selam ben 17+4 haftalık hamileyim sanırım ben de şubat annesi
olucam
selam ben 17+4 haftalık hamileyim sanırım ben de şubat annesi
olucam
Merhaba canım ne güzel bir topik açmışsın ne dersiniz hamileligimizin sonuna kadar burda paylaşımlarla devam edelim bende kendimden bahsedeyim 17+4 hamileyim ama çok rahatta geçmiyor bu döneme kadar herşeyi yaşadım daha öncede olumsuzluklar yaşadım tek istediğm bebegimi sağlıklı sihatli kucagıma almak bu arada çalışıyorum oda bazen zorluyor geceleri burnum tıkanıyor nefes alamıyorum bu arada benim doğum tarihim şubat 9 görünüyor inşallah zamanında gelir bebegim sevgiyle kalın kızlar
teşekkürler canım.Bende öyle düşünüyorum birşeyleri paylaşmak insanı rahatlatıyor.Bende 14 haftalık hamileyim ama doktorum bebeğim 1-2 hafta önden gittiğini söylüyor bu yüzden tahmini doğumum 27 şubat falan galiba.Benimde mide bulantısından nefes alamamaktan şikayetçiydim.Çok şükür biraz azaldı.Bu seferde kasık ağrılarım arada oluyor batmalar falan.Dr. normal dedi herhalde bebeğiniz büyümesi ile ilgili olabilir.Allah kucağımıza almayı nasip etsin.Bebeğin de hayırlı olsun.
hoşgeldin canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Ben de 15 haftalık hamileyim.Cinsiyeti erkekmiş :)Allah kucağımıza almayı nasip etsin
cnm sende buraya gelirsen aramıza katılırsın......bu konu daha önce açılmış konu çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...nneleri-paylasim-alani-1930.html#post20845473
Canım bizim zaten acılmıs bir konumuz var neden 2inci bir baslık kullanma geregi duydun ki?
Yetkililer de uyarmıs farkındaysan konu hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?