2012 Ocak Anneleri

Merhaba kızlar dün bayağı incelemiş baştan sonuna tüm yazıları okumuştum , gece testimi yapıp emin olduktan sonra bugün sizlere yazayım artık dedim :) benimde son sat 17 nisan , bu 2.bebeğim olacak inş , Kızım 8 yaşında bende 31 , ama unutmuşum ben bu hamileliği :) sanki ilk bebek gibi heyecan var . :) Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...:49:

hosgeldınn hayırlı olsun canımcım:16:

canım benım ozaman süttemi içmeyecez oda pastörize hazır yani.. eşim sadece danone alma dedi bana nedenini bilmiyorum bende sek kullanıyorum yogurtta.süt olarak sütasın ve keci sutu olarak satılan kay marka pastörize süt kullanıyorum

bu arada keçi sütü inek sütüne göre daha güzeell tadııı.. :61::61:

ay anacım ne kadar hızlısınız:10:
dünden beri girmemiştim bi gireyim dedim yığılmış yazılar yeni bitirdim okumayı da yazabildim sonunda maşallah maşallah
Allah muhabbetimizi artırsın yeni gelenlerde olmuş ne güzel :46:

Merhaba kızlar dün bayağı incelemiş baştan sonuna tüm yazıları okumuştum , gece testimi yapıp emin olduktan sonra bugün sizlere yazayım artık dedim :) benimde son sat 17 nisan , bu 2.bebeğim olacak inş , Kızım 8 yaşında bende 31 , ama unutmuşum ben bu hamileliği :) sanki ilk bebek gibi heyecan var . :) Allah hepinize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin...:49:

hayırlı olsun cnm sen tecrübelisin senden bişeyler öğreniriz bende 25 yaşındayım

Hosbuldukkk arkadssdim

ben araniza Almanyadan katiliyorum 23 yasindayim.

Ve gecen cumartesi anne olucagimi ögrendim evde ilk idrar testiyle yaptim ve silik cizgi cikti inanamadim aksama dogru bir daha yaptim yine ayniydi pazar sabahi bir kez daha yaptim silikti ve Öglen Clear blue dijital test aldim 1-2 hafta gebe yazdi ozaman inaandik esimle beraber sevindik baya bir insan tuhaf oluyor,dr. randevu tarihimiz haftaya 26 mayista bakalim ins. benimle kalir hep. saglicakla

hosgeldın sınem62 aramıza:)hayırlı ugurlu olsun öncelikle:nazar:
anacım o dedıgın testten sadece almanyada mı var yaw ne guzel bıseymıs olee gebe haftanı bıle yazıyor:49:doktorlar hala benım kacıncı haftada olduguma karar veremedıler de bana da lazımmıs aslında ondan:60:

62sinem senın için netten baktım evet kova olacak canım bebişinin burcu :71::70:

bende kaçayım aksama gelırım uyku bastrdıı geneeeee ,yataga gıtmesem pc basında uyucam yani.. :60::60::60::60:

hosgeldın sınem62 aramıza:)hayırlı ugurlu olsun öncelikle:nazar:
anacım o dedıgın testten sadece almanyada mı var yaw ne guzel bıseymıs olee gebe haftanı bıle yazıyor:49:doktorlar hala benım kacıncı haftada olduguma karar veremedıler de bana da lazımmıs aslında ondan:60:
#
hosbulduk
Canim sen nezamandir gebesin ?

olmaasi lazimdir ya türkiyede de bu testte 1-2 hafta yaziyor ama dr. hesabina göre 4 haftalik gebe olyuorsun. test dollendigi tarihten itibaren hesapliyormus.

#
hosbulduk
Canim sen nezamandir gebesin ?

olmaasi lazimdir ya türkiyede de bu testte 1-2 hafta yaziyor ama dr. hesabina göre 4 haftalik gebe olyuorsun. test dollendigi tarihten itibaren hesapliyormus.

canım vallahı benım durumum cok karısık cunku ben normal yolla degıl tedavı ıle gebe kaldım.tup bebek tedavısı olunca dollenme gununu bıle bılıyorsun.bebegın transfer edıldıgı tarıhte bellı ama ben son adet tarıhıme gore 7 haftalık gebe sayılıyorum.ultrasonda 4 haftalık cıkıyor.hesaplama yanlıs mı acaba dıye dusunuyorum.ıste boyle canım

ay negüzel amin hepimizede sanada sağlıklı hamilelikler doğumla masip etsin
sen tecrübelisin bize bilgide verirsin

22 ocak kova burcumu oluyor kizlar ??
evet canım 21 ocaktan sonra kova. ben öyle biliyorum. bende kovayım. benım miniğim oğlak olacak inşallah 14 ocakta gelirse. ayy şimdeden çok özledim ben fındığımı ya insan ancak karnında taşıdığı yavrusunu görmeden bukadar sevebilir herhalde.
canım benım ozaman süttemi içmeyecez oda pastörize hazır yani.. eşim sadece danone alma dedi bana nedenini bilmiyorum bende sek kullanıyorum yogurtta.süt olarak sütasın ve keci sutu olarak satılan kay marka pastörize süt kullanıyorum

haklısın canım abartmamak lazım :34: bende seviyorum kay sütü. ben akbel diye bi süt içiyorum yarım yağlı. bim in sütleri de güzel aslında. yoğurt da sek dediğin gibi. danone konusunda bende bişeyler duymuştum. içinde çocukların gelişimini bozacak katkı maddeleri varmış. şu danınoları falan da çocuklara yedirmemek lazımmı. bi ara mailler dolaşıyordu bununla ilgili. zaten mis gibi türk markaları varken israil malı almam bende

evet canım 21 ocaktan sonra kova. ben öyle biliyorum. bende kovayım. benım miniğim oğlak olacak inşallah 14 ocakta gelirse. ayy şimdeden çok özledim ben fındığımı ya insan ancak karnında taşıdığı yavrusunu görmeden bukadar sevebilir herhalde.

seyyah benimde oğlak olcak bebeğim sende ne gibi değişiklikler varr 14 ocak

bende oglak burcu olmasini daha cok isterdim ama hayirlisi allahtan belki eerken gelir belli olmaz hic. bende cok seviyorum bebisimi

canım vallahı benım durumum cok karısık cunku ben normal yolla degıl tedavı ıle gebe kaldım.tup bebek tedavısı olunca dollenme gununu bıle bılıyorsun.bebegın transfer edıldıgı tarıhte bellı ama ben son adet tarıhıme gore 7 haftalık gebe sayılıyorum.ultrasonda 4 haftalık cıkıyor.hesaplama yanlıs mı acaba dıye dusunuyorum.ıste boyle canım

sende bebek hasreti çektin demekki benim gibi ben hala inanamıyorum
ne zaman transferin olmuştu

bu arada dün akşam ağdaya gittim bir rahat oldu anlatamam. doktora da salı günü gidecem mis gibi. artık her ay düzenli olarak giderim. kadına ben hamıleyım bişey olmaz demi dedim. oda merak etme bebeğin çok güzel bir yere yerleşmiştir dedi. biz burdan çıkartıp doğuma gönderiyoruz hamileleri diyo

Bugün ne bereketli bir gün olmuş ya, herbirinizi gördükçe daha da mutlu oluyorum, yeni arkadaşlara tebrikler :46::46::46:

Ha gayret kk nın en bereketli topiği olalım, 2012 de nüfus patlaması yaratalım :52:

Allah nazarlardan saklasın kızlar hepimizi maaşallah diyin :nazar::nazar::nazar:

bu arada dün akşam ağdaya gittim bir rahat oldu anlatamam. doktora da salı günü gidecem mis gibi. artık her ay düzenli olarak giderim. kadına ben hamıleyım bişey olmaz demi dedim. oda merak etme bebeğin çok güzel bir yere yerleşmiştir dedi. biz burdan çıkartıp doğuma gönderiyoruz hamileleri diyo

bende gidiodum cnm acaba bişey olurmu die doktora sorcaktım?

seyyah benimde oğlak olcak bebeğim sende ne gibi değişiklikler varr 14 ocak

aradığın tüm değişiklikler var canım. bugune kadar bulantım yoktu bugun çok var hatta çıkarttım bile.
kasık ağrılarım ve baş ağrım hep vardı hala geçmedi. çok sık tuvalete gidiyorum ve acıkıyorum. dün kabızlık vardı bugun geçti çok şükür. sürekli uyku hali var yorgunum ayağa kalkınca başım döner gibi oluyor sersemliyourm. göğüs uçlarımda hashasıyet var . bide ayıptır söylemesi canım hiç eşimle birlikte olmak istemıyor. buda benı strese sokuyr gerçi o çok anlayışlı ama ne bıleyım kötü oluyo reddetmek yani.

Back
X