ancak fırsat bulabildim ve topic tam bizlik olmuş kızlar,öğretmen adayları arkadaşlarım birbirimize burada yardımcı olalım

ben bugün ücretli öğretmenliğe başvurmuş bulundum :44:
dershane okul sınav altından kalkabilirim umarım kızlar beni motive edin çok ihtiyacım var :26::26:
ben bugün program geliştirmenin 1.ünitesini bitirdim. yarın da öğrenme psikolojisi çalışıcam
tarihi coğrafyayı tek başıma halledemiyorum ben

ben bugün ücretli öğretmenliğe başvurmuş bulundum :44:
dershane okul sınav altından kalkabilirim umarım kızlar beni motive edin çok ihtiyacım var :26::26:
ben bugün program geliştirmenin 1.ünitesini bitirdim. yarın da öğrenme psikolojisi çalışıcam
tarihi coğrafyayı tek başıma halledemiyorum ben

tarih nasıl çalışılmalı  ne kadar süreyle tekrar ediilmeli sorularından başlayabiliriz bence  çüknü çoğunluğumuzun bilgisi yok gibi
 tarih nasıl çalışılmalı  ne kadar süreyle tekrar ediilmeli sorularından başlayabiliriz bence  çüknü çoğunluğumuzun bilgisi yok gibi

atanmak dışında seçenek yok çünkü
atanmak dışında seçenek yok çünkü ben dershaneye gitmiyorum canım evde hazırlanıyorum.geçen yıl hazırlanmadım bende yeni yeni öğreniyorum kpss ne demek:26:
 ben dershaneye gitmiyorum canım evde hazırlanıyorum.geçen yıl hazırlanmadım bende yeni yeni öğreniyorum kpss ne demek:26: öyle işte :79::80:
 öyle işte :79::80:

hiç de sevmem kendilerini
 hiç de sevmem kendilerini  bende uzaktneğitimin videoları var ordan izliyorum sonra konuyu okuyorum çok daha kolay oluyor benim için, çünkü hoca anlattıkça nereye dikkat etmem gerektiğini biliyorum en azından, birde tarihten data dan başladım maşallah çok ayrıntı var, tek başıma çalışsam tarihten nefret ederdim herhalde
 bende uzaktneğitimin videoları var ordan izliyorum sonra konuyu okuyorum çok daha kolay oluyor benim için, çünkü hoca anlattıkça nereye dikkat etmem gerektiğini biliyorum en azından, birde tarihten data dan başladım maşallah çok ayrıntı var, tek başıma çalışsam tarihten nefret ederdim herhalde 
 bu arada tarihi ben yazarak çalışıyorum ama kafamda  örgütlemem için çok yavaş ilerliyorum
 bu arada tarihi ben yazarak çalışıyorum ama kafamda  örgütlemem için çok yavaş ilerliyorum  
		 Kızlar birde feyste kitaparşvi var orda çok güzel şeyleri paylaşıyorlar, takip edin derim mesela eğitim blmlerinin sesli anlatımını paylaşmışlar harika bişi bence, yol sırasında dinlenebilir ki ben yolda çok zaman kaybeden birisiyim hadi hepinize iyi çalışmalar....
 Kızlar birde feyste kitaparşvi var orda çok güzel şeyleri paylaşıyorlar, takip edin derim mesela eğitim blmlerinin sesli anlatımını paylaşmışlar harika bişi bence, yol sırasında dinlenebilir ki ben yolda çok zaman kaybeden birisiyim hadi hepinize iyi çalışmalar.... kızlar gulumseee nin dediği sayfaya baktım kitaparşivine güzel paylaşımlar var bi göz atın
 kızlar gulumseee nin dediği sayfaya baktım kitaparşivine güzel paylaşımlar var bi göz atın

bi de tarihe kolay yorum derler. sırf ezber bence
 bi de tarihe kolay yorum derler. sırf ezber bence