- 27 Temmuz 2010
- 532
- 1
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.421
Aheyyyyy aheyyyyyy one two tree forooooo
Çok sevindim canım ya, çok güzel haber bu
![]()
güzel olamz mı süper maaşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aheyyyyy aheyyyyyy one two tree forooooo
Çok sevindim canım ya, çok güzel haber bu
![]()
canım benim de satıma göre 6+6 olması gerekiyodu bugün ama değilmiş 6+1mişim yani satıma göre geç gidiyor gebeliğim sanırım geç döllenme.doktor bebek daha çok küçük 12-13mm daha yeni atmaya başlıyor kalbi dedi.o yüzden haftaya bi daha çağırdı o zaman 7 haftalık olcam kalp atışları daha çok netleşir dei.rabbim duymayanlara da göstersin inşallah![]()
canım bu doktorların hesapları birbirinden frklı oluyor galiba.bana 6+2 dediğinde boyu 5 mm idi bebeğimin.kafasm karıştı iyice inşallah yeni doktorum görür bebeğimin pıtpıtlarını
canım bu doktorların hesapları birbirinden frklı oluyor galiba.bana 6+2 dediğinde boyu 5 mm idi bebeğimin.kafasm karıştı iyice inşallah yeni doktorum görür bebeğimin pıtpıtlarını
inşallah canlarım benim çok sağolun.bugün dün kalp atışı yok diyen doktora gittik.yine kalbi atmıyo dedi renkli ultrasona gönderdi gittik eşimle 100 lira dediler.eşim de para lamak için yapıyolar bırak şu ........leri dedi.hospitalium iyidir dedi gittik.doktor alttan baktı gördü hemen.haftaya bi daha gel bakalım böyle mi devam edecek ama bebek küçük olduğu için normal dedi.öbür hastane sırf para almak için atmıyo demiş yani.çok paragöz doktorlar var yaa.iyi ki de başka bi doktora gitmişim.
12-13 mm olan kesedir bence.Bebek 13mm ise ultrasonda görülür yani 1 cm. oluyor.
fasulyem benim minik bebeğim.anam ben 7haftaya yaklaşıyoruz dedim meğer daha 6+1 mişim öğrendiğim iyi oldu.demek haftaya 7 haftalığım.satla uyumlu değilmişiz
inşallah görür canım benim karından baktı göremedi alttan baktı gördü hemen sinyal gibi tık tık tık atıp duruyo![]()
kızlarr ben öğleden sonra dr a gidiyoruummm, dua edin bana güzel hbrler alayımm
inşallah canlarım benim çok sağolun.bugün dün kalp atışı yok diyen doktora gittik.yine kalbi atmıyo dedi renkli ultrasona gönderdi gittik eşimle 100 lira dediler.eşim de para lamak için yapıyolar bırak şu ........leri dedi.hospitalium iyidir dedi gittik.doktor alttan baktı gördü hemen.haftaya bi daha gel bakalım böyle mi devam edecek ama bebek küçük olduğu için normal dedi.öbür hastane sırf para almak için atmıyo demiş yani.çok paragöz doktorlar var yaa.iyi ki de başka bi doktora gitmişim.
hayırlı olsun cok sevndm ben sana ne dedimmmm ne dedim üzme yegenimi demedm mi bırak halay cekmeyi otur oturdugun yerde bişey olcak yegenime tepinme :))) cidden cok sevindim canım benimmm ya insan cok dygulanıyo mutlu oluyo değil mi ne mutlu sana inşallah hep yolunda gider sata takılma benimde sattan bir hafta büyük mesela çünkü 23 günde adet oluyorum erken yumurtluyomuşum herkes adetten 2 hafta sonra yumurtlar ben 1 hafta sonra o yüzden büyük benim :)sağlıklı olsunlar da önemli değil öpüyorum seni cookk :))
yok bebek göründü zaten.bebeğe 12-13 mm dedi
yok bebek göründü zaten.bebeğe 12-13 mm dedi
yanlış söylemş bencede benm 6+4 de 6.6 mm falan demişti 6 haftada o kadr büyük olabilrmi maşşallah seninki tosun gibi olcak o zaman :)))
bugün kayınvalidemi bile çok seviyorum kızlar birden öpesim geldi onu bilmem neden ne oluyor bana yav![]()
yanlış söylemş bencede benm 6+4 de 6.6 mm falan demişti 6 haftada o kadr büyük olabilrmi maşşallah seninki tosun gibi olcak o zaman :)))
Bizim de bebeğimiz 6+5te 8,5 mm dediler, vay dedim dedesi gibi uzun olacak benim eleman ama güdük o zaman bizimkiler![]()