2012 şubat anneleri istanbul'da hangi çocuk doktoruna gideceksiniz?

bennebileyim

oFFFFFF
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
1.911
0
116
İstanbul
Burada paylasım yapıp begendıgımız ve deneyıp memnun kalmadıgımız doktorları paylasalım kızlar..ben sımdılık dogum yaptıgım hastaneye gıdıyorum ,ama yol olarak uygun degıl baska bır yer arıyorum..

Ben Ethicada doğum yaptım. Normal doğumum 14 Şubattı ama erken doğumla 25 Ocakta dünyaya geldi kızım. Hastane gerçekten herşeyiyle dört dörtlüktü. Doktorum Uğur Kal tam bir duayen, normal doğum yaptım, beni müthiş motive etti. Yenidoğan servisi muhteşem bilgili ve ilgili. İlk muayeneye oraya gittik ama doktordan (Murat Bey) memnun kalmadım. Soğuk biriydi, iletişime açık değil. Sonra tavsiye üzerine JFKda Özgür Karlıklıya başladık. Çok tatlı biri, çok ilgili, samimi. Biz çok memnunuz.

ben bursa acibademde dogum yaptim, kadin dogumcum jale gurlulerdi ve dogumumu hep guzel hatirlayacagim. normal dogum pek olmadigi icin artik butun personel benden buyuk bir hevesle girdi dogumhaneye ve kahkahalar arasinda dogumum gerceklesti. Jale hanim muhtesemdi:))) ancak ben de cocuk doktorundan memnun kalmadim ve dogumdan 2 hafta sonra Aygun Kuckerdogana basladik. Simdilik cok memnunuz insallah boyle devam eder. Cok tatli ve mutevazi bir bayan:)

Ben Ethicada doğum yaptım. Normal doğumum 14 Şubattı ama erken doğumla 25 Ocakta dünyaya geldi kızım. Hastane gerçekten herşeyiyle dört dörtlüktü. Doktorum Uğur Kal tam bir duayen, normal doğum yaptım, beni müthiş motive etti. Yenidoğan servisi muhteşem bilgili ve ilgili. İlk muayeneye oraya gittik ama doktordan (Murat Bey) memnun kalmadım. Soğuk biriydi, iletişime açık değil. Sonra tavsiye üzerine JFKda Özgür Karlıklıya başladık. Çok tatlı biri, çok ilgili, samimi. Biz çok memnunuz.

Ben ozel ecthomar atakoy hastanesinde subat beklerken ocak 4 erken dogum yaptim kuvozde 10 gun kaldi ve suan gittigimiz dr murat bey takibindeydi en bastan beri pramature oldugu icin ve gelisimini bildigi icin suan hala ona gidiyoruz guzel muayne ediyor ayak parmaklarini bile tek tek bakiyor baskalari o kadar detayli bakiyormu bilemiyorum, kisacasi suan memnunuz, mariposaa, jfk daki dr nasil muayne ucreti ne kadar, biz 35 veriyoruz ssk farki

Son düzenleme:
Kadıköy Medipol'de doğum yaptım. Medipol'ün çocuk doktoru Mustafa Bey'e gidiyorduk. İyi bir doktor ama iletişimimiz zayıftı. Şimdi eve de yakın olmasından dolayı Ümraniye Erdem Hastanesi'nde Serpil Hanım'a gidiyoruz. Çok memnunuz :):46:

Echomar Özel Göztepe hastanesinde doğum yaptım, bebeğimin doktoru Zümrüt hn. çok memnunuz.

Back
X