• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 TuP BeBeK icin buraya :)

Es_Ra_

................
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
1.493
18
108
- Yurtdışı
Merhaba kizlarrr...

Forumda surekli goz gezdiriyorum ve surekli 2011 tup bebekle ilgili baslangiclar var ama 2012 ne kaldi?

Benim tup bebek baslangicim ocak 2012'de ve insaALLAH diyorum 2012 bana ugur getirir ve melegimi kucagima alirim.

Var mi benimle ayni kaderi paylasan?

Iki sene oldu :59: Hayirlisi ALLAH'tan.

Cevaplarinizi bekliyorummmmmmmmmmm

hmmm.. bende böle bi baslık acılsada yazsam diodum :17:
bizde aralık gibi baslamayı düsünüyoz uzun protokol olurmus yani 2012 ye denk gelcek
bu ay 11. ay olcak
asılama hariç diğer asamaları uyguladık klomen , rahim filmi vb.
bekarken olduğum 2 kist ameliyatından kaynaklanan tüplerde hasar olusmus:14:
hayırlısı ins
herkese dua ediyorum..

slm bende 2012 de başlıycam kısmetse öncesinde yapmam gerekenleri yapacağım film falan gibi benim 2. denemem olacak:(
inşş son olur yüzümüz güler...

hmmm.. bende böle bi baslık acılsada yazsam diodum :17:
bizde aralık gibi baslamayı düsünüyoz uzun protokol olurmus yani 2012 ye denk gelcek
bu ay 11. ay olcak
asılama hariç diğer asamaları uyguladık klomen , rahim filmi vb.
bekarken olduğum 2 kist ameliyatından kaynaklanan tüplerde hasar olusmus:14:
hayırlısı ins
herkese dua ediyorum..

Aynen inanilmaz uzun bekletiyorlar!!!

Benim haziran 2011'de tup bebek denemem vardi hemen oncesinde hamile oldugumu ogrendim ama yavrum 10 hafta yasadi sadece o yuzden tekrar siraya girmemiz gerekti haziranin sonu gibi doktorumda randevum vardi en erken ocak 2012'de baslabilirz dediler sasirdim ne kadar uzun dedim ama bizim halimizde olan o kadar cok insan varki. Isin icinde olmadan kimse kimseyi anliyamaz...

Gecenlerde doktorum diyoki iyiki ocakta yer kapmisiz cunku simdi nisan-mayis ayina kadar dolu dedi... sasirdim :53:

Bu dertten muzdarip ne kadar insan varmis meger... biz iki yildir deniyoruz olmuyor ama 15-20 yildir herseyine ortaya koyan ve hala evlat hasretiyle yasayanlar ne olacak???

Uzulme cnm ins en kisa zamanda seninde yuzun guler, ben nasipse eylulde asilma olacam ama hic birsey kullanmiyorum (klomen vs...).

Sende benim dualarimdasin...

slm bende 2012 de başlıycam kısmetse öncesinde yapmam gerekenleri yapacağım film falan gibi benim 2. denemem olacak:(

Hayirlisi insaALLAH canim, insaALLAH dedigin gibi son denemen olur.

Bizleri haberdar et mutlaka.

aaa esraa o kadar sıra nasıl oluyor:53:
bana ne zaman istersen gel baslarız dediler
senin devlet hastanesi filan mı
buarada ne güzel doğal yoldan hamile kalmıısın bakarsın gerek bile kalmaz cnm:16:

cnm hosgeldin aminnn olsun da 2. filan önemli diil Rabbim sabır versin hepimize ins

aaa esraa o kadar sıra nasıl oluyor:53:
bana ne zaman istersen gel baslarız dediler
senin devlet hastanesi filan mı
buarada ne güzel doğal yoldan hamile kalmıısın bakarsın gerek bile kalmaz cnm:16:

Devlet hastanesi degil canim ozel hastane ama ben yurt disindayim

Demek ki burda boyle... Keske canim ne zaman istese gidebilsem..

O kadar yipratici oluyor ki, iple cekiyorum ocak ayini....

Bir yandanda kara kara dusunuyorum ocakta olmazsa bidahaki tup bebek tarihi herhalde 2012 sonlarinda olur bu gidisle

Offfffffff offfffffff... Sen nerdensin?

cnm ben gazianteyim
bence daha fazladır düsünen ama hani 2012 cok uzak gibi gelip yazmıolardır
az kaldı cnm sabır

Selam kızlar.Ben de geldim sorun erkek inferlitesi :( İzmir Ege Ü.'deyim tedavide, 4-5 aydır hala ses yok bizim karardan.İlaç tedavisi ve tipik muayenelerim tamam.Tüp için kararı raporu bekliyorum.Arıyorum ama net bir şey yok.Sanırım 2012 yi bulacak bizim :):27:

cnm ben gazianteyim
bence daha fazladır düsünen ama hani 2012 cok uzak gibi gelip yazmıolardır
az kaldı cnm sabır

Ne kaldir 2012'ye canim uc bucuk aycik, gunleri sayar oldum cnm sozde eylulde asilamam vardi. Gittim geldim surekli hastaneye ovulasyon gunumu sabitlemek icin ama maalesef 10 mm'yi gecmedi anlamadim gitti. Son bir aydir tuhaf seyler yasamaktayim... Agustosda kahverengi akintim geldi adetimden 12 gun sonra (8gun devam etti)... uc gun oncede kahverengi akinti tekrar geldi 17 gun sonra... neyin ne oldugunu anlamiyorum... Pazartesini iple cekiyorum doktorumu arayip sormak icin.... Bir hastaligin baslangici mi diye cok korkuyorum :59:

Selam kızlar.Ben de geldim sorun erkek inferlitesi :( İzmir Ege Ü.'deyim tedavide, 4-5 aydır hala ses yok bizim karardan.İlaç tedavisi ve tipik muayenelerim tamam.Tüp için kararı raporu bekliyorum.Arıyorum ama net bir şey yok.Sanırım 2012 yi bulacak bizim :):27:

InsaALLAH hersey gonlunce olur cnm umidini kaybetme onumuzde uc ay daha var her an hersey olabilir...

Hayirlisi olsun her zaman :54:

InsaALLAH hersey gonlunce olur cnm umidini kaybetme onumuzde uc ay daha var her an hersey olabilir...

Hayirlisi olsun her zaman :54:

Canım benim Allah razı olsun.Biz bugün eşimle hastaneye gittik.Bana adet olunca bildir dedi.Tüp için karar kılınmış.Ancak eşimin morfolojisi 0 olduğu için ben keçiboynuzu kürü uyguluyorum ve yeni başladım.Ayrıca birkaç tane de takviye aldım.Bu yüzden ben tüpe yine birkaç ay sonra yapmak istiyorum.Şimdi bu değerle yaptırsak yıkılmaktan korkuyorum ;( Hayırlısı olsun.Belki miniğim kendiliğinden gelirrrrrr :)

Canım benim Allah razı olsun.Biz bugün eşimle hastaneye gittik.Bana adet olunca bildir dedi.Tüp için karar kılınmış.Ancak eşimin morfolojisi 0 olduğu için ben keçiboynuzu kürü uyguluyorum ve yeni başladım.Ayrıca birkaç tane de takviye aldım.Bu yüzden ben tüpe yine birkaç ay sonra yapmak istiyorum.Şimdi bu değerle yaptırsak yıkılmaktan korkuyorum ;( Hayırlısı olsun.Belki miniğim kendiliğinden gelirrrrrr :)

cnm hadi bakalım hayırlısı
keci boynuzu uygulayanlar genelde olumlu sonuclar almıs sende dene mutlaka
benim bi arkadasımın esindede aynı sorun vardı sanırım esi ameliyat oldu asılama yaptırdılar tutmadı veee 2 ay sonra doğal yoldan oldu seninde öle olur ins:24:

cnm hadi bakalım hayırlısı
keci boynuzu uygulayanlar genelde olumlu sonuclar almıs sende dene mutlaka
benim bi arkadasımın esindede aynı sorun vardı sanırım esi ameliyat oldu asılama yaptırdılar tutmadı veee 2 ay sonra doğal yoldan oldu seninde öle olur ins:24:

İnşallah canım ya inşallah.Bakalım bir dr ile görüşeyim dr ne diyecek kararımıza.Güzel haberler vermeyi Rabbim hepimize nasip etsin amin!

InsaALLAH dualarimiz kabul olur!!!

Keci boynuzu kuru nasil oluyor?

InsaALLAH hakkinizda hayirlisi olur umudunu yitirme melishcigim, bizede demislerdi sperm az oldgu icin dogal yollarla cok zor bebeginizin olmasi ama ALLAH'imin bir OL demesiyle hersey oluyor... Nisanda kendiligimden hamile oldugumu ogrendim tabi 10 hafta sonra husranla bitti hikayem ama hic degilse kendiligindende oluyormus doktorlarin soyledigi gibi karamsar bir durum yok diye bardagin dolu tarafini gormeye ozen gosterdik

Tobee sende bir gelisme var mi cnm?

Benim bu cuma asilamam var cok heycanliyim ayni zamandada cok korkuyorum hayirlisi ins...En kotu ihtimal ocak ayinda tup bebek ama o zamana kadar bir kac asilamayla sansimi denemek istiyorum...

Dua edin arkadaslar :69:

InsaALLAH hakkinizda hayirlisi olur umudunu yitirme melishcigim, bizede demislerdi sperm az oldgu icin dogal yollarla cok zor bebeginizin olmasi ama ALLAH'imin bir OL demesiyle hersey oluyor... Nisanda kendiligimden hamile oldugumu ogrendim tabi 10 hafta sonra husranla bitti hikayem ama hic degilse kendiligindende oluyormus doktorlarin soyledigi gibi karamsar bir durum yok diye bardagin dolu tarafini gormeye ozen gosterdik

Benim bu cuma asilamam var cok heycanliyim ayni zamandada cok korkuyorum hayirlisi ins...En kotu ihtimal ocak ayinda tup bebek ama o zamana kadar bir kac asilamayla sansimi denemek istiyorum...

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Bilmiyorum ya adet olursam dr um ne diyecek, o zaman daha çok netleşir durumum.Eğer beklemek zaman kaybı derse geçerim sanırım.
Keçiboynuzu kürünü ise i.saraçoğlu'nun sitesinden bulabilirsin.Sayı artımında faydası oluyormuş.Ben bi ara kullanmıştım.Ama 1 haftadır tekrar başladık.
Senin de hakkında hayırlısı olsun.en azından aşılama da bile şansın var.Bizim dr tüp bile zor dedi.Belki de bu yüzden tedirginliğim.hayırlısı.......

cnm hayırlı olsun simdiden yrn yani asılaman allahım yüzünüzü güldürsün inss
bende kasıklarımda hep ağrı oluyor kac aydır doktora da gitmedim kasımda zaten tüp bebeğe baslıcamız için kendi haline bırakmıstımm
ama ağrılarım cok yrn randevu aldım dr a gidcem kist mi tekrarlıyor noluyor anlamadım:18:
asılamanı nerde yaptırıyorsun cnm erkek faktöründe ise yarayabiliyor ins
öptüm hbr et bizede okito:71:

Back
X