2012 şubat anneleri yok mu

Merhaba canım ne güzel bir topik açmışsın ne dersiniz hamileligimizin sonuna kadar burda paylaşımlarla devam edelim bende kendimden bahsedeyim 17+4 hamileyim ama çok rahatta geçmiyor bu döneme kadar herşeyi yaşadım daha öncede olumsuzluklar yaşadım tek istediğm bebegimi sağlıklı sihatli kucagıma almak bu arada çalışıyorum oda bazen zorluyor geceleri burnum tıkanıyor nefes alamıyorum bu arada benim doğum tarihim şubat 9 görünüyor inşallah zamanında gelir bebegim sevgiyle kalın kızlar

teşekkürler canım.Bende öyle düşünüyorum birşeyleri paylaşmak insanı rahatlatıyor.Bende 14 haftalık hamileyim ama doktorum bebeğim 1-2 hafta önden gittiğini söylüyor bu yüzden tahmini doğumum 27 şubat falan galiba.Benimde mide bulantısından nefes alamamaktan şikayetçiydim.Çok şükür biraz azaldı.Bu seferde kasık ağrılarım arada oluyor batmalar falan.Dr. normal dedi herhalde bebeğiniz büyümesi ile ilgili olabilir.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Bebeğin de hayırlı olsun.

Teşekkür ederim canım hikayetler bitmiyor malesef saglıklı olsunlarda senin bebeginde hayırlı olsun az kişi var sanırım şubat anneleri olarak

selam akadaşlar bende geldim yanınıza.17 haftalık hamileyim geçen hafta %95 erkek teşhisiyle bir erkek annesi adayıyım.benimde ilk aylarım riskli geçti ilk düşükten sonra büyük bir azimle :) aradan 6 ay geçtikten sonra tekrar hamile kalabilmenin sevincini yaşıyorum ve allah ım herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu.3 yıllık evliyim ve bebek sahibi olmayı çok istiyordum
inşallah allah ım bana ve herkese bu duyguyu tattırır hayırlısıyla sonuna ulaşırız arkadaşlar :)

hoşgeldin canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ben de 15 haftalık hamileyim.Cinsiyeti erkekmiş :)Allah kucağımıza almayı nasip etsin

hoşgeldin canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ben de 15 haftalık hamileyim.Cinsiyeti erkekmiş :)Allah kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bizim zaten acılmıs bir konumuz var neden 2inci bir baslık kullanma geregi duydun ki?

Yetkililer de uyarmıs farkındaysan konu hakkında.

slmlar bende 21 hftalık hamileyim ve bende şubat annesi olucam inşallah ,bebeğimin cisiyeti kız :)) hepimizin bebişlerimizi sağlıkla kucağına alması dileklerimle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…