özelde mi?
Benim sağlık sigortam olmasına rağmen özel hastane 200 tl istiyor...
kızlar devlet hastaneleride mi doğumu ücretli yapıyor
2li 3lü testleride öglemi
evet canım özel hastanede yine.bilgi tıp merkezi ankarada..burada yazan rakamları görünce dudagım ucukluyır resmen
evet canım cumartesi doktorla konuştum ben her hastane tutturabildiğine ..
Dediğim gibi ben central hospitalda yapacağım doğumumu 1700 liraya mal oluyor muş ..
Normal muayhane ücretim 72 tl eşimden yararlandığım için bunude heer defasında ödemiyorum.Allah kısmet ederse doğumu mu central hospital kozyatağında yapacağım normal doğum 800 sezeryan 1400 diye hatırlıyorum gerçi doktor giricekse eğer doğuma onada ayrı para verilir mi bilmiyorum bugün kontrolüm var soracağım..
İkili teste yanında oldukça fazla yaptırdığım testlerle beraber yanlış hatırlamıyorsam 200 yakın para ödedim.Üçlü teste 52 tl ödedim detaylı ultrasona uzman bi hekime gitmem gerekti bebeğimde herhangi bir sıkıntı çıkabilir diye çünkü gebeliğim riskli geçiyor...ona da 378 tl ödedim.Kan değerlerim vs düşüktü arkadaşlar o yüzden arada testler yapıldı onlarada ödemişimdir toplamda 100 felan ..Şeker yüklemesine 50 küsür ödedim... 3 boyutlu ultrason için ayrı bir para ödemiyorum doktorumun kullandığı cihaz buna müsait olduğu için eğer bebeğimiz poz verirse ki genelde vermiyor :)) bakabiliyoruz...
Biraz fazla ödeme yapmış olabilirim ama olsun bebeğim için değer... Çok badireler atlattık o yüzden baştan önlem almak önemlidir.Çok şükür karşılayabildik Allahım olmayana yardımcı olsun.. Gerçekten zor...
Bir de şu var olayın manevi tarafı doktorunuzun tavrıda önemli yani bu kadar para ödeyip birde karşılığını göremeseydik o daha çok yıpratırdı bizi...Açık açık çekinmeden herşeyi paylaşabiliyoruz..
evet canım cumartesi doktorla konuştum ben her hastane tutturabildiğine ..
Dediğim gibi ben central hospitalda yapacağım doğumumu 1700 liraya mal oluyor muş ..
ben de central hospital'e gidiyorum. doktorun istediği test ve tahlilleri devlet hastanesinde yaptırıyorum ücret ödemeden.
ikili, üçlü test zaten yaptırmadım. 22. haftada ayrıntılı ultrasona girdim doktorumun yönlendirmesiyle.
o da koşuyolu görüntüleme merkezi'nde, ona 200 lira verdim. rutin aylık muayeneler dışında verdiğim tek ücret bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?