kızlar beta hcg leriniz kaç çıktı ka haftalıksınız anlatın da birbirmizdne bilneleim
Merhabalar. Ben de 2012 Ocak annesi adayıyım. Çok heyecanlıyım. 7+0 haftalık hamileyim. En son beta hcg. 25 Mayısta 480.di.
6 haftalık olduğunda dr. kontrolüne gittim, dr'um bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliriz demişti. Ama bebeği göremedik. Sadece kese oluşumu olduğunu söyledi. ama 5 haftalıkken kalp atışını duyanlar var. Normal mi benim durumum sizce?
cnm aslında kalp atısını doktor 7 haftada fln gösteriyo sesini dinletmiyo zararlı diye ama seninkinide duyarsın sıkma canını bak bugün kandil ne dilersen o olur hadi bende sana bir dua edeyim rabbim bebeğini sağ salim ellerine versin inş. bir avazla dünyaya getir
Merhabalar. Ben de 2012 Ocak annesi adayıyım. Çok heyecanlıyım. 7+0 haftalık hamileyim. En son beta hcg. 25 Mayısta 480.di.
6 haftalık olduğunda dr. kontrolüne gittim, dr'um bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliriz demişti. Ama bebeği göremedik. Sadece kese oluşumu olduğunu söyledi. ama 5 haftalıkken kalp atışını duyanlar var. Normal mi benim durumum sizce?
o zaman bendende bir merhaba:)suan tosbağam içimde veeeeeeeeee bugün 9+1 olduk teyzeleri sevin bebeğimi mıncıklayın:) bebeğim suan tahminen 3 cm fln olması lazım ama doktorum seninki hızla büyüyo dedi aynı bana çekmiş:) espriler öte dursun rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin bakalım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
aramızda birbuçuk hafta falan var sanırım :)
nasıl geçiyor kızlar hamişliğiniz bulantı vs...gibi sıkıntılarınız varmı??
canım merak etme sorun olmaz Allahında izniyle benim 5+4 te kese bile görünmedi biraz korkuttu bizi 6. haftada gözüktü sordum ben kalp atışlarını ne zaman duycaz diye 7.bazen 8. haftadan sonra net duyulabilir dedi sanırım geç oluştuğu için bebek.
yani sorun etme bir sonraki kontrol tarihin varmı o zaman duyarsın inşallah bende 10 haziranda gidicem inşallah kontrole 8 haftayı aşmış olucaz o zaman kalp atışlarını duyarım inşallah:)
kızın olursa oğluma alırım:) bende ne bulantı ne kusma ne agırlık hiçbirşey yok cnm ben hamilelikten önceye göre daha aktifim sadece gerginim hergün kocamla ugrasıyorum adamın yakında sabrı taşabilir:) bu arada ben nie hep bebeğe oğlan diyorum bilmiyorum:)))))
netten hiç araştırdınmı canım bazı bitki baharat türleri zararlı olduğunu falan duydum ama kimyon hakkında hiç bilgim yok Rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah...günaydın kızlar.bende ocak annesiyim.9+3 hamileyim.kalp atışını duydum miniğimin.ama bi hafta önce çok sancım oldu tekrar gittim doktora.kalp atışını duymak için.çok korkmuştum bişey oldu diye.bi de bi sorum olucak kızlar.kimyon zararlımı hamileler için....hepinizi öpüyorum.
merhabalar bende netteki hesba göre ocak sonu annesiyim doktora gitmedim bu hafta gitcem inşlhh
Canım, tarihlerimiz çok yakın sanırım. Benim de 10 haziranda kontrolüm var ve o gün Allahın izniyle tam 8+1 olucak. 6. haftaya kadar karnımda aşırı kasılma oldu. Gece uykudan bile uyandırdı. Bu durum kese oluşumuyla ilgiliymiş. Daha sonra kasılmalar bitti ve bulantılar başladı. Aklıma yemek gelince içim daha çok bulanıyor. İştahım hiç yok. Yemeklerden de tat alamıyorum. Aşermek sanırım böyle bişi. Bu bulantı dr.un dediğine göre 10 haftaya adar artara devam edip 14. haftaya geldiğinde pek kalmaz dedi. İnşallah öyle olur. Sizlerde nasıl durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?