İnşallah sorurlar canımcımm.
Nedemek tatlım ya ben kazanmayı çok çok istemiştim seni o kadar iyi anlıyyorum ki yargıtayı kazanamadığımda neler yaşamıştım hatırlamak bile istemiyorum..
Allahım yardımcın olsunda burda güzel haberlerini duyalım
Başarabilirsin Sakın karşılarında kendini küçük görme onlarda insan sen ben gibi unutma gerisi gelicektir konuşmanı hazırla bi güzeeell:)
Başarılaaaaar:)

Nedemek tatlım ya ben kazanmayı çok çok istemiştim seni o kadar iyi anlıyyorum ki yargıtayı kazanamadığımda neler yaşamıştım hatırlamak bile istemiyorum..
Allahım yardımcın olsunda burda güzel haberlerini duyalım

Başarabilirsin Sakın karşılarında kendini küçük görme onlarda insan sen ben gibi unutma gerisi gelicektir konuşmanı hazırla bi güzeeell:)
Başarılaaaaar:)

bende başlayacaktım ama olmadı neyse vizelerim bitsin tam gaz kpss başlıycam zaten hiç ara vermemiş sayılırım sürekli tarih coğrafya anayasa bakıyorum sadece mat bakmadım onada başlarsam inşallah güzel olacak bundada bir aksilik çıkmaz umarım icra biraz hayal sanki ne bileyim geçen senede haziranda alım olacak falan diye oyaladılar bizi neyse yaa en geç seneye yine sınav var nasıl olsa hayırlısı
 bende başlayacaktım ama olmadı neyse vizelerim bitsin tam gaz kpss başlıycam zaten hiç ara vermemiş sayılırım sürekli tarih coğrafya anayasa bakıyorum sadece mat bakmadım onada başlarsam inşallah güzel olacak bundada bir aksilik çıkmaz umarım icra biraz hayal sanki ne bileyim geçen senede haziranda alım olacak falan diye oyaladılar bizi neyse yaa en geç seneye yine sınav var nasıl olsa hayırlısı  bu arada coğrafya takıntısı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim coğrafyam iyi haliyle coğrafya okuduğumdan
 bu arada coğrafya takıntısı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim coğrafyam iyi haliyle coğrafya okuduğumdan