2012 ocak ayı annelerii neredeee bakalım ????

edaecrin

hayatımın ışığı bebeğim
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
648
1
46
Hatay
Arkadaşlar 2012 ocak ayı annelerinin olduğu topiğimiz kayıp bulamadım ve bende yeni topik açmaya karar verdim 2012 nin ilk meleklerinin annelerini buraya bekliyorum.

merhaba arkadşalr bende inşallah 2012 ocak annnesi olacağım pc de hesapladığıma göre 14 dr un dediğine göre ise 16 ocak muhtemel doğum tariihim:)sizlerin nasıl olucak...

Merhabalar. Ben de 2012 Ocak annesi adayıyım. Çok heyecanlıyım. 7+0 haftalık hamileyim. En son beta hcg. 25 Mayısta 480.di.

6 haftalık olduğunda dr. kontrolüne gittim, dr'um bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliriz demişti. Ama bebeği göremedik. Sadece kese oluşumu olduğunu söyledi. ama 5 haftalıkken kalp atışını duyanlar var. Normal mi benim durumum sizce?

o zaman bendende bir merhaba:) suan tosbağam içimde veeeeeeeeee bugün 9+1 olduk teyzeleri sevin bebeğimi mıncıklayın:) bebeğim suan tahminen 3 cm fln olması lazım ama doktorum seninki hızla büyüyo dedi aynı bana çekmiş:) espriler öte dursun rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin bakalım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

cnm aslında kalp atısını doktor 7 haftada fln gösteriyo sesini dinletmiyo zararlı diye ama seninkinide duyarsın sıkma canını bak bugün kandil ne dilersen o olur hadi bende sana bir dua edeyim rabbim bebeğini sağ salim ellerine versin inş. bir avazla dünyaya getir

Amin.. Allah razı olsun. Allah tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.

canım merak etme sorun olmaz Allahında izniyle benim 5+4 te kese bile görünmedi biraz korkuttu bizi 6. haftada gözüktü sordum ben kalp atışlarını ne zaman duycaz diye 7.bazen 8. haftadan sonra net duyulabilir dedi sanırım geç oluştuğu için bebek.
yani sorun etme bir sonraki kontrol tarihin varmı o zaman duyarsın inşallah bende 10 haziranda gidicem inşallah kontrole 8 haftayı aşmış olucaz o zaman kalp atışlarını duyarım inşallah:)

aramızda birbuçuk hafta falan var sanırım :)

nasıl geçiyor kızlar hamişliğiniz bulantı vs...gibi sıkıntılarınız varmı??

slm arkadaşlar allah kısmet ederse bende ocak ayı annesi olcam bugün gördük keseyi haftayada kalp atışı için gidecem inşallah allahım nasip eder kucagımıza almayı...

aramızda birbuçuk hafta falan var sanırım :)

nasıl geçiyor kızlar hamişliğiniz bulantı vs...gibi sıkıntılarınız varmı??

kızın olursa oğluma alırım:) bende ne bulantı ne kusma ne agırlık hiçbirşey yok cnm ben hamilelikten önceye göre daha aktifim sadece gerginim hergün kocamla ugrasıyorum adamın yakında sabrı taşabilir:) bu arada ben nie hep bebeğe oğlan diyorum bilmiyorum:)))))

günaydın kızlar.bende ocak annesiyim.9+3 hamileyim.kalp atışını duydum miniğimin.ama bi hafta önce çok sancım oldu tekrar gittim doktora.kalp atışını duymak için.çok korkmuştum bişey oldu diye.bi de bi sorum olucak kızlar.kimyon zararlımı hamileler için....hepinizi öpüyorum.

Canım, tarihlerimiz çok yakın sanırım. Benim de 10 haziranda kontrolüm var ve o gün Allahın izniyle tam 8+1 olucak. 6. haftaya kadar karnımda aşırı kasılma oldu. Gece uykudan bile uyandırdı. Bu durum kese oluşumuyla ilgiliymiş. Daha sonra kasılmalar bitti ve bulantılar başladı. Aklıma yemek gelince içim daha çok bulanıyor. İştahım hiç yok. Yemeklerden de tat alamıyorum. Aşermek sanırım böyle bişi. Bu bulantı dr.un dediğine göre 10 haftaya adar artara devam edip 14. haftaya geldiğinde pek kalmaz dedi. İnşallah öyle olur. Sizlerde nasıl durum?

nedense benim içimdende erkek geçiyor ama annelerin ilk duyguları genelde gerçek oluyor bence benim birtanede kızım var ona hamile kalana kadar herkese takılıyodum oğlum olucak vs.diye öylesine ,hamile kaldıktan sonra birden içimde hep kızım olucak hissi oluştu ve öylede oldu şimdide rabbim bilir ama erkek olcak gibi geliyor zamanı gelince öğrencezz artık
netten hiç araştırdınmı canım bazı bitki baharat türleri zararlı olduğunu falan duydum ama kimyon hakkında hiç bilgim yok Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah...

merhabalar bende netteki hesba göre ocak sonu annesiyim doktora gitmedim bu hafta gitcem inşlhh

emin olabilirsin canım ocak annesisin sendearamızda zaten ne kadar var ki dimi

doğru canım bulantılar 14.haftada kesiliyor belki daha erkende olabiliyor merak etme bende kızımdan idmanlıyım hatta onda daha ağırını geçirmiştim ama şimdide bulantılarım var doktor günde 8 bardak su içicen dedi ben bir bardak bile içemiyorum ne yapıcam bilmiyorum çok sık acıkıyorum yiyiyorum içim bulanıyor yemiyorum yine bulanıyor ..benim başlangıcımda biraz kötü geçti kananamam falan oldu hep daha 3-4 gündür yok dilimi ısırayım düşük tehlikem var bu yüzden ilaç kullanıyordum onuda kullanamıyorum bulantıdan kısa zamanda geride kalıcak inşallah:)) evet canım aramız 2-3 gün gibi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…