Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm 2012yi bilemicem valla cnm bi herkes öğrensin tabloya cinsiyetler eklensin o zmn anlarız kızlarmı fazla erkeklermi..![]()
bence burda çok aktif olan birisi 2012 ocak anneleri diye konu açsın ordan devam edelim.Bütün aylar hep şubat anneleri mart anneleri fln bi tek bizimki meleeek topiğii
biz de 2012 ocak anneleri olak:82:
bence burda çok aktif olan birisi 2012 ocak anneleri diye konu açsın ordan devam edelim.Bütün aylar hep şubat anneleri mart anneleri fln bi tek bizimki meleeek topiğii
2012 Ocak anneleri adında da topik var ama onun sahibi hamile değilmiş, o yüzden girmiyormuş :26:
Bu topiğin adını ve konu sahibini değiştirtebiliriz, tabi bu işe vakit ayıracak gönüllü çıkarsa![]()
2012 Ocak anneleri adında da topik var ama onun sahibi hamile değilmiş, o yüzden girmiyormuş :26:
Bu topiğin adını ve konu sahibini değiştirtebiliriz, tabi bu işe vakit ayıracak gönüllü çıkarsa![]()
Evet var ama dediğin gibi girmiyo bu konunun sahibi değiştirilse ayıp olmazmı ki öyle bişey yapıcaklarınıda zannetmiyorum konu sahibnin isteği olmadan..
konu sahibi de o zaman ilgilensin biz napalım cnm ya..Her ay gayet düzenli başlığıyla listesiyle,bi tek bizimki böylee :)) kardeşim bile dalga geçiooo melek topiğiiii diye benmle :)))![]()
Maşallah oğluna cnm pek gözükmüyo bembeyaz çıkmış ama olsun![]()
![]()
Maşallah oğluna cnm pek gözükmüyo bembeyaz çıkmış ama olsun![]()
![]()
Doğru söylüyosun cnm tablonun düzenlenmesi lazım.
Ya bide şey dikkatimi çekti diğer aylarda hep sabitlenmiş konulara mesela 2012 şubat anneleri 2011 şubat anneleri fln şubat annelerinde sabit bi tek ocak annelerinde sabit değil
Ay neyse ya başka bi konu açalım doğru düzgün 2012 ocak anneleri diye yada bu konunun sahibimi değişir noluyosa olsun ama biri gönüllü olsun düzenleyebilcek sürekli takip edebilcek..
Bide bu konu ocak annelerine taşınsın diye msj atmıştık ama bizim mesajımızla değil konu sahibinin mesajıyla taşıdılar..
anlaşıldı beni kaale alan bile yok.. listeyi gösterdim tek kişi bişi demedi.. fikrimi söyledim yine muhatap olan yok.. nasıl isterseniz..
anlaşıldı beni kaale alan bile yok.. listeyi gösterdim tek kişi bişi demedi.. fikrimi söyledim yine muhatap olan yok.. nasıl isterseniz..
beyaz çıktı taratınca hepten kötüledi.. çok iyi bi anında ben durdurttum ama doktor çıktımız iyi değil dedi. halbuki ekranda herşeyiyle belliydi. 2 hafta sonra renklişsinden çektirecez..![]()
şeyda bizim aramzda 1 gün war hangimiz önce öğrencz bakalım :)
Ben şimdi bi msj atıyorum konu sahibi beni yapın diye ama büyük ihtimal ilgilenmicekler.Eğer olmazsa yeni konu açalım.Ben çok çok aktif değilim ama hergün bakmaya çalışıyorum buraya.İsterseniz ben açayım konu,yapayım liste
neden alınganlık yapıosun anlamadım.Bence liste o şekilde sürekli sürekli hergün yeniden konularda yapılmaz.Enbaşta sabit durması lazım.