2012 Rezzan Kiraz Aralık Ayı Burç Yorumları – Rezzan Kiraz Aralık 2012 Burç Yorumları

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
2012 Rezzan Kiraz Aralık Ayı Burç Yorumları – Rezzan Kiraz Aralık 2012 Burç Yorumları

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Koç Burcu Yorumu

9′unda Uranüs’ün, 13′ünde Merkür’ün ve 25′inde Jüpiter’in harekete geçmesiyle yıl kapanışa yaklaşıyor. Beklemede kalan konular hız kazanacak ama aynı zamanda çözülmesi gereken sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Siz veya iş arkadaşlarınız için kariyerle ilgili değişimler söz konusu olabilir ve yaşamınızın bu alanı, güç mücadelelerine açık olacak. Harekete geçmekten kaçının ama eğer geçmişte kalan bir şeyler tekrar karşınıza çıkarsa, dürüst olmaktan çekinmeyin.

Venüs’ün on birinci eviniz olan Kova burcuna girmesiyle, ayın 20 sinden itibaren arkadaşlıklarınız önem kazanıyor. Bu, özel günlerde bir araya gelmek ve çevrenizi genişletmek için harika bir fırsattır. Ayrıca Aralık ayının sonunda arkadaşlarınızla bir araya gelmek ve güzel ilişkilerle dolu geçen bir yılı kutlamak isteyeceksiniz.

Akrabalarınızla iletişim, Dolunayın üçüncü eviniz İkizler burcuna girdiği 10 Aralık’a kadar sabrınızı test ediyor olacak. Ne kadar az konuşursanız o kadar iyi çünkü kimseyi, olaylara sizin gözünüzden bakmaya ikna edemeyeceksiniz. Aynı şey, bir komşunuz ya da iş arkadaşınızla ilişkiniz için de geçerli olabilir. İkinci bir fikir almak ister, bakış açınızdan emin olamazsanız, bir arkadaşınızla konuşun.

Siz eğlenmeyi tercih etseniz de, altıncı eviniz Başak burcunu ziyaret eden Mars, profesyonel yaşammızdaki baskıyı artırıyor. 24 Aralıkta onuncu eviniz Oğlak burcuna giren Yeni Ay da aynı etkiyi yapacak. Ancak kendinizi veya başkalarını zorlamamak için dikkatli olun. Bu sadece çatışmaları alevlendirebilecek kısa süreli öfke krizlerine yol açar. Mesai saatlerinden sonra egzersiz yaparak ya da öğle saatlerinde yürüyüşe çıkarak stresten arının.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Boğa Burcu Yorumu

8 Aralık tarihi itibariyle yoğun bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu da ay boyunca yaşanan tatil öncesi karışıklıkları çözümlemeniz için uygun bir zamandır. Yılbaşı hediyeleriniz için listenizi iki kez kontrol edin ve internetten verdiğiniz siparişlerin gönderildiğinden emin olun.

20 sinden itibaren onuncu eviniz Kova burcuna giren Venüs sayesinde, iş yerinde en gözde insanlardan biri olacaksınız. İnsanlar sizin katkılarınızı bekleyecek ve sırlarını sizinle paylaşacaklar. Her ikisi de yeni yılda kullanabileceğiniz değerli bilgiler sağlayabilir. Yılbaşından önce iş arkadaşlarınızda bir gece planlayın. Ay boyunca Mars beşinci eviniz Başak burcundayken siz partinin gözbebeği olacaksınız.

Dolunay (ay tutulması) ikinci eviniz İkizler burcunu ziyaret edecek ve büyük olasılıkla şimdi ve 2012′de banka hesabınız kabaracak. Ama Aralık ayının ilk haftasında, etrafa para saçma arzusu güçlüyken kendinizi dizginlemeniz gerekecek. Hatta o hafta alışveriş yapmayın ve enerjisinizi finansal kayıtlarınızı düzenlemeye harcayın. Bu ay sosyal aktiviteler pahalı olabilir, o yüzden daha ucuz alternatifleri seçin.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 İkizler Burcu Yorumu

Yeni Ayın 24 Aralık’ta sekizinci eviniz Oğlak burcuna girmesiyle, finansal değişim süreci başlıyor. Uranüs’ün de etkisiyle, harika bir hediyeden lotoda kazanmaya, sıra dışı pahalı harcamalardan yatırım kayıplarına kadar her şey mümkün. Dolayısıyla parasal konularda çok dikkatli olun. Ayrıca bu ay, kredi kartınızın limitini doldurmak için uygun bir ay değil. Bu enerjiyi yıl sonu gelmeden pozitif bir şekilde kullanın ve 2012 hedeflerinizi belirleyebilmeniz için bir finans analizi yapın.

Dolunayın burcunuza gelmesiyle, en popüler birey siz oluyorsunuz. Kalabalıklara karışın, hayat dolu ruhunuzu paylaşın ve olabildiğince insanlarla görüşün. Bunların arasından, gelecek yıl size büyük bir iyilikte bulunabilecek biri çıkabilir.

Aralık ayının ilk birkaç günü, ego ve fikirler çakıştığında evinizde bazı sürtüşmelere neden olabilir. Ancak Merkür 13 Aralıkla yedinci eviniz Yay burcuna geçtiğinde, yakın zamanda yaşanan yanlış anlamaları bir çözüme ulaştırabilirsiniz. Merkür’ün Yay burcuna geçişinden sonra, yakın çevrenizdeki hemen herkesle aynı dalga boyunda olacaksınız. 19′unda akrabalarınız ve uzaktaki diğer tanıdıklarınızla iletişim kurun.

Aralık başında altıncı hissinize kulak verin. Venüs’ün Oğlak burcuna ilerleyişi size hediye listenizi kısaltmanız gerektiğini hissettirirken altıncı hissiniz size finansal rehberlik sunabilir. Yaratıcılığınızı kullanın ve bütçenizi zorlamak yerine arkadaşlarınıza kurabiye ve çörekler pişirin. 22 Aralıkta indirimli ürünler bulacaksınız ancak aradığınız ya da ihtiyaç duyduğunuz şeyi bulmanın imkânsız olacağı 18 Aralık tarihinde alışverişe çıkmayın.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Yengeç Burcu Yorumu

Aralık ayının Yeni Ayı 24′ünde yedinci eviniz Oğlak burcunda olacak ve bu, iş yerinde biriyle sorun yaşamanıza neden olabilir, Sakin olun ve acele karar verip bir şey yapmayın, Önce sorunun ne olduğunu görün: neden aslında işiniz değil, aksine giderek artan bağımsızlık arzunuz.

Ayrıca genel anlamda kariyer hedeflerinize odaklanın ve kendinize, bazen sonunda sistemden kurtulmak için önce sisteme boyun eğmeniz gerektiğini hatırlatın. Olumlu bir şekilde değerlendirildiğinde, bu Yeni Ay sizin, önemli insanları etkilemek için doğru zamanda doğru yerde olmanızı sağlayabilin.

Dolunay on ikinci eviniz ikizler burcunu ziyaret ettiğinde, hareketli yaşamınızdan ve yoğun sosyal takviminizden mola almak isteyeceksiniz, Bunu yapın çünkü bu dönemde gribe yakalanma olasılığınız yüksek. Alışverişler ve tatil hazırlıkları birkaç gün bekleyebilir. Bir hafta sonunu evde sevdiğiniz şeyleri yaparak geçirin.

Ayın ilerleyen dönemlerinde bazı ilişkiler sıkıntılı olsa da, Aralık başında bunun tam tersini yaşayacaksınız. Venüs 20 Aralık’ta Oğlak burcuna gelecek, Mars ise üçüncü eviniz Başak burcunda ki ilerleyişini sürdürecek ve siz bu süreçte mükemmel insanlarla tanışabilirsiniz.

20 Aralık’ta Venüs’ün sekizinci eviniz Kova burcuna gelmesiyle, maddi durumunuz pozitif ilerleme kaydediyor. Siz veya eşiniz bunun sonuçlarını beklenmedik bir armağan ya da bir yıl sonu ikramiyesiyle görebilirsiniz. İş yerindeki karışıklıklar, Merkür’ün altıncı eviniz Yay burcuna yönelmesiyle son bulacak. Ancak hatalar çıktıkça düzenlemeler yapmaya hazır olun.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Aslan Burcu Yorumu

Venüs, 20 Aralık’ta yedinci eviniz Kova burcuna girerken insanların size yardım etmek için ellerinden geleni yaptıklarını fark edeceksiniz. Ve siz de karşılığını vermek isteyebilirsiniz. Bu, âşık çiftler için harika bir fırsattır ve eğer ciddi bir ilişkiniz varsa, Venüs bir sonraki adımı atmanız için beklenmedik konuşmalara sebep olabilir.

Sosyal takviminiz, 10 Aralıkta on birinci eviniz İkizler burcuna gelecek Dolunaydan (ay tutulması) fayda sağlayacak. Arkadaşlarınızla görüşün ve yeni tanıştığınız insanları arkadaş çevrenize ekleyin. 13′ünde Merkür’ün beşinci eviniz Yay burcuna yönelmesiyle, yeni biri ilginizi çekebilir. Çocuğunuz varsa, birkaç gün izin almaya çalışın. Çocuklarınızla zaman geçirin, bu ekstra ilgi karşısında mutlu olacaklardır.

Yeni Aydan önceki sessiz günlerin keyfini çıkarmak isteyeceksiniz. İşlerinizi tamamlayın, hatta yenilerine başlayın. Aralık babında küçük bir yıl sonu ikramiyesi veya armağanı almanız mümkün. Ancak Mars’ın ikinci eviniz Başak burcundaki geçişini sürdürmesiyle, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekecek. Aksi takdirde Ocak ayında çok fazla fatura ödüyor olabilirsiniz.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Başak Burcu Yorumu

24 Aralıkta beşinci eviniz Oğlak burcuna gelen Yeni Ayın değişim gezegeni olan Uranüs’le yakın ilişkiye girmesinin ardından bîr birliktelik sona erebilir. Bu Yeni Ay aynı zamanda riskli finans anlaşmaları, özellikle yatırımlar konusunda dikkatli olmanızı gerektiriyor. Ancak tek bir loto biletiyle şansınızı deneyin. Yeni Aydan sonraki birkaç gün içinde seyahat ederseniz, gecikmelere hazırlıklı olun.

Venüs 19 Aralık’a kadar Oğlak burcunda olduğundan, sosyal aktivitelere davetler alacaksınız, 2 sine kadar Güneşin dördüncü eviniz Yay burcunda olmasıyla, 3 veya 17 Aralık’ta yakın arkadaşlarınızla bir ev partisi yapmayı düşünün.

Merkür Yay burcuna yöneldikten sonra gerekiyorsa yakın zamanda yaşamları yanlış anlamaları netliğe kavuşturabi-lirsiniz. Ayın bir bölümünde Güneşin de bu burçta olmasıyla, aile ilişkileriniz genel anlamda keyifli olacak. Ancak Yeni Ay döneminde çocuklarınızla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ergenlik çağında çocuklarınız varsa, bağımsızlıkları için savaş verecekler hazırlıklı olun. Mantıklı davranın ama aynı zamanda sorumluluklarını yerine getirdiklerinden emin olun.

Yeni Ayın (Ay tutulması) onuncu eviniz ikizler burcuna gelmesiyle, bu yıl kariyerinizi aydınlatarak sona eriyor, Bu süreyi, şirketteki yerinizi sağlama almak ve tamamlanmamış proje ve görevleri bitirmek için kullanın. Ayrıca en sevdiğiniz iş arkadaşlarınızla mesai sonrası dışarı çıkarak keyifli zaman geçirebilirsiniz, 20′sinden itibaren altıncı eviniz Kova burcunda olacak Venüs, yıl sonunda sizi şaşırtabilecek bir ikramiye getirebilir.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Terazi Burcu Yorumu

24 Aralık’ta dördüncü eviniz Oğlak burcuna gelen Yeni Ay ile bir sonraki hafta aile yaşamınızda gerginlikler yaşanabilir. Bu stresin kaynağı akrabalar olabilir, o yüzden onları yemeğe davet etmek ya da ziyaret etmek için uygun bir zaman değil. Ayrıca havayla ilgili oluşabilecek mekanik sorunlar için evinizi kontrol ettirmek isteyebilirsiniz.

10 Aralık’ta dokuzuncu eviniz İkizler burcuna gelen Dolunay, meraklı zihninizi ve öğrenme arzunuzu tetikliyor. Kitaplar alıp internette ilginizi çeken konuları araştırarak bu arzunuzu giderin. Ya da her zaman ilginizi çeken bir konuda daha çok bilgi sahibi olmak için bîr kursa katılabilirsiniz. Dolunay haftası da uzaktaki arkadaşlarınızla iletişim kurmak ya da onları ziyaret etmek için idealdir.

Merkür ve Venüs üçüncü eviniz Yay burcuna dönüyor ve siz bu Miuvie yakın zamanda yaşanan yanlış anlamaları netliğe kavuşturabilirsiniz. 20′ sinden itibaren Venüs beşinci eviniz Kova burcunda olacağından sosyal ilişkilerden fayda sağlayabilirsiniz. Bekârsanız, 2sinde yaşanacak bir karşılaşma, romantik bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Çiftler için ise Venüs unutulmaz anlar ve büyük olasılıkla birkaç hoş sürprizi beraberi inle getirecektir.

Kariyer yaşamınız bu ay hareketleniyor. 22 Aralık’ta Oğlak burcundaki Güneş parayı temsil eden sekizinci eviniz Boğa burcundaki Jüpiter ile hizalandığında, bir ikramiye ya da bir akrabanızdan hoş bir armağan alabilirsiniz. Kendiniz veya eviniz için özel bir armağan alın ve geri kalanını saklayın.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Akrep Burcu Yorumu

24 Aralık’ta Yeni Ay üçüncü eviniz Oğlak burcuna geldikten sonraki hafta, özellikle şiddetli hava koşullarına açık bir bölgede yaşıyorsanız trafikte çok dikkatli olmanız gerekecek. Zorlu gezegensel dizilimler ve dikkat dağınıklığı bir kazayı renkleyebilir.

Ayrıca aracınızla ilgili mekaniksel sorunlar yaşamanız mümkün. Bir sorun olabileceğini hissederseniz, gecikmeden aracınızı servise götürün,

Venüs 20 Aralık’ta dördüncü eviniz Kova burcuna girdikten sonra aile yaşamınızda birkaç hoş sürpriz yaşanabilir. Buna ek olarak, evde, en sevdiğiniz insanlarla birlikte olmaktan keyif alacaksınız. O yüzden birkaç gün veya mümkünse bir hafta izin almaya çalışın. Ancak Yeni Ayı çevreleyen günlerde mutfakta iş yaparken dikkatli olun.

Yeni Ay haftasında akrabalarınız sabrınızı test edebilir ancak ay başında hoş sohbetlere katılacaksınız. Mars’ın on birinci eviniz Başak burcundaki ilerleyişiyle sosyal yaşamınız yüksek tempoda ilerleyecek. Venüs Kova burcuna girdikten sonra evinizde güzel bir arkadaş toplantısı planlayın ve Aralık bir veya ikinci haftasında komşularınızı evinize davet edin.

İkizler burcundaki Dolunay sekizinci evinizi aydınlatıyor. Üç gün sonra ise Merkür ikinci eviniz Yay burcuna girecek. Maddi değerleri temsil eden evlerinizin öneminin artmasıyla, güzel hediyeler alabilirsiniz. Ayrıca siz, eşiniz veya her ikiniz için de bir yıl sonu ikramiyesi mümkün görünüyor. Ancak hediye listenizi iki defa kontrol edin. Yoksa birkaç arkadaşınızı unutabilirsiniz.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Yay Burcu Yorumu

24 Aralıkta ikinci eviniz Oğlak burcunda olacak Yeni Ay, finans konularında dikkatli olmanızı gerektiriyor. Bu Yeni Ayı çevreleyen zorlu gezegensel dizilimlerle beklenmedik harcamalar mümkün. Alışveriş yaparken bunu aklınızda bulundurun ve özgürce para harcama arzusuna direnin. Yaratıcılığınızı arkadaşlarınız ve meslektaşlarınız için ucuz ama özenli armağanlar yaratmak için kullanın. Ayrıca yatırımlar konusunda da dikkatli olmanızda fayda var. Değer düşüşleri olabilir.

20′sinden itibaren, Venüs üçüncü eviniz Kova burcuna geldiğinde, akraba ve komşularınızla olmaktan keyif alabilirsiniz. O hafta küçük bir arkadaş toplantısı düzenlemeyi ya da aile ve arkadaşlarınızla büyük bir yemekte bir araya gelmeyi planlayın. Ayrıca şehir dışında yaşayan tüm arkadaşlarınızla iletişim kurun ve gelecek yıl görüşmek için sözlesin. Ocak veya Şubat, doğduğunuz yeri ziyaret etmeniz için ideal olacaktır.

Dolunayın yedinci eviniz İkizler burcuna gelmesiyle, kişisel ilişkileriniz güçleniyor. Ancak Aralık ayının ilk haftasında iş yerinde çatışmalar yaşanması söz konusu. Nedeni üzerinde düşünün ve yolunuza devam edin. Çünkü büyük olasılıkla uzun süreli bir etkisi olmayacaktır. Eğer bir ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıma niyetindeyseniz, bunu Merkür’ün ilerlemeye başlayacağı 13 Aralık sonrasında gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Hisleriniz değişebilir.

Bu ay Venüs Oğlak burcundaki geçişini sürdürürken siz parasal açıdan kazançlı çıkabilirsiniz. Tutumlu olun ve para biriktirin. Ayın ileriki günlerinde ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz bir paranız olacaktır. Bir yıl sonu ikramiyesi almanız mümkün. Ancak sizin umduğunuz kadar dolgun olmayabilir.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak burcundaki Yeni Ay sonrasında kariyer ve aile yaşamınızı hedef alan bazı sıkıntılar yaşanabilir. Ayrıca 2 ve 18 Aralık tarihlerinde de sorun yaşayabilirsiniz. Ancak rahat bir tutum sergiler ve olayları akışına bırakırsanız, gerginliği azaltabilirsiniz.

Aralık ayının ilk üç haftası, Venüs 19′una kadar sizin burcunuzdayken günlerinizin keyifli ve olumlu geçtiğini fark edeceksiniz. Bu aynı zamanda sosyalleşmek için ideal bir etkidir. Karizmanız dikkatlerden kaçmayacak ve siz karşılaştığınız hemen herkesi etkilemeyi başaracaksınız.

Merkür Yay burcuna geçtiğinde, iletişimle ilgili sıkıntılarınızın kaybolduğunu fark edebilirsiniz. O döneme kadar bilgi almak zor olabilir, o yüzden sabırlı olun. Akrabalarınızla, özellikle de uzakta yaşayanlarla Aralık ayı başında bazı sıkıntılar yaşanabilir. Bir akrabanızın sorunlarını çözmek için seyahat etmeniz gerekebilir. Böyle bir durum olursa hava koşullarından ötürü gecikmeler yaşayabilirsiniz.

10 Aralık’ta altıncı eviniz ikizler burcuna gelmesi, iş yerinde temponun artacağını işaret ediyor. Her şeye yetişmek zor olacak, ancak siz çoklu görev becerilerinizi kullanarak hepsini kolayca halledebilirsiniz. Günün sonunda stres ve gerginliğinizi atmanız için ne gerekiyorsa yapın. 20 sinden itibaren ikinci eviniz Kova burcundaki Venüs size güzel ve beklenmedik armağanlar getirebilir.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Kova Burcu Yorumu

Bu ay seyahate çıkmamak gibi bir şansınız varsa, çıkmayın veya seyahat edecekseniz, Yeni Ayın Oğlak burcunda olacağı 24 Aralık’tan uzakta bir tarihte planlayın. Yeni Ayla birlikte gecikme ve iptallerin yaşanması mümkündür. Hava koşulları da yolculuğu zor bir hâle getirebilir, o yüzden özellikle yolda dikkatli olun. Yeni Ay haftasında gribe yakalanma olasılığınız her zamankinden daha yüksek olacak. Önlem alın.

Aralık ayının son güzel olayı, 20′sinde burcunuza gelen Venüs’tür. Bu güzel etki hem çekim gücünüzü hem de enerjinizi güçlendirir, insanlar sizden uzakta kalamayacaklar, ancak çok az kişi sebebini bilecek. Bu sırrı kendinize saklayın ve onu dileklerinizi yerine getirmek için kullanın.

İlişkiler bu ay iki gezegensel olaydan faydalanıyor. Merkür 13′ünde on birinci eviniz Yay burcuna geçtiğinde, arkadaşlarınızla randevu planlamak daha kolay olacak. 10 Aralık’ta beşinci eviniz ikizler burcundaki Dolunay (Ay tutulması) ise Kasım ayındaki sosyal eğilime enerji katacak. Bu tutulma aynı zamanda bir ilişkiyi başlatma (veya sonlandırma) potansiyeline sahip. Birbirlerine bağlı çiftler ise birlikteliklerini kutlayacaklar.

Aralık başında hediye listenizi ve bütçenizi hazırlayın ki indirimli satışlardan faydalanabilesiniz. Bu da paralarınızı aileniz için saçma arzunuzu engelleyecektir. 5 Aralık’ta alışverişe çıkarsanız listenizdeki hemen her şeyi bulabilirsiniz. Bu ay pek çok arkadaşınızla görüşeceğinizden, bir gününüzü kek, çörek pişirmeye ayırın. Böylece onlar için de maliyetsiz hediyeler hazırlamış olursunuz.

Rezzan Kiraz Aralık 2012 Balık Burcu Yorumu

Bu ay bazı arkadaşlık ilişkilerinizde sorun yaşayabilir, hatta bu insanların ahlaki değerlerinin sizden farklı olduğunu anladığınızda bağlarınızı koparabilirsiniz. 24 Aralık’ta Yeni Ayın dördüncü eviniz Oğlak burcuna gelmesiyle bu durum zirveye tırmanabilir. O gün mümkünse sosyal bir aktiviteden kaçının, çünkü trafiğe çıkmanız tehlikeli olabilir. Bekârsanız bu ay bir ilişkiye başlamak ya da bir arkadaşınızın arkadaşıyla tanışmak için uygun değil

10 Aralık’ta evinizi temsil eden ev yaşamınızı keyifli hâle getiriyor. Dekorasyon yapın, yemekler pişirin ve bir akşam bazı arkadaşlarınızı oturmaya davet edin. Ayrıca sevdiklerinizle zaman geçirmek için birkaç gün işten izin almaya çalışın.

Aralık’ta aile ve iş ilişkileriniz sizi zorlayabilir, ancak etkileri zamanla kaybolacaktır. Aralık başında yakın arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız. Sosyal bir aktivitede, 2012 hedeflerinize ulaşmanızda etkili olacak önemli biriyle tanışmanız mümkün görünüyor. 20 Aralık’ta Venüs on ikinci eviniz Kova burcuna girdikten sonra çiftler keyifli zaman geçirecekler.

16 Aralık’ı bekleyin. Bu Merkür’ün onuncu eviniz Yay burcuyla ileriye devam edeceği tarihtir. Kariyer ve işle ilgili sıkıntılarınız çözüme ulaşacak. Ancak ilk etapta her şeyin düzene girmesini beklemeyin. Ayrıca daha önce alman bazı kararların geri alınması söz konusu. Bu da kapsamlı revizyonlara neden olabilir. Ancak tüm bu gayretlerinizin karşılığını, bu ay olmasa bile 2013 de ele alacaksınız.
 
X