Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy maşşallah benim yeğenime :) yerim onu ben ya.Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin bebeğini esram.Evet canim kapsama alanina girdim
Kimse hakkinda kotu dusunmezken nasil oldu bende anlamadim![]()
Sizlerden haber alamamak koydu aslina bakarsan yoksa baska birsey degil.
Bebegimin dun kalp atisini gordum, ALLAH'im nasil bir mucize anlatamam mercimek kadar (3,4 mm ama kalbi saat gibi masaALLAH).
InsaALLAH bu duygular sizlerede nasip olur. Ignelerin hayirlara vesile olur insaALLAH canim.
Hemen gecsin su gunlerde hayirli haberler al ins canim. Dualarimdasin her zaman, opuyorum cok!
Ben de merak ediyorum dündü galiba.....Tobee oglen baglandigini gormustum bizlere haber vermeye baglandin sanmistim ama birsey yazmamissin :2:
Bugun degilmiydi canim senin gebelik testin?
Ayy maşşallah benim yeğenime :) yerim onu ben ya.Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin bebeğini esram.Evet canim kapsama alanina girdim
Kimse hakkinda kotu dusunmezken nasil oldu bende anlamadim![]()
Sizlerden haber alamamak koydu aslina bakarsan yoksa baska birsey degil.
Bebegimin dun kalp atisini gordum, ALLAH'im nasil bir mucize anlatamam mercimek kadar (3,4 mm ama kalbi saat gibi masaALLAH).
InsaALLAH bu duygular sizlerede nasip olur. Ignelerin hayirlara vesile olur insaALLAH canim.
Hemen gecsin su gunlerde hayirli haberler al ins canim. Dualarimdasin her zaman, opuyorum cok!
Ben de merak ediyorum dündü galiba.....Tobee oglen baglandigini gormustum bizlere haber vermeye baglandin sanmistim ama birsey yazmamissin :2:
Bugun degilmiydi canim senin gebelik testin?
canlarım coook özür dilerim
genellikle okuyorum ama cok yoğunum cvp yazamadım
ne yazcamıda bilemedim
kan değerim 60 cıktı
hemsire tekrarlanması gerek düsük dedi
yrn yaptırcam
esracım tebrikler bebisinin pıt pıtısını duymusun ne güzel duygudur allah kucağına almayı da nasip etsin
melishh ne güzel yolu yarılamısın bundan sonra cabucak gecicek ve güzel hbrlerini alıcaz
böle iste kızlar bende hamile miyim değil miyim anlamadım
ins yrn ilk size yazcam güzel hbrleri
öpt mucukss
Ayy maşşallah benim yeğenime :) yerim onu ben ya.Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin bebeğini esram.
Benim de bugün itibariyle iğnelerim ikiye çıktı, salı günü tekrar e2 ye bakılacak.yüksekmiş biraz.benim kasımı bulacak iğnelerim şaka maka 3 hafta oldu :)) göbbişim delik deşik oldu :))) Allahım nasip eder inşallah bana da bebeğimin kalp atışını duymayı.
Dualarını nolursun esirgeme benden o kadar çok ihtiyacım var ki.Katlanarak seni bulsun kardeşin duaların..sen de dualarımdasın..
Ben de merak ediyorum dündü galiba.....
Nerdesin tobeee , inşallah güzel haberler verirsin bize.
canlarım coook özür dilerim
genellikle okuyorum ama cok yoğunum cvp yazamadım
ne yazcamıda bilemedim
kan değerim 60 cıktı
hemsire tekrarlanması gerek düsük dedi
yrn yaptırcam
esracım tebrikler bebisinin pıt pıtısını duymusun ne güzel duygudur allah kucağına almayı da nasip etsin
melishh ne güzel yolu yarılamısın bundan sonra cabucak gecicek ve güzel hbrlerini alıcaz
böle iste kızlar bende hamile miyim değil miyim anlamadım
ins yrn ilk size yazcam güzel hbrleri
öpt mucukss
canım benim inşşşşşşş hamişsindir.ardından da ben gelirim kuzum.topiğimiz göbüşlensin.
Benim 10-15 gün içinde tranferim olur gibi.inşallah yumoşlarım olur ve döllenirler :))![]()
:)) vala biz her yerdeyiz :)InsaALLAH canim Rabbim sanada nasip eder butun kalbimle diliyorum cnm
Biliyorum kotu oluyor igneler ama insaALLAH meyvesi guzel olucak sabret canim.
Ben tobee'min izini surdum meraktan ne yapim ve bak onu ve seni nerde buldum:
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sine-baslayacak-olanlar-241.html#post21388085
Benden kacis olur mu? Deyerinin 60 oldugunu yazmisti insaALLAH hamiledir...
Dun tekrar kan testi yaptiracakti... Dualarim sizlerle can kardeslerim
ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:)) vala biz her yerdeyiz :)
canım arkadaşım Rabbime binlerce kez şükür olsun ki sizleri tanıdım ve dualarınızdayım.Ne mutlu bana..İnşallah sonumuz güzel olur.
Bugün 20. iğnelerimi de oldum, iki tane birden olunca biraz ağrılarım oluyor ama olsun buna da şükür.az kaldı bebeğimi göbişimde taşımama.
aminnnnnnnnnn
kızlara benim değer artmadı olmadı malesef hbr vermek istedim
melish ins senden güzel hbrler alırız cnm
esracım bebisimize iyi bak![]()
kızlar merhaba sizleri heycanla takip ediyorum hamiş arkadaşlara sağlıklı mutlu güzel sonlu hamişlikler negatif olan arkadaşlara sabırla inatla yola devam şimdi olmadı inşallah birdahakine olur umudunuzu kaybetmeyin diyorum bende mart nisan gibi düşünüyorum bizimki sebepsiz bir düşük yaptım 3 yılı geride bıraktım umudum 2012 ye öpüyorum sizleri dualarımdasınızzzz![]()
Canim hos geldin...
Basin sagolsun cnm Rabbim birdaha bu aciyi yasatmasin insaALLAH.
Her hangi bir vitamin aliyormusun (folik asit vs)... Tedavin ins yuzunu guldurur cnm.
Canim hos geldin...
Basin sagolsun cnm Rabbim birdaha bu aciyi yasatmasin insaALLAH.
Her hangi bir vitamin aliyormusun (folik asit vs)... Tedavin ins yuzunu guldurur cnm.
kızlar bende bugun test sonucumu aldım ve tutmadı ocak da tekrar baslıcaz tedavıye bır lıstenız varsa benıde ekleyın fertıjın de denıycem bu sefer
hoşbulduk amin inşallah vitamın falan almıyorum tedavi süreçleri çok can sıkıcı geçti evde var ama kullanmıyorum sabırla baharı bekliyorum .inşallah herkesin yüzü güler her pozitif haberinde aramızdan biri daha dertlerine son verdi deyip sanki benimmiş gibi mutlu oluyorum RABBİM kimsenin kucağını boş burakmasın (amin)
Cnm hos geldin, tutmadigi icin uzuldum ama hayirlisi olsun demekten baska birsey gelmiyor elden...
InsaALLAH 2012 sana ugur getirir. Herhangi bir listemiz yok. Topik acildikdan sonra bir kac arkadas bir birimizden haber aliyoruz kucuk bir grubuz simdilik.
Rabbim isteyen herkeze bebek versinde hep boyle kucuk kalalim insaALLAH.