bayram tatili girdi sonunda kızımın anasınıfı macerası bir hafta tatile girdi bende umarım ki daha iyi çalışma şansı bulabileceğim bu arada gerçi bayram telaşı falan 2 gün hiç bir şey yapamam ama geri kalan zamanlarda umarım çalışacağım coğrafya zor bir bölümmüş bunu anlamış bulunmaktayım yani zor bile az kalıyor bunu anlatmak için ama ben başladım ve bu yolu sonlandırmakta hala kararlıyım birde kpss dersleri var tabii kızlar her gün 2 konu çalışmaya çalışıyorum ama yarıyıl tatilinde kounları bitirmek hedefim var mat hariç tabii matı zamana yaymış durumdayım yarın başlarım diye diye sınav geldi nerdeyse ama neyse elbet birgün başlayacağım bu arada hepinize hayırlı bayramlar diliyor ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum 
haaa bu arada slenizio senin yargıtay ne oldu canım yaa mutlaka haber ver olurmu sonucu meraklardayımm:18:

haaa bu arada slenizio senin yargıtay ne oldu canım yaa mutlaka haber ver olurmu sonucu meraklardayımm:18:

şuan 10 yıllık evliyim 31 yaşındayım 2 kızım var ikiside okullu ve öğlenciler. bu sefer bari dörtbaşı mamur bir şekilde hazırlanayım dedim ve dershaneye karar verdim evime yakın bir eğitim kurumu ile anlaştım saatler ücret vs uygun. bu arada lise mezunuyum. ocak ayında başlayacaklarmış kızlarımın okulda olduğu saate ayarlamak istiyorum eşim yanımda değil yurtdışında görevli bu bile bir avantaj aslında inşallah rabbim bu defa hayırlısıyla nasip eder gerçekten çok istiyorum bu arada en son 69.5 aldım 11 tercih yapabildim bir umut işte:) rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşallah amin
 şuan 10 yıllık evliyim 31 yaşındayım 2 kızım var ikiside okullu ve öğlenciler. bu sefer bari dörtbaşı mamur bir şekilde hazırlanayım dedim ve dershaneye karar verdim evime yakın bir eğitim kurumu ile anlaştım saatler ücret vs uygun. bu arada lise mezunuyum. ocak ayında başlayacaklarmış kızlarımın okulda olduğu saate ayarlamak istiyorum eşim yanımda değil yurtdışında görevli bu bile bir avantaj aslında inşallah rabbim bu defa hayırlısıyla nasip eder gerçekten çok istiyorum bu arada en son 69.5 aldım 11 tercih yapabildim bir umut işte:) rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşallah amin