ayyıldızımmm senin bir bebegin daha mı var? Ben bu arada daha saglıklı beslenmek isterdim,,, cok daha saglıklı beslenen arkadaslarımız var,,var canım herşeyden tiksiniyorum azıcık birşey yesem çıkıcak gibi oluyorum .daha hassasım sanırım bu bebişte .sanırım kan değeri düşük olanlarda böyle oluyormuş sordum ettim .
canım benim bebeğim kalp atışlarını dinletmedi kromozomları kırıyor diye senin doktoruna bir sor bakalım aslı astarı var mı benim ki doç dr. seninkinin ünvanı nedir.sürekli yurt dışına gidip duruyo benim doktor kaldırmış cihazlarını bu sebepten
maşallah canım güzel besleniyorsun inşallah hep böyle beslenirsin ben hiç birşey yiyemiyorum yatıorum gün boyu ancak ikindin kalkıyorum sonrada akşama doğru birşeyler atıştırıyorum
canım antibiyotiğin içeriğine bak penisilin,sefalosporin,eritromisin içerikli mi en güvenlisi bunlar.idrar yollarındaki iltihap antibiyotiksiz geçmez ,birşey olmaz inşallah.
hoşgeldin canım dostumoy oy yerim senin bebişi kız doğur da alayım enesime
canım kabızlık gebelikte olan birşey eğer az su içiyor azda besleniyorsan kaçınılmaz oluyor.bendede var napıcam bilmiyorum karnım şişiyo aynı senin gibi 2 gün gitmediğim oluyor büyük wc hatta kücük için bile 1-2 ancak gidiyorum malum gün boyu uyuyorum ben.
ben senin doktorunu hiç sevmedim canım.bir doktor asla hastasını olumsuz düşüncelere sevketmez en son noktada açıklama yapar.bence sen doktorunu şimdiden değiştir.
eğer değişmezsen bu doktor sana bu şekilde davranırsa seni çok üzer.
canım normalde adetten bir hafta sonra yani 5. haftada gidiliyor kese görünüyor mu diye bakılıyor.sonra 6 . haftada bebişin kalp atışlarını görmek için gidiliyor.ama eğer 6. haftana denk geliyorsa çok geç değil tahlil falanda yapılıcak sana.bu arada mesanen dolu olsun o şekilde bebek daha net görünüyor yoksa vajinadan bakar hazırlıklı git.vajinadan bakıcam dersede tereddüt etme alıştır kendini şimdiden .
canım aynı seyi ustte bucaya da yazdım, bi doktora gitmekte fayda var,,kızlaaar günaydın
gunaydınnnnn canımmmmmtoplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
günaydın herkeseee![]()
aslnda içmemek en ıyısı normaldede kansızlık yapıo zatn ama hamılelıkte dahada zararlı bnde ıcersm aynen cook acık ıcıyorum bıde bır ıkı damla limon sıkıyorum![]()
ben çayı çok seven biriydim ama şimdi günde 1-2 tane içiyorum sadece. bide doktor kansızlık var biraz dedi ondan tırstım içmemeye çalışıorum. çayı da bıraktım ,sigarayı da bıraktım tüm alışkanlıklarımdan vazgeçtim bebişim için![]()