2012 yazının anne adayları, hastanede muayene,tekik,tahlil ve doğum ücretleri...

Normal muayhane ücretim 72 tl eşimden yararlandığım için bunude heer defasında ödemiyorum.Allah kısmet ederse doğumu mu central hospital kozyatağında yapacağım normal doğum 800 sezeryan 1400 diye hatırlıyorum gerçi doktor giricekse eğer doğuma onada ayrı para verilir mi bilmiyorum bugün kontrolüm var soracağım..

İkili teste yanında oldukça fazla yaptırdığım testlerle beraber yanlış hatırlamıyorsam 200 yakın para ödedim.Üçlü teste 52 tl ödedim detaylı ultrasona uzman bi hekime gitmem gerekti bebeğimde herhangi bir sıkıntı çıkabilir diye çünkü gebeliğim riskli geçiyor...ona da 378 tl ödedim.Kan değerlerim vs düşüktü arkadaşlar o yüzden arada testler yapıldı onlarada ödemişimdir toplamda 100 felan ..Şeker yüklemesine 50 küsür ödedim... 3 boyutlu ultrason için ayrı bir para ödemiyorum doktorumun kullandığı cihaz buna müsait olduğu için eğer bebeğimiz poz verirse ki genelde vermiyor :)) bakabiliyoruz...

Biraz fazla ödeme yapmış olabilirim ama olsun bebeğim için değer... Çok badireler atlattık o yüzden baştan önlem almak önemlidir.Çok şükür karşılayabildik Allahım olmayana yardımcı olsun.. Gerçekten zor...
Bir de şu var olayın manevi tarafı doktorunuzun tavrıda önemli yani bu kadar para ödeyip birde karşılığını göremeseydik o daha çok yıpratırdı bizi...Açık açık çekinmeden herşeyi paylaşabiliyoruz..

evet canım özel hastanede yine.bilgi tıp merkezi ankarada..burada yazan rakamları görünce dudagım ucukluyır resmen

ya herkes tutturabildiğine politika uyguluyo, bide hastanelerde kendi aralarinda sınıflandırılıyormuş ,fiyatlarda bunlarında etkisi var.

evet canım cumartesi doktorla konuştum ben her hastane tutturabildiğine ..

Dediğim gibi ben central hospitalda yapacağım doğumumu 1700 liraya mal oluyor muş ..

Dediğim gibi ben central hospitalda yapacağım doğumumu 1700 liraya mal oluyor muş ..

ya fiyata bak, neyse sağlıkla kavuşalım yavrularımızada ,gerisi teferruat...
Ama gücü yetmeyene yazık, allah olmayanlara yardım etsin!

ben de central hospital'e gidiyorum. doktorun istediği test ve tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıyorum ücret ödemeden.
ikili, üçlü test zaten yaptırmadım. 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdim doktorumun yönlendirmesiyle.
o da koşuyolu görüntüleme merkezi'nde, ona 200 lira verdim. rutin aylık muayeneler dışında verdiğim tek ücret bu yani.

Merhaba Arkadaşlar
Bende dün doktorumla görüştüm doğum ücretini. İstanbulda Ethica incirli Hastanesine gidiyorum
Normal doğum 2500tl
Sezeryan 3500 tl

Ben geldimmmmm...
Sabah 9 dan beri kolmda serum akşam 5 te serum ancak bitti nstye girdim...tansiyon,ateş ölçümü fln bide oda verdiler neyse akşama kadar yattım ben altı üstü bi serum diye düşünerek yanıma kimseyi çağırmadım sabah işe giderken eşim bıraktı,ama maşallah akşam hastaneden ancak çıkabildim...
Hepsi iyi güzel ben yanıma sadece 50 tl almıştım onuda bilinçli değil sabah çıkarken çantamı değiştirdim para olan cüzdan evde kaldı bu cüzdandada 50 tl çıktı neyse akşam detaylı fatura istedim tmm dedi kız neyse 100 tl dedi dedim bende yok napıcam şimdi?
E efendim hastaneye geliyosun gibi ağız yaptı bana
bende allah allah bi serumdu altı üstü ne bilim ben 100 tl tutcak sonra neyse kız güya birine telefon etti
bilgen hanım falanca hastanın yanında sadece 50 tl varmış ne yapalım
bu seferlik böyle olsun demezlermi dahada şaşırdım...
Neyse fatura diye bana verdiği şey baya bildiğin makbuz dedim ben ayrıntılı fatura istiyorum dedi onu drdan alırsınız neyse verdim elliyi aldım makbuzu (makbuzdada yapılan işlem fln yazmıyo bitek "sağlık hizmetleri yazıyor")indim dra dedim eşim faturayı istedi onuda sizden alcakmışım drda ne dese beğenirsiniz
e efendim o ayrıntılar bende yok üst katta onuda iki üç günden önce alamazsınız ....
Yani lafn kısası baya adam oynatıyolar sanki ben gittim eşya aldımda 100 tlden 50 ye düştü para...
Ay valla mecbur drun hastanenin eline kalmıcak olsam o faturayı ne yapar eder alırdım amaaaaaaaa
el mahkum bide doğumda gıcıklanırlar ..............
hadtanelerinde suyu çıktı...
ne dra ne hastaneye güvenemiyorsun...
yazık yazık valla....

Kızlar merhaba bende avrupa florence nıgthıngale herman işçiye gidiorum başından beri.tetkikler muayene herşey çok pahalı doğum 4500 tl yi buluyor.bilginiz olsun dedim

Canım doktorlarım dışarıdan dı benim.. Centralın doktoru değildi yani ...

Centralda yaptım doğumu 1600 doktoruma ödeme yaptım hastaneye de 375 tl ödedik...

bende 5 aylık hamileyim.fulyada dora hastanesine gidiyorum.muane ücreti ssk lı 65 tl.testler için epeyce para ödedim hatırlamıyoum.şimdi ayrıntılı ultrasona gircem.doktorom hocasına yönlendirdi 350 tl vercem.bu arada sezeryan doğum 2.200 dorada.ama ben doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.bakımlı bi hastane.ve bebeklerimiz için bu masraflara değer diye düşünüyorum.sonuçta bu hayatımızdaki en önemli durum.

Sevgili bayanlar ben daha cok yenıyım hem burda hemde hamişlikde:)

medipol sinem beden e gıdıyorum ama emın degılım devam edıp etmeme konusunda anadolu yakasında ıyı dr ve hastane tavsıyesı rıca edıcııımmm sızden:))

bıde kozyatagı acıbadem e gıden varrmı aranızda cem beye???

kartal avicnne umuta fatih hocaya gidiyrm cok ilgili ve alakalı muayne 30 tl
renkli ultrson 150 seker yüklemsi 30 10 gun kontrolk süresi var normnal dogum
500 epiduralli 700 tl sezeryan 1400 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…