üzme sakın sinir yapıpta kendini kıyamam sana aklına kötü şeyler getirme unut hiçbişey yokki al sana benden çiçek![]()
sağol canım sizde olmasanız daha kötü olurdum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzme sakın sinir yapıpta kendini kıyamam sana aklına kötü şeyler getirme unut hiçbişey yokki al sana benden çiçek![]()
sağol canım sizde olmasanız daha kötü olurdum![]()
sağol canım sizde olmasanız daha kötü olurdum![]()
herkesee hayırlı akşamlarr
tatlımm, bence annenlere hemen çağırırsın diye henüz işteyim demiştir eşin, erkekleri anlamak zor, sonrasındada bi yalanı kabullenmektense inkar etmek daha kolay gelmiştir, ayrıntılı bi şekilde konuşmadan hiç kendini üzüp yargılama bence, iletişimi tam olarak kurabildiğin gün oturuyor evlilik tatlım, buda baya bi zaman istiyor,
bende yeni bi konu ve güncel bi tablo taraftarıyım arkadaşlarr
Subhanallah subhanallahhh ...yaz gldi bebik gldi noluo bu kocalaraaa....annahhhh yaffff analari hint kumasindan ozel yaptrmislar mubbbarekkk![]()
edaecrin boşver tatlım ya kafana takma bu kadar. unut gitsin. konuşur halledersiniz inşallah. başka şeyler düşünmeye çalış.
bu arada yeni topik işi noldu arkadaşlar, nurrose arkadaşımız gelmedi mi?
Tatlım bugün netinde sorun varmış yarın açıcak konuyu mesajlaştık biz..
Sizde bilgilerinizi özel msjla ona atın. Yaş,sat,beklenen doğum tarihi,son güncelleme,yaşadığınız şehir,kaçıncı hamileliğinz,bebeğincinsiyeti ismi flana bunun gibi şeyler..
benim cevap sayım 100 olmadığı için mesaj atamıyorum canım yaa..
kıslar nabıyonuz
geçmişe bakamadım, herşey yolunda di mi??
topiin adı değişmiş??
Napalım cnm sohbet muhabbet..
Evet hatta yeni konu açalım dedik konu sahibimiz sürekli giremiyo tablo güncelennemiyo diye..
Hatta herkese sordum yapalımmı diye hemen hemen herkes bunun taraftarı..
Nurrose arkadaşımız yarın yeni konumuzu açıcak ordan devam edicez..
kıslar nabıyonuz
geçmişe bakamadım, herşey yolunda di mi??
topiin adı değişmiş??
hımmm ivet tablo hep geride kalıyo..
e göbüş topiimizle cici topiimizi de isim değişikliği yapalım o zaman da uyumlu olsun
mrb kızlar,iyisinizdir inşl..
bu ara takip edemiyorum çok..
herkes geliyosa uyar bana.. bölünmeyelim ama... shining de hak verecektir sanırım, o da gelir yeni topiiebilgisayar başında pinekliyoruz tatlımm
yeni bi topiğe taşınalım dioruz nurrose açıcak. listemizin güncel olması için.
tabi herkesein gönlü olursa. sen ne dersin bu konuda??
ok bakim ben göbiş topii için
Olur cnm söyleyin değişikliği yapıcak kişilere mavi nickli kişilerden birine biliyosunuzdur ztn onlar değiştirsn..
mrb kızlar,iyisinizdir inşl..
bu ara takip edemiyorum çok..