Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr burda bırbırımızden fıkırler edınelım dugun ıcın degısık farklı seyler ıstıyorum ben en basıtınden gelın cıcegımle ayakkabımı farklı renk ıstıyorum tabı bu mesela kısmıydı
hadı sıradanlıktan cıkıp bırbırımıze degısık fıkırler sunarken kaynasıp laflayalım![]()
canım ınan bende aynı dusunuyorum sana mesela oornek vereyım su cıcek olabılır gayet guzel
benım duguunumde 9 10 hazıran bende 23 yasındayım tatlım
ben evliyım nıkahlandım canım 1 ay bıle nısanlı durmadım maalesef ben ankaradayım ama buralardanda ıyı cıcekler bulacagıma ınanıyorumtamda gösterdiğin resimdeki gibi bir buket istiyorum eminçnü mehmutbey taraflarında çeşitçeşit varmış
bi gidip oralara bakınıcam ben sende istanbuldaysan bir gözat bence
bende 23 yaşındayım yarın itibariyle tam 10 aylık nişanlıyım![]()
benım ıkı tane dugunum olacak kızlar. 7 temmuzda benım memeleketımde 14 temmuzdada nısanlımın memleketınde..ama hala saç modelı bulamadım bulamıyorumda
benım ıkı tane dugunum olacak kızlar. 7 temmuzda benım memeleketımde 14 temmuzdada nısanlımın memleketınde..ama hala saç modelı bulamadım bulamıyorumda
ben evliyım nıkahlandım canım 1 ay bıle nısanlı durmadım maalesef ben ankaradayım ama buralardanda ıyı cıcekler bulacagıma ınanıyorum
tatlım benımde ıkı dugunum olcak hemde ıkı gun ustuste valla bende bırınde acık bırınde topuz yaptırıyım dıyorum ama nasıl bı model olcak bılmıyorum sende bulursan koy bıraya tatlım bende koyum
hayırlı olsun tatlım bende daha saç modeli tam bulabilmiş değilim klasik topuz istedim nişanlım istemedi e malum onun fikirleride önemlibak şu modeller var kafamda benim hoşuma gidiyor ama karar veremedim
Eki Görüntüle 367977 Eki Görüntüle 367978
canım ben boleee gergın topuzları sevmıyorum hc senın bu koydugun ornekler ıyıymıs gayet begendım sagol paylasım ıcın
bulursun tabi Ankara'dan da bulamazsan da internetten sipariş edersin çok güzel çiçekler var
bende senin yerinde olsam yani iki düğünüm olsa birinde salık diğerinde toplu yaptırırdım gerçi ben gelinlik üzerine salık saçı pek sevmiyorum ama değişik olur yani![]()
aslında bende topuzu pek sevmıyorum ama artık ne topuz ne dagısık ortasını bulcaz artık
abes durmaz bence ama o bayanın sacındakı ıkı kucuk beyaz seyı dusunme tac dusun gayet salaş bı topuz ısteee hoşşşbende sevmiyorum gergin topuzları ilk modeli beğendi nişanlım ama onda da taç yok ben taç takmak istiyorum
taksam abest dururmu:26:
Merhabalar..
Benim düğünüm de 13 Temmuz'da inşAllah..
Ama benim kına gecesi düğün ortak bir gün olacak. Ben de kararsız kaldım, kınada gelinlik giyilir mi? Giymeyi çok istiyorum, sadece bir gün olacağı için giyemezsem içimde kalır. Duvak takmayı düşünmüyorum. Maşa yaptırıp salık bırakmayı bir de taç takmayı düşünüyorum..
Ne dersiniz?
Çok kararsızım, buradan fikir almak iyi gelecek..![]()
Merhabalar..
Benim düğünüm de 13 Temmuz'da inşAllah..
Ama benim kına gecesi düğün ortak bir gün olacak. Ben de kararsız kaldım, kınada gelinlik giyilir mi? Giymeyi çok istiyorum, sadece bir gün olacağı için giyemezsem içimde kalır. Duvak takmayı düşünmüyorum. Maşa yaptırıp salık bırakmayı bir de taç takmayı düşünüyorum..
Ne dersiniz?
Çok kararsızım, buradan fikir almak iyi gelecek..![]()
abes durmaz bence ama o bayanın sacındakı ıkı kucuk beyaz seyı dusunme tac dusun gayet salaş bı topuz ısteee hoşşş
tatlım tam yerıne sordun benım ıkı dugunum olcak ıkısıde salonda ve bı tanesı kına dugun bır olcak
ben ılk olARAK gelınlık gıycem normal dugun havasında eglenılcek daha sonrada ılerleyen saatlerde bındallı gıycem duvagımıda taktırcam hepsınıde halletcem ohhhhhh mis gıbı
benimde gelinliğim düz , salaş bir model olacak .Uçuş uçuş olmasını istiyorum bakalım nasıl olcak :)