Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ordan devam edicez bundan sonra dağılma olmasn sonuçta tek bi yerde toplanalım..
Tablo güncellenebilseydi sürekli iyiydi burası ama olmuyo malsf..
Evde değilim diyip yalan söylemesi bilemiyorum aklıma kötü şeylerde geliyo ama belkide kafasını dinleyip yanlız kalmak istemiştir.. :44:
şeydaaaa senin cinsiyet bellimi oldu canım?
evet aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum dinlenmek istese ben anlayışsız değilim biliyor dinlen uyu sonra gel derdim bi erkek neden eşi evde yokken ve o an gelmeyeceğini bildiği halde evdeyken işteyim der ben o an anlamasaydım işim yeni bitti deyip şimdi bu saatte gelecekti belkı annemlere ama neden ne var evde anlayamıyorum ve anlattıklarımda tek bir abartı yok emin olun canım neyse onu paylaştım...
Çenesiz annelerrr ben çıkıorum eve gidince girerim yine inş. çok kaynatmayın geçmişi okumak zor oluo sonra
hadi öptüm hepinizi![]()
ben de 11 haftanın içindeyimoh ne güzel tam gününü buldun..
tam 11 haftalık olan yok muuuu?????
canım bende limoniyim bu aralar ...bilmiyorum sanırım onların bu duruma alışması zaman alacak eşim tanıdığımdan daha anlayışsız ve garip davranıyor sanki ya da bana öyle geliyor ....amaaaan hayırlısı ile bir normale dönebilseydik onlarda bizde...iyi değilim ya daha dün kayyuma konuşuyordum boşver takma die ama olmuyormuş demek takıyor insan...
Slm..ben gecen hafta 10+2 ken ogrendım..daha dogrusu gordum pıpısını :)
bende ultrosunu incelesem acaba bişiler görebilimiyim hatta gidim bakim kağıtta belki gözükür. bişi dicem ama ya benim bebek hep yatıyo hep bir tarafı gözüküyo benim bebebğim çok tembel galiba sizinkilerde öylemi![]()
Selam kızlarr ben geldimm..
Doktora gittim bugn bildiğiniz gibi sonuçlarımı alır almaz açtım hemen bişey anlamadım tabiiii
İlk baktığım hcg değeri oldu 0.98di..
Neyse sıramı bekliyorum anam oda ne minnak bi bebek geçti önümüzden yeni doğmuş sarmışlar sarmalamışlar daha yıkamamışlar belli toz mikrop falan gelmesin diye büyük ihtimalle kafasını çıkarmaya çalışıyo sardıkları örtüden Allahım dedim bu nası bi mucize yaaaaaaaaaaaa
Neyse şükür sıram geldi girdim içeri güler yüzlü canım doktorum beni çok iyi karşıladı![]()
![]()
Aman maşallah nazar deymesin bundan sonra ona gidicem kararımı verdim heyt bee erkek doktor gibisi varmı hahahaha
Baktı değerlerime oo çok güzel dedi çok sağlıklı bebeğin dedi (maşallah)..
Bende hemen sordum hcg değerini biraz yüksek gibi geldi bana dedim hayır cnm bak dedi bu değerler 1'e yaklaştıkca bebeğinin ne kdr sağlıklı olduğunu gösterir dedi..
Bu değerler senin yaşındaki hamile bayanlarda ne kdr rastlandığını gösteriyo fln dedi anlattı tek tekde aklımda kalmadı sonra gelmişken bakalım bi bebeğine dedi beni can evimden vurdu tamamdır ddm ben bu doktoru değiştirmem hahahahah
Ohh dedi maşallah keyfi yerinde bak yatıyo rahatına düşkün olcak bu dedi cinsiyeti ddm hala öğrenemiyomuyuz valla bakıyorum ama baktığımdan anlamıyorum dedi hahahahah
Gözükmüyo bak bacak bacak üstüne attı ama kız gibi duruyo 4. aydan önce söylenen tahminlerde yanılma payı vardır sen o zamanı bekle dedi..
15gün sonra yeniden bekliyorum dedi ağzım kulaklarımda doktorun yanından ayrıldımmmmmmmmm
Bide bugn pendiğe indim johnsons baby yağ aldım,lıerac çatlak kremi aldım (65tl),excipal lipo aldım,bide lansınoh aldım (bunuda emzirmeye başlamadan önce kullanmaya başlayın yara olmasın diyolar) yani eczaneye gitmişken hepsini aldım çıktım
Eee sizler nasılsınız bakalım?
gözün aydın canım bebişini görmüşsün .doktoru sevmende güzel bir şey .güven duyulan eller her zaman insana huzur verir.lieracı pahalı almışsın kazıklamışlar seni şeydamben 44 e aldım .lansinohu almakla iyi etmişsin 2 tüp bitirmiştim çok faydalı .doğumdan 2 hafta önce sürmeye başlıyrsun alışıyor gögüs ucların .ama ben naptım tabiki doğumun 2. günü aldım kullanmaya başladım tabi agla aglabir oldum .emzirmek kabus olmuştu bu sefer 2 hafta öncesi başlayacağım .not et bu bilgimi canım .
Amin cnm inşallah teşekkr ederim..
Tablo konusunda ayyıldızımda yazmış evet bencede doğru düzgün bi tablo olsa çok güzel olur diğer ayların topiclerini gezdim biraz mesela 2012 şubat annelerinin tablosu çok güzel ama bizimki malsf konu sahibimiz sürekli aktif olamadığı için pek güncellenemiyo..
Eee onun düzeltmesi lazım ilk sayfada olduğu için başka birimiz yapamayız..
Diğer türlü başkası yapıp sürekli yazsa olduğumuz sayfaya pek anlamı olucağını zannetmiyorum ilk sayfada hoş duruyo bence..
selammm kızlar ben doktordan geldim. ama çok mutlu oldum yaa![]()
![]()
. doktor hanım dedi ki ay ne hareketli bir bebek böyle bu. hiç yerinde durmuyor. gayet sağlıklı görünüyor. sata göre 10 gün öndeymişim. 15 haftalık göründü. boyunu ölçemiyoruz artık dedi. 100 gr filanmış. kafatası ve karın çevresi ölçüldü.
tabii cinsiyet sordum. cihazımız biraz eski olduğundan net göremedi. ama %70 erkek dedi.baya bi baktı genital bölgeye. bak bu çıkıntı pipi gibi duruyor dedi.ama biraz daha büyüsün netleşir dedi. ikili test sonuçları da çok iimiş. ikili test iyi çıktığı için 3 lü test yaptırmaya gerek yokmuş. maşallah benim kuzuma kıpır kıpırdı yaa. ultrasona girmeden 1 hurma ve yarım tablet çikolata yemiştim, belki etkisi olmuştur.
20-24. haftalar arasında detaylı ultrason varmış, ona girmemi önerdi.
çokkk sağol cnm . darısı bize:)
görüşürüz canım kendine iyi bak..
canım gözün aydın, çoook sevindim .. maşallah sana da bebeğine de..
tablo için şu önerim nasıl kızlar. bu konu kalsın boyle devam edelim. ayrı bir topic tablo topiği açalım. en çok şeyda meserret ve nurgül online benim gördüğüm kadarıyla. 2011 aralık anneleri boyle yapmışlar. onlardan gördüm.
ben de iyiyim cnmm bebisimde iyi bir sey soracaktim ben sana? sen kaynananla ayni ewde mi kaliyorsunn yoksa ewinn de yatip beraber mi yiyip iciyorsunuzz /???? dun soracaktimm ama firsatimm olmadii cnm![]()
ben geldiimm... anacım az yazın dedik die bir sayfa anca yazmışsınız bu kadar da dememiştimşeydacım milleti kovaladın mı ne yaptın kimse kalmamış :))
az sonra gelirler herhalde yavaş yavaş
Yok yavrum ne kovcam
Herkes ya boğazının derdine düşmüştür yada yatıştadır![]()
evet aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum dinlenmek istese ben anlayışsız değilim biliyor dinlen uyu sonra gel derdim bi erkek neden eşi evde yokken ve o an gelmeyeceğini bildiği halde evdeyken işteyim der ben o an anlamasaydım işim yeni bitti deyip şimdi bu saatte gelecekti belkı annemlere ama neden ne var evde anlayamıyorum ve anlattıklarımda tek bir abartı yok emin olun canım neyse onu paylaştım...
canım gözün aydın, çoook sevindim .. maşallah sana da bebeğine de..
tatlım 44e nerden aldın? bugun iki yere sordum kızılayda. ikisi de 60 lira dedi..
tablo için şu önerim nasıl kızlar. bu konu kalsın boyle devam edelim. ayrı bir topic tablo topiği açalım. en çok şeyda meserret ve nurgül online benim gördüğüm kadarıyla. 2011 aralık anneleri boyle yapmışlar. onlardan gördüm.
maşallah canım çook sevindim.
nihan hayırlı olsun kardeşinin bebeği. darısı bizlere canım.
edacım, eşim gelmek üzere o yuzden yarım bıraktım geçmişi okumayı. aklım sende kaldı ama yemek hazırlamam gerekiyor. inşallah iyisindir tatlım.
az sonra gelirler herhalde yavaş yavaşbende gidim bi duş alıp geleyim cemaat toplanan kadar. çok feci kakao kokuyorum öldürdü beni bugün bi daa hayatta süremem tiksindirdi beni
![]()