ekim.29 doğum günün kutlu olsun canım iyiki doğmuşsun:)
günaydınlar herkse bugün çok uykum var kızlar gözlerimi açamıyorum geceleri de pek uyuyamıyorum ben hep bu mevsimde alerjik nezle oluyorum.çok fenayım gözlerime kaşıntı yapıyor burnum çok tıkalı hiç nefes alamıyorum gündüz daha iyiyim ama akşamları fena tıkanıyor hiç uyutmuyor.ilaç da kullanamıyorum şu havalar bir ısınsa da geçse.aranızda benim gibi olanınız varmı?herşeye hapşuruyorum hem de o kadar şiddetliki bişey olacak diye karnımı tuta tuta bi hal oluyorum:)
görümcem de hamilelikten dolayı vücudun mikroplara karşı daha hassas ondan oluyosun böyle diyor.iyi gelicek bişey biliyomusunuz birileri papatya buharı dedi ama denemedim henüz.
sadece beyaz akıntım var çok şükür o da az peçeteye bile bulaşmıyor çoğu zaman inşallah kanamam yada daha koyu lekelenmem olmaz Allahıma dua ediyorum bunun için.dün akşam sanki miğdem bulanır gibi oldu.hiç de çağırmadım miğde bulantılarını ama o gelecek galiba:) neyse meleğim benimle olsun da herşeye razıyım.
beni de kociş beslemeye başladı sabahları mutlaka 1 yumurta 1 bardak süt kibrit kutusu kadar beyaz peynir yiyorum. folik asidimi içiyorum.öğlenleyim 1 porsiyon meyve.bazen kayısı bazen ceviz gün içinde bunları da tüketiyorum mutlaka.öğlen sebze yiyorsam akşam et türü.yoğurt ayran la destekliyorum.sabahları kalkınca ağzıma iki kaşık pekmez atıyorum doğal şeylerle kanlanalım değil mi.Ama duba gibi olmaktan korkuyorum:) 58 kilo ile hamiş kaldım.aslında daha geçen hafta 56 kiloydum ama adet olmayınca sanırım birden şiştim doktor tartınca şaşırdım