BEbek icin hayatıma girenler, cıkanlar ve azalanların listesiiiii,, hatırladıkca eklerimm,, ama elimden sigara ve kupa dusmezdi ve o kupanın icinde ya kahve ya cay mutlaka bisi olurduuuu,, cok saglıksız besleniyorudummm,, meyve falan hiiic yemiyordumm,, sut bloooogh diyodum valla simdi istahla goturuyommmmm
1. sigara (cok severdimmm 1,5-2 paket ) ÇIKTIII bebege karar verincee
2. süt (hiç sevmezdimm) GİRDİ bu hafta
3. egzersiz (kilo aldıgım için yapmaya baslamıstımm) ÇIKTI geçen haftaa Şimdi kilo almaya devammmm
4. kahve (cok severdimmm -tirkayki gunde 5-6 kupaa) AZALDII günde 1 fincannn hamile oldugumu ogrenincee
5. Cay (cok severdimmm -tirkayki gunde 10-15 kupaa) AZALDI günce 3 kupa cok acıkkkk
6. Alkol (içerdimm )ÇIKTIII bebege karar verincee
7. Meyveee(hiç sevmezdimm) GİRDİ hamile kalıncaa her gun 2 porsiyonn
Aynı durumdayız ama işte ben hazırlıksız yakalandım biraz, geçen ay doktora gittim, korunmayı bırakınca en az 3 ay olmaz dedi, folik asit verdi, genel testleri yaptırdık (kızamıkçık, toksoplazma v.s.) hepsi iyi çıktı, ben de sigarayı azalttım, kilo vermeye başlayacaktım ama bebiş çok sabırsızlanmış hemen geliverdi, şimdi 2 gündür sigara içmiyorum (15 yıldır içiyordum) kahveyi azalttım, zaten uykum vardı şimdi gözümü açamıyorum, meyve ve sebzeyle benim de aram yoktu, şimdi zorla da olsa yemem lazım, zaten kan değerlerim düşük çıkmıştı biraz, dolapta iki biram var bi isteyene vereyim bari