Canım emin ol eşim de isteyerek içmiyor.Ancak o kadar çok anlatıyorum ki.Dayanamıyor mızıklamalarıma :)
Evet düşüşlerin normal olduğunu söylüyorlar ha milyon ha bin.İnşallah düzelir tamamen besin ve stressle alakalı bir durum galiba.
Bugün tatilim bitti ve işime başladım.Eve nasıl geldim bilmiyorum hemen buraya koştum.
Tüm gün elimde telefon hastaneyi aradım.Adetiimin geldiğini söyledim ancak döneceğiz dedilerse de aramadılar.çok üzüldüm.
Sanırım bu ay da tedavim başlamayacak.hayırlısı olsun.
İnşallah eşim ilaçlarını almaya başladı ya bu ay onlar iyi olur da tüp yapılmadan normal olur.
Sanırım ben ne düşüneceğimi bilmiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var kızlar.
Hepinizi seviyorummmmmm..
Ah erkekler... evet stres cok buyuk bir faktor! En guzeli aslinda kendimizi kasmamak yani ben sahsen attigim her adimi bu duruma gore atar oldum ve bu gercekten kotu birsey cunku uzun vadede yipratiyor.
Bende 2dk zamanim olunca hemen buraya kosuyorum
Adetinin geldigini hastaneye bildirmen cok onemli nasil geri donmezler??? Zaten zor bir donemdeyiz, tup bebeye baslamak bile bize umut veriyor bide boyle yapildimi insanin cildirasi geliyor!!
Hemen oyle karamsar dusunme yarinda ararsin sorarsin dun doneceginizi soylediniz neden beni umutla bekletiyorsunuz de
Dualarimdasin cnm bende seni cok seviyorum
geldüüüüm beeen
ay güldüm bi an yas gecio yazmısım daha 27 lik bi cıtırım aslında
ee napiiiiym annem beklemeyin yas gecio diye diye zihnime islemiş
cnm ben kısa anlattım hastalık olayını öle birden sölemedi tabiki doktorlar kan testlerin cok kötü cıkmıstı ee bilirsin doktorlarında huyu kurusun en zora alıstırırlar insanı neyse hatırladığımda sadece sükrediyorum ve beynimden yolluyorum bu düsünceleri
cnm tüplerde yapısıklık olsada etkilemez dedi doktor hani zaten tüp bebekte bi nevi tüpleri iptal edip direk rahme koyuyorlar ya ondan sanırım
ya biz esimle taaa üniversiteden beli birlikteyiz hastalığımda heran yanımdaydı cnm benim yani 8 yıldır birlikteyiz bunun 1 yılı evlilik 1 yılı nisanlılık gerisi flört
ee yani istiyoruz artık cocuğumuz olsun
yaaa dün adet oldum demiştim dün ve bugün sadece leke geldi yani bikaç damla gerisi yok yarın olur büyük ihtimalle crs giderim 2.günü oluyor
pufff okullarda acıldı bu sene öğlenciyim haftada bi gün dokuz saat dersim var ama pazartesim bos günüm ins altından kalkabilirim
ufff çenem acıldı
bide asılama için ilaç raporu vermişti doktor bizde asılamadan vazgecince tüp bebek merkezindeki doktorlara gösterdim bunları raporla alabilirseniz ilacın yüzdesini ödersiniz dedi bende onla uğrastım bugün yrn alabilcem sanırsam
aaa senin nası gidiyooo asılama yaptırmıstın belirti vaaa mı belirti
hadi bakalım insss

Bende korktum yas geciyor "bir sene bekleyim iki sene bekleyim uc sene sonra yine olmazsa" gibilerine yazinca yasca cok buyuk oldugunu sandim
Aynen oyle doktorlar insani en kotuye alistiriyorlar bende iste bu yuzden onlara cok kiziyorum cunku en basit bir hastalik icin bile morel cok onemli. Hep olumsuzlari siraliyolar bide olumlu seylerden baslasalar belki hersey daha kolay olucak!!! yok illa arap saci olacak sonrada cik cika bilirsen isin icinden
MasaALLAH bayagi bi uzun zamandir berabersin esinle cok guzel... her zor aninda destekci olmasi gucune guc katar

Umarim askinizin meyvesi en kisa zamanda gelir...
Bende esimi 8 senedir taniyorum (2004'de) ve evliligimiz 5 seneyi dolduracak (ocakta). Sanki daha dun gibi hersey buda iyiye isaret olsa gerek
Adetinin boyle olmasi enteresanmis eger yarinda gelmezse doktorunla hemen gorus cnm... bu arada sozlesmis gibisiniz melish'le... Ayni anda adet olmaniz belki ayni anda basliyacaksiniz tup bebeye...
Aaa evet bugun trde okullar acildi dimiii... bizim burda 01 eylulde acildigi icin biz cooooooooktann basladik ise
Benim tarafimda nasil gidiyor :26: hmmm... soyle soyliyeyim...
Anlamiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bilmiyorum yani kendimi asiri derece zorluyorum vucudumda olan bir kac degisikligi hamileliye yormamak icin ama dayanamiyorummm soyle ki ;
Goguslerimde buyume ve sizlama var, asiri derecede tuvalette gidiyorum, bu ay yumurta sag tarafimdaydi vee arada bir hafif bir agri oluyor vs...
Yani tek eksigim tursuuuuu
dedigim gibi kendimi kaptirmamaya calisiyorum cunku ilk asilamam illaki tutacak gibi bir kural yok ama karamsarda olmak istemiyorum!!! 30 eylulu bekliyorummmmmmmmm sabirsizlikla zamandaaaaa gecmek istemiyor!!!! 30 eylulde bana kotu haber verirlerse cok yikilmakda istemiyorum o yuzden kendii kaptirmiyomus gibi yapiyorum... pozitif dusunecem derken azicik olan aklimdanda olmayayim :44:
Ben yazmaya basladim mi hepp boyle uzun yazmak zorundamiyim yaaa...
Kusura bakmayin kizlar, hepinize iyi aksamlar