Merhaba arkadaşlar.Ben de size katılmak istiyorum.Bu sınava 3. girişim olacak.İlkinde hiç hazırlanmadım sınav hakında fikrim dahi yoktu.2010 Haziranda düğünüm vardı balayından döndüm sınava girdim işte...2011 sezonunaysa (2. girişim)dershaneye gittim.Aslında çoğu zaman derslerden sıkılıp uğramazdım ama kör topal geçti zaman nisana kadar.Nisanda eşime yurt dışı görevi çıkınca 6 aylığına, işleri daha sıkıya aldım ama işte nisandan sonra nekadar toparlayabildiysem...Olmadı 67 aldım çok düşük bir puan.Okumaktan da bıkmışım artık yinede el mahkum çalışcam.İnsanın kendi ayakları üzerinde durması kendi parasını kazanması gibi yok tabi.Yazılan tüm sayfaları baştan sona okuyamadım açıkcası ama bu yıl sıkı bir şekilde çalışıp bu işi bitirmek istiyorum çok sıkıldım artık.Tek ihtiyacım olan şey moral!Evli arkadaşlar bana hak verecektir belki,evlendikten sonra hala ders çalışmak zorunda olmak insanı daha çok sıkıyor.Bekarken odanın kapısını kapatırdın çalışırdın iyi kötü...evliyken kendini dış dünyadan çok fazla soyutlayamıyorsun.Geçen yıldan çıkardığım en büyük dersler;
1)eğitime çok fazla ağırlık vermiştim gkgy çalışmaya pek zamanım kalmadı halbuki sabah oturumunun getirisi herzaman daha fazla
2)yazarak çalışmadım vakit kaybı diye halbuki 2 kere tekrar yapana kadar 1 kere yazarak çalışsam çok daha faydalı olacaktı.
3)Türkçe ve matematiği nasıl olsa yapabiliyorum diye fazla hafife aldım pek bakmadım en büyük vurgunu burdan yedim yani zaman sorunu yaşadım.Zamanla yarışacağımı unutmuştum!En basit soruları çözemeden sürem bitti

4)Kitapları anlayarak okumaktan ziyade biran önce bitsin de soru çözeyim tarzında bitirdim.Bir nevi vicdan rahatlattım.Acısı sınavda misliyle çıktı.
5)2 gün günde 8-9 saat çalışdıysam 5 gün sıkılıp dersi bıraktım halbuki bana süreklilik grekiyordu.Bense düzensiz çalıştım...
6)Plansız programsız yola çıktım önce tüm dersleri aynı anda götürmek istedim sonra eğitimi bitireyim gkgy kısmını nasıl olsa yaparım dedim,baktım zaman daraldı panik oldum kitapları tek tek bitirdim daha hızlı yol aldım sonra ama kimi ayrıntılar da unutulmuştu...
7)Çok konu çalışıp,paso okuyup az soru çözdüm.
8)son 2 ay çok stres yaptım eziyetti resmen...son 2 ayki çalışmamı koca yıla günde 3 er saatten yaysaydım şimdiye atanmıştım sanırım.
Bunlar benim geçen yıl çalışırken daha doğrusu çalışmaya çalışırkenki yaptığım en büyük hatalardı arkadaşlar.Siz benim yaptığım hatalara düşmeyin.Bugün tarihten başladım çalışmaya hepinize kolay gelsin gör
şmek üzere...