2012 Ocak Anneleri

bende güncel listemiz olsun istiyorum birbirimizi daha iyi tanır ve kimin nekadarlık hamiş olduğunu listede görür tekrar tekrar sormak durumunda kalmayız :49::71:

peki hamile olduğunu öğrenip o gün itibariyle sigarayı bırakanlar oldu mu aramızda ?

Kızımda da testi yaptığım an bütün paketimi attım ve 2.hamileliğimde de yani bunda da hemen bıraktım , ama en kötüsü iğrenmeden bırakmak,inş herkes iğrenir ve bırakır,bi daha da hiç başlamaz.

Sağol canım, hiç kolay olmadı ama, yıllardır hiç aralıksız içiyordum çünkü, bırakma teşebbüsüm bile olmamıştı, tak diye o gün kestim, bidaha da yaklaşmadım bile, kolada kahvede kaçamak yapıyorum açıkcası :78: ama sigarada asla :20:

bende sigara içmiyorum zaten normalde ama kola konusunda biraz zayıfım çok canım istiyo... :59::59:

Ben :3: üstelik 12 yıllık içiciydim :27:

ben varım :37: bebek çalışmalarına başlayınca azaltmıştım. öğrenince de bıraktım. şimdi nefret ediorumm

hani 1. sayfa da var ya canım onun güncel hali hazırlanacak.

bende baktım güzel hazırlamışlar benide yazsınlar . ama ilgilenmek zor olur değilmi

Kızımda da testi yaptığım an bütün paketimi attım ve 2.hamileliğimde de yani bunda da hemen bıraktım , ama en kötüsü iğrenmeden bırakmak,inş herkes iğrenir ve bırakır,bi daha da hiç başlamaz.

ben de 11 yıllık içiciydim.bebemi öğrendiğim gün akşamında bir tane içip veda edeceğim dedim,onu bile içmeden veda ettim.ilk başlarda çok bunalmadım fakat 2-3 gündür çok aklıma geliyor...iyice yemeğe verdim kendimi:şu zamana kadar 2 kilo aldım ne yazk ki..52 oldum şimdiden :((
kahve,türk kahvesi,kola,çay ne kadar sağlıksız şey varsa ben hepsinin tiryakisiydim..şimdi çok şükür canım hiçbirini istemiyor-arada azcık sade türk kahvesi kokusu alırım,hasretle-içmiyorum yani sadece sigara bu günlerde zorlar oldu..

Son düzenleme:
slmm kizlarr ne boylee sayfar kat kat olmuss oku oku bitmiyorr :37:yarida biraktimm walla.........:37: nassilsinizz nasill gidiyorrr bebisler nasill:38:

bende sigara içmiyorum zaten normalde ama kola konusunda biraz zayıfım çok canım istiyo... :59::59:

bende cnmm yaaaaaaaaaaaa....

BAZI ANLAR OLUYOKİİ SANKİ AĞZI BURNUNDA 9 AYLIK HAMİŞİM GİBİ DARALTI SIKINTI GELİYOOOOOOOO. YEMEKTEN SONRA CANIMM İSTİYOOOOOOOOOOOOO.UFFFF O ZAMAN YARIM BARDAK İÇİYORUMMM:50::50:BUNUN DIŞINDA AMA HİÇ ZARARLI BİŞEY YOK BENDEEEEEEEEE

Bende kola istiommmm bi brdk cola iki brdak da fanta ictimmm ama cok ozluomm gozumde tutuooo buzz gibii offff

yeni konunun adı ne olacak bari ocak melekleri diye açsalar 2011 melekleride güzel ama 2011 in hepsini kapsıyo ay ay olsa herkes daha güzel takip eder ve öğrenir çünkü kimse 1 ay sonrasını bilmiyor

aranızda şişli hospitalium hastanesine giden var mı? cumartesi günü ilk defa gideceğim. dorktorumun ismi AHMET ERK.. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Bu konuda değil cnm bnm 2010nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden diye bi konum vardı orda gelin adaylarıyla sohbet ediyoduk birden konuya dahil olan yeni evli oldğunu söyleyen bi aradaş vardı ve hamile oldğunu söylemişti sohbet muhabbet msnler verildi fln evlenmeden önce çok daha fazla muhabbet ediyoduk evlendikden snra ben face açtkdan snra facede ekledm aslında öyle biri yokmuş kendinin olarak tanıttığı aile bi bayanın kızı adına açtığı blogtan alıntıymış kızı kendi kızı gibi tanıtmalar kadını kendi eşinide eşi gibi tanıtmalr fln burda aralık 2010 annelerinede takılıyodu ordaki bayanlar çözmüş olayı sanırım 2010gelnleri topiğindeki diğer arkadaşım söyledi face dondurmuştu ztn neden dondurduğuunuda bilmiyodum..
İnsan böyle şeyler duyunca başka da yaşayınca dahada başka oluyo hala kendi olarak tanıtttığı bayanın bloğunda geziyorum kız kocaman olmuş.
İsmine duru demişti meğer nilmiş üf iğrenç şeyler yaa..

Bu arada ben nurrose msj attım bilgilerimide yazdım sizde msj atıp bilgilerinizi yazın istiyosanız kızlar konuyu açtığnda tabloyu yapsn..

Alla allaaaaa valla şok oldum yaa ,neden böle bi şeye ihtiyaç duyarki insanlar ,:47:

arkadaşlar selam, yeni katıldım aranıza. kısmetse ocak 2012 annesi olacağım bende :emir_bebek:
hoş geldin canım..kaç haftalıksın ?
yeni konunun adı ne olacak bari ocak melekleri diye açsalar 2011 melekleride güzel ama 2011 in hepsini kapsıyo ay ay olsa herkes daha güzel takip eder ve öğrenir çünkü kimse 1 ay sonrasını bilmiyor

katılıyorum..

Alla allaaaaa valla şok oldum yaa ,neden böle bi şeye ihtiyaç duyarki insanlar ,:47:

Bende anlayamıyorum cnm ancak RUH HASTASI olması lazım ki öyle demekki bu kadar uzun süre kendini buna kaptırıp inandırıp yaşıyomuş gibi anlatmak..
Sırf 2010 gelinlerini değil 2010 aralık annelerinide..
Yavaş yavaş şoktan çıkmaya çalışıyorum zaten..

Back
X