2012 Ocak Anneleri

hoşgeldin canım..burası biraz daha kalabalık tabi..hayırlı olsun bebişin..burda beraber büyütücez göbüşleri artık..burda liste yapan yok sanırım çünkü sayfa sahibi uğramıyor..en iyisi bu işlerden anlayan biri liste yapıcak ama o da kim?
teşekkürler canım seninde hayırlı olsun hamişliğin buarada diğer sayfada birarkadaş link vermiş tıkladım girdim buraya ben nasıl bulucam bu başlığı hangi konu içinde?

yaa allah askına sen neyı takıyon canım kafana yaa keseyı gormuşsun ıste kan testıne sadece ordakı degerınle kac haftalık oldugunu hesaplıyolar ama gerek kalmamıs aslında sevınmelısın doktorun ıyı bı doktormus kı ultrasonla halletmıs baska bıseye gerek duymamıs tekrar gıttıgınde yaptırırsın olur bıter aaa:70::70::16::52::86:

tamam şekerim tamam...benim bebişim gayet sağlıklı zaten teyzesi..annesi boşuna endişeleniyor...:nazar::nazar:

teşekkürler canım seninde hayırlı olsun hamişliğin buarada diğer sayfada birarkadaş link vermiş tıkladım girdim buraya ben nasıl bulucam bu başlığı hangi konu içinde?

gebelikte ama tabi gerisini bende bilmiyorum..ben hep geçmişe girip ordan kaldığım yerden giriyorum..tekrar aramama gerek kalmıyor..

evet ben 5+4 de gittiğimde bebek göründü ama kalp atışı yoktu.merak etme bu gidişinde ister doktor tahlillerini

altı haftalıkken duyarsın canım kalp atışını..benimki gittiğimde 6 haftalık diye biliyordum benim 4 gün fazla çıktı ama..sanırım erken yumurtladım..

arkadaşlar bhcg değerleriniz ilk yaptırdığınızda kaçtı? benim 2342 çıktı çoğul olabileceğini düşündük ama usg de tek kese tek embriyo gözüktü diğer sayfadaki bir arkadaş çoğul gebeliklerde keselerden birinin daha sonrada gözükebileceğini yazmış ayy çok kafam karıştı 3 yaşında oğlum var bu gebeliğimde plansız oldu bide çoğul olursa artık kafamda huniylee dolaşırım rabbimin gücüne gitmesinde şok üstüne şok yaşarım:))

arkadaşlar bhcg değerleriniz ilk yaptırdığınızda kaçtı? benim 2342 çıktı çoğul olabileceğini düşündük ama usg de tek kese tek embriyo gözüktü diğer sayfadaki bir arkadaş çoğul gebeliklerde keselerden birinin daha sonrada gözükebileceğini yazmış ayy çok kafam karıştı 3 yaşında oğlum var bu gebeliğimde plansız oldu bide çoğul olursa artık kafamda huniylee dolaşırım rabbimin gücüne gitmesinde şok üstüne şok yaşarım:))

canım kesenin sonradan gözüktüğünü duymadım ama ikizlerin birinin kesesinin sonradan kendiliğinden yok olduğunu duydum..kendi eriyormuş..bir önceki topiğimzide arkadaşın başına geldi..önce ikizdi sonra teke düştü...

ama ne gelirse allahtan canım..hiç çocğu olmayanlar var..haline şükret gene de..allahın gücüne gitmesin..zor olur tabi ama allahtan gelene bişey diyemeyiz..

ılk yaptırdıgınızda derken?benım 5 gun gectıgınde 2152 ydı canım

canım kesenin sonradan gözüktüğünü duymadım ama ikizlerin birinin kesesinin sonradan kendiliğinden yok olduğunu duydum..kendi eriyormuş..bir önceki topiğimzide arkadaşın başına geldi..önce ikizdi sonra teke düştü...

ama ne gelirse allahtan canım..hiç çocğu olmayanlar var..haline şükret gene de..allahın gücüne gitmesin..zor olur tabi ama allahtan gelene bişey diyemeyiz..
tabiiki canım binlerce kez şükürler olsun heleki ilk çocuğumu uzun uğraşlar ve tedaviler sonunda elde etmiş biri olarak çok çok şükrediyorum allahıma mercimeğimde çok büyük sürpriz oldu bize aniden beklemediğimiz biranda girdi hayatımıza:)allahım tamamına erdirsin inşş ikiz üçüz gebelikler gerçekten çok zor başıma böyle bişeyde gelirse allahtan tabiiki :)

ılk yaptırdıgınızda derken?benım 5 gun gectıgınde 2152 ydı canım

seninkide yüksekmiş çoğul olmasın hehehe şaka bi yana canım oğlumda 3 gün geçtiğinde yaptırdığımda 80 di bu kez yine 3 gün geçti yaptırdım 2342 değer yüksek olunca çoğul gebelik olabiliyorya onu araştırıyorum:)

seninkide yüksekmiş çoğul olmasın hehehe şaka bi yana canım oğlumda 3 gün geçtiğinde yaptırdığımda 80 di bu kez yine 3 gün geçti yaptırdım 2342 değer yüksek olunca çoğul gebelik olabiliyorya onu araştırıyorum:)

o belli olmaz canım yanı su anda ikiz kardeslerım var aynen anneannem de ıkız dogurmus teyzem yasıyo ama dayım ölmüş..yanı olabılır:1:gercı doktor kalp atıslarını dınlettı bı tane kalp atısı vardı ve bır kese esımde sordu olabılırmı dıye o da zor ama yınede bellı olmaz demıstı hayırlısı rabbımden:16:

o belli olmaz canım yanı su anda ikiz kardeslerım var aynen anneannem de ıkız dogurmus teyzem yasıyo ama dayım ölmüş..yanı olabılır:1:gercı doktor kalp atıslarını dınlettı bı tane kalp atısı vardı ve bır kese esımde sordu olabılırmı dıye o da zor ama yınede bellı olmaz demıstı hayırlısı rabbımden:16:

hahaha benimde öyle anneannem ikiz doğurmuş hemde annemle dayımı :)benimde tek kese ve tek kalp atışı diğer ocakanneleri sayfasında bi arkadaş diğer kesenin sonradanda gözükebileceğini söylemiştide ondan kafam karıştı

hahaha benimde öyle anneannem ikiz doğurmuş hemde annemle dayımı :)benimde tek kese ve tek kalp atışı diğer ocakanneleri sayfasında bi arkadaş diğer kesenin sonradanda gözükebileceğini söylemiştide ondan kafam karıştı

evet bende ondan olabılır dıyorum ya neyse hayırlısı canımcım napalım:9::8:

kızlar biraz kendimizi dinleyelim bakalım..mideniz bulanıyor mu sizin de..ben akşam 6 da anca kendime geliyorum..hiç yemek yiyemiyorum zaten..meyve yiyorum..süt yumurta şimdilik hayal..acaba sizler nasılsınız merak ettim..rahim kasılmaları oluyor mu sizde de..sanırım rahim büyümesinden kaynaklanıyor..ben arada elimi gezdiriyorum hafif çıkıntı var..

kizlar 5. haftada artik bebek anneden besleniyor haberiniz olsun süt yogurt peyniri bol bol yiyelim...

cnm teşekkürler !!!!ben peyniri bilmiyordummm.. bu ARADA SENDE YUMURTA YE AMA MUTLAKA!!

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMM İYİ AKŞAMLAR MİNNİCİKLERİN ANNELERİİİİİİİİİİİ

cnm teşekkürler !!!!ben peyniri bilmiyordummm.. bu ARADA SENDE YUMURTA YE AMA MUTLAKA!!

BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMMMMM İYİ AKŞAMLAR MİNNİCİKLERİN ANNELERİİİİİİİİİİİ

canım süt ve süt ürünleri çok faydalı..hatta özellikle yoğurt bebği çok besliyormuş..annem ben sizi yoğurtla büyüttüm demişti bana..ama ben çok az yiyorum ya..siz ne güzel yiyormuşsunuz inşallah hep böyle olur..mide bulantısı çok kötü..3 aya kadar normal diyorlar..

kızlar mide bulantınız tam olarak nezaman başladı kaç haftalık kaç günlüktünüz ben 5+1 im bulanmıyo göğüs hariç hiçbi belirtim yok çıldırıcam diğer hamileliğimdede olmamıştı gerçi 7 haftaya kadar yaşadı yavrum

dün rüyamda bebeğimin kalbi atıyordu dra gidiyorum gya ultrasonla bakıyo o söylemeden görüyorum bebeğimin kalbini inşallah gerçek olur perşembeye kadar vaakit geçermi

kızlar biraz kendimizi dinleyelim bakalım..mideniz bulanıyor mu sizin de..ben akşam 6 da anca kendime geliyorum..hiç yemek yiyemiyorum zaten..meyve yiyorum..süt yumurta şimdilik hayal..acaba sizler nasılsınız merak ettim..rahim kasılmaları oluyor mu sizde de..sanırım rahim büyümesinden kaynaklanıyor..ben arada elimi gezdiriyorum hafif çıkıntı var..

aynen canım mutfaga bıle zor gırıyorumm rahım kasılması da oluyo canım evet aynı sekılde:27:

Back
X