* 2012 Şubat Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
318
İstanbul
* 2011 Şubat Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

Ben kısmet olursa istanbul özel ataköy hastanesinde yapıcam, sezeryan + myom amelyatı aynı anda olucak fiyat yaklaşık 2.700TL fiyat çıktı.

anadolu yakası n da ben pendik bölge hastanesinde anlaşmalı doktorum sayesinde doğum yapıcam kesin belli bi doğum şeklim yok...normal 350 sezeryanı ise herşey dahil 550 ye yapacağını söyledi..çoğu yerin fiyatına göre gayet iyi..hastanemde 2 yıllık bi hastane herşey sıfır..sağ sağlim kurtuluruz hepimiz inşşşşş..:16:

bende özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapıcam normal 2000tl sezeryan 2300tl
normal doğum istiyorum bakalım Allah nasip ederse tabi.

ben kısmet olursa GAZİANTEP SANKO hastanesınde dogum yapıcam.suan dogum seklı bellı degıl oyuzden ne kadar para cıkar arastırmadım.ama ortalama 250-400tl cıkar dıye dusunuyorum...

bende özel gaziosmanpaşa hastanesinde doğum yapıcam normal 2000tl sezeryan 2300tl
normal doğum istiyorum bakalım Allah nasip ederse tabi.

yaa kızlar sizin hastaneler ne kadar pahalı..keşke o hastanelerle anlaşmalı doktor bulsaydınız yoksa benim hastaneminde özel kendi fiyatı 1600 falan..ama doktor anlaşmalı olduğum için çok daha az vercem...2000 ler çok para..yazık yaaa:53:

anadolu yakası n da ben pendik bölge hastanesinde anlaşmalı doktorum sayesinde doğum yapıcam kesin belli bi doğum şeklim yok...normal 350 sezeryanı ise herşey dahil 550 ye yapacağını söyledi..çoğu yerin fiyatına göre gayet iyi..hastanemde 2 yıllık bi hastane herşey sıfır..sağ sağlim kurtuluruz hepimiz inşşşşş..:16:

anlaşmalı doktor nasıl oluyor canım. benim eski doktorum pendikte banu ergül ama uzak olduğu için gidemiyorum şuan. anlaşmalı nasıl oluyor bilgilendirebilirsen belki ben de oraya giderim.

anlaşmalı doktor nasıl oluyor canım. benim eski doktorum pendikte banu ergül ama uzak olduğu için gidemiyorum şuan. anlaşmalı nasıl oluyor bilgilendirebilirsen belki ben de oraya giderim.

hayır canm şöyle benim doktorum hem özel doktor polklinikte görev yapıyo hemde belirli bi saatten sonra doğum yapacağım hastane ile anlaşmalı orda görev yapıyo...eğer böyle bi doktorla anlaşman yoksa otomatikman hastane kendi fiyat ını sunuyo sana....ama doktorunla sen birebir anlaştıysan o ne derse onun verdiği fiyat geçerli oluyo...aynı zamanda o hastanede doğum yapıyosun...hastaneyi arayıp doktorumun adını verdim ben denemek için tamam dedi cüneyt beyin size verdiği fiyat geçerlidir dedi....doktorum orayla anlaşmalı olduğu için..tabi bu durum işime geliyo 2 senelik özel sıfır bi hastanede doğum yapıp az para vermek güzel bişi...inş bi aksilik olmazda herşey yolunda gider..

Bende Balat hastanesınde kavusacagım kızıma :16:
Ucret nakıt: 1000 TL
Kredı kartı : 1500 TL

Bız nakıt odeyecegız.

yaa kızlar sizin hastaneler ne kadar pahalı..keşke o hastanelerle anlaşmalı doktor bulsaydınız yoksa benim hastaneminde özel kendi fiyatı 1600 falan..ama doktor anlaşmalı olduğum için çok daha az vercem...2000 ler çok para..yazık yaaa:53:

merak etme canım benim özel sağlık sigortam var
en karşılamıyorum doğum ücretini :1:

Ben de İncirli Ethica Hastanesinde doğum yapacağım. Normal 2750, sezeryan 3650 TL. ben normal doğum istiyorum, doktorum Uğur Kal. Doğum da 14 Şubat görünüyor :16:

Özel Bey Hekım Hastanesı'nde yapacam allah nasıp ederse 900tl mıs. suan %80 epıdural sezeryan gorunuyor. ama ıns bebegım doner de normal yaparım..

hayır canm şöyle benim doktorum hem özel doktor polklinikte görev yapıyo hemde belirli bi saatten sonra doğum yapacağım hastane ile anlaşmalı orda görev yapıyo...eğer böyle bi doktorla anlaşman yoksa otomatikman hastane kendi fiyat ını sunuyo sana....ama doktorunla sen birebir anlaştıysan o ne derse onun verdiği fiyat geçerli oluyo...aynı zamanda o hastanede doğum yapıyosun...hastaneyi arayıp doktorumun adını verdim ben denemek için tamam dedi cüneyt beyin size verdiği fiyat geçerlidir dedi....doktorum orayla anlaşmalı olduğu için..tabi bu durum işime geliyo 2 senelik özel sıfır bi hastanede doğum yapıp az para vermek güzel bişi...inş bi aksilik olmazda herşey yolunda gider..

fiyat çok iyiymiş valla, benim öyle bir şansım yok malesef dogum tamamda benim aynı anda myom amelyatıda olucagım için özel doktor seçme sansım yok

Bende Balat hastanesınde kavusacagım kızıma :16:
Ucret nakıt: 1000 TL
Kredı kartı : 1500 TL

balat hastanesi benim şuan çalıştığım iş yerinde anlaşmalı müşterimiz biz doğalgaz işi yapıyoruz oda 3 yıldır bizim periodik müşterimiz. güzel bir hastanedir daha çok ermeniler var bildiğim kadarı ile dr lar ama bence en güzeli

Ben de İncirli Ethica Hastanesinde doğum yapacağım. Normal 2750, sezeryan 3650 TL. ben normal doğum istiyorum, doktorum Uğur Kal. Doğum da 14 Şubat görünüyor :16:

etnica hastanesi fiyatları pahalı bayaga medicana bile daha ucuz ona göre

Özel Bey Hekım Hastanesı'nde yapacam allah nasıp ederse 900tl mıs. suan %80 epıdural sezeryan gorunuyor. ama ıns bebegım doner de normal yaparım..
o belli olmazki canım şuana göre değerlendirme olayı şuan bebek çok haraketli yeride olduğu için daha sürekli pozisyon değiştiriyor son anda normal pozisyon alabilir yani eğer farklı bir durum yoksa dr demediyse tabi

Ethicada fiyat doktordan doktora değişiyor. 2000 küsürlerde fiyat alan da olmuş sanırım. Kızlar, sizin bu hastahanede doğum yapan yakınınız oldu mu? Doktorum çok iyi ama acaba hastane nasıldır? Herşey dahil dedikleri fiyat içinde neler oluyor acaba?

Ben Eskişehir Acıbadem'de yapacağım doğumu inşallah. Şimdilik normal 650, sezeryan 800 gibi fiyatlar verdiler ama yeniyılda artabilirmiş. İçinde gece kalışı, bebeğin giysileri ve ufak tefek ihtiyaçları da varmış.

Ben sisli memorial hastanesinde yapacagim, normal ve sezaryan 3500-4000 arası diye hatırlıyorum. Dogum 14 Şubat gözüküyor, son ana kadar birsey çıkmazsa normal dogum istiyorum

Ben sisli memorial hastanesinde yapacagim, normal ve sezaryan 3500-4000 arası diye hatırlıyorum. Dogum 14 Şubat gözüküyor, son ana kadar birsey çıkmazsa normal dogum istiyorum

allah yardımcınız olsun cnm ne kadar pahalı karşıdaki hastaneler.....aman allahım....parası olmayan doğuramaz desene hastanede.....:53:inanılır gibi değil...bebek oda takımından pahalı doğumu yahuuu

Back
X