2012 Ocak Anneleri

aynen canmmm tarif ettiğin gibi

allah senn iyiliğini versnn
kız bunee 6 aylık kardeşşş genç aile birliğiiii

ya valla ikizler tamamen bi mucıze şöyleki;annemin yumurtalıgının bı tanesı alınmıstı kist vardı..bi tanesı de baglıydı kadın tam bi çocuk makınesı bende ona cektıysem yandık ki cekmısım :1::1:doktor annem dogum yaptıktan sonra nası olur ya sen mucıze bı kadınsın 15 yıllık doktorluk hayatımda senın gıbı bırıyle karsılasmadım bi yumurtalıgın yok dıgerıde baglı ama ortadan baska bı yumurtalık olusup bu bebeklere hamıle kalmışsın demıs bayaa ilginç yani:1::1:

hoşgeldin sen ve bebişinn
sat ne

teşekkür edrim sat benim 17 nisan ama ben tedaviyle hamile kaldım yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtam 10. günde çatlamıştı 4 gün erken yani .hafta hesaplayıcıya göre 4+3 üm .siznkiler büyük benimkinden abi yada abla olacaklar

kızlar ilk muayeneye gidenler anlatabilirmi ilk keseyi gördükleri zaman bebeği gördükleri zaman pıt pıtları duymak nasıl bişey? allahımmmmmmmmmmmmmm banadaa nasip et neolurrrrrr aminnnn

öncelıkle hepinize çok tşk ederim.. :71: :16::16::16:

Arkadaş genel sormuş ,ben de o zaman Türkiye de yaşayan biri olarak cevap vereyim.Benim bahçem yok ben herşeyi dışardan satın alıyorum.Konu kapansın.

boşver canım..hazmedememe bu olsa gerek :34: hala daha uzattıgına göre cevap bile vermeyin... :51:

teşekkür edrim sat benim 17 nisan ama ben tedaviyle hamile kaldım yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım yumurtam 10. günde çatlamıştı 4 gün erken yani .hafta hesaplayıcıya göre 4+3 üm .siznkiler büyük benimkinden abi yada abla olacaklar

hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin. nasipse seninkide benimkine abla veya abi olur. 3 gün için.:1::1:

adaesıla hayırlı olsun canım meleğin:nazar:duaların için kocaman AMİNNNNN:emir_bebek:

çok teşekkür ederim canım hepimizde güzel günler yaşayalım inşallah.

ben 24 yada 25 mayısta gidecem dr a keseyi falan görürüm sanırım
ayy ne güzel hepimiz aynı heyecanı paniği yaşıyoruz ara ara okuyorumda :)

kızlar ilk muayeneye gidenler anlatabilirmi ilk keseyi gördükleri zaman bebeği gördükleri zaman pıt pıtları duymak nasıl bişey? allahımmmmmmmmmmmmmm banadaa nasip et neolurrrrrr aminnnn

canım anlatmayayım sen en ıyısı o heyecanı o duyguyu orda yaşa bambaşka bişeyy:34::21:

Son düzenleme:
selincim ay bak inşallah aynı zamanda doğum yapacaz
ya ben çok heyecanlanıyorum pıt pıt deyince
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin. nasipse seninkide benimkine abla veya abi olur. 3 gün için.:1::1:

amin canım hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
abi abla olsunlar ya büyüsünler dimi :)

ya valla ikizler tamamen bi mucıze şöyleki;annemin yumurtalıgının bı tanesı alınmıstı kist vardı..bi tanesı de baglıydı kadın tam bi çocuk makınesı bende ona cektıysem yandık ki cekmısım :1::1:doktor annem dogum yaptıktan sonra nası olur ya sen mucıze bı kadınsın 15 yıllık doktorluk hayatımda senın gıbı bırıyle karsılasmadım bi yumurtalıgın yok dıgerıde baglı ama ortadan baska bı yumurtalık olusup bu bebeklere hamıle kalmışsın demıs bayaa ilginç yani:1::1:
rabim mucizesiii allah bağışlasınnn canm

çookkk güsellll tarifszz bi duyu canm inşş yakın zamnda tadarsnnnn

ooo maşallah bu yaşta 2. he valla hızlısınız....
öle vallaaaa napalım 2 si bi büyüsün dedikkk

slm kızlarrr yemegımı yedim geldim :56: ama hala daha aç gibiyimmm :52: zor frenlıyorum kendımı :27:

aynen canm gündz frenleyemsmde akşam yemeğinde kendime hakim oluyomm

kaju da dahil her şeyi yıkayarak yiyin sorun çözülsün :52:

Şaka değil yalnız, gerçekten ben kabuksuz aldığım, fındık-ceviz-badem vb. şeyleri yıkamadan yemem, hangi ülkede yetiştiği farketmez, en iyi ihtimalle toz kapmış oluyorlar :63:
ee ozaman yumuşamaz mı kı nasıl yıyprsun be ıslak ıslak. hadi kurutup yıyorsun diyelim o zaman da bayat gıbı olmaz mı allah allah bi deneyelım bakalım :34:
Valla ben bıraz pısbogazım hepsını de afıyetle yerım.Umarım dogru davranıyorumdur.O pıs bu pıs dıye kafaya takarsak vay halimize aç kalırız yaw:)Sadece size tavsiyem çiğ şarküteri ürünleri ve denizde ağır metalleri süzerek beslenen midyeden kısacası çiğ yiyeceklerden uzak durun.Buda benım tavsıyem:):49::nazar:
evet onu bende duymuştum salam jambon etli çiğ köfte çiğ sucuk falan yememeliymiş hamileler.
Bu arada cınsıyet tahmını ıcın çin takvimi var kızlar google da yazın ve bakın.Ben butun tanıdıklarımın bebeklerıne baktım dogru cıkıyor.Ama tabıkı Allah bilir sağlıklı olsun da kız olmuş erkek olmuş hiiiiiiiiiç önemli değil:)
benımkı erkek çıkıyor :)

tabikidee hosgeldın arkadasım:16:

Hosbuldukkk arkadssdim

ben araniza Almanyadan katiliyorum 23 yasindayim.

Ve gecen cumartesi anne olucagimi ögrendim evde ilk idrar testiyle yaptim ve silik cizgi cikti inanamadim aksama dogru bir daha yaptim yine ayniydi pazar sabahi bir kez daha yaptim silikti ve Öglen Clear blue dijital test aldim 1-2 hafta gebe yazdi ozaman inaandik esimle beraber sevindik baya bir insan tuhaf oluyor,dr. randevu tarihimiz haftaya 26 mayista bakalim ins. benimle kalir hep. saglicakla

waww:1:ne guzel arkadas gıbı oluruz ıstee..ben annemle oyleydım annem 36 yasında 37 yasında anneane olacak babamda 38 ınde dedee:nazar::1::1:bide benım su anda 6 aylık ikiz kardeslerım var bı kız bı erkek:nazar:düşünsene yegen teyze dayı arasında 1,5 yaş olacak:27:

benim bi tanıdığımının torunundan 4 yaş küçük çocuğu var

Back
X