2012 yılı favori kız isimleri ?

Ben hem karyola hem oyunparkı aldım.
Çünkü oyunparkı hareketli her yere götürebiliyorsun ve anakucağından çok daha konforlu bebiş için alt açma yeri dahi var.
Ama geceleri uzun süreli yatmak için de elbette ki karyola..
Oyüzden bence ikisini birlikte alın derim..

biz bu isimler arasında seçim yaptık
Melek
Tuana
Lina
Defne
Masal
Asya

Ve akrabalar ve biz eşimle daha çok MELEK ismini istiyorduk.... onun için şimdilik kararımız Melek.... Allah izni ile mayısta doğacak kızımıza Melek ismi koyacağız

bende pırıldan vazgeçtim sizce
HAYAL mi
EYLÜL mü?

benimxx senin cinsiyeti belli oldumu? ben hala bilmiyorum :) RAbbim izin verirse sağlıkla doğarsa ve kız olursa ELİF TUTYA koyucam :) annesi ve babanesiyle adaş olucak kızım :) erkek olursa da ÖMER ADİL inşallah...

benimxx senin cinsiyeti belli oldumu? ben hala bilmiyorum :) RAbbim izin verirse sağlıkla doğarsa ve kız olursa ELİF TUTYA koyucam :) annesi ve babanesiyle adaş olucak kızım :) erkek olursa da ÖMER ADİL inşallah...

hayır mmucizem daha belli olmadı cinsiyeti ama başından beri biz kız ismi düşünüyoruz . erkek ismi düşünmedikhiç :) erkek olursa süpriz olacak.
ben iki hafta sonra kontrole gidicem ögrenirim diye umut ediyorum seninkide geçikmiş

ben 12 haftalıkken gitmiştim söylememişti dr um ocakta geeelllll yaptı :) 2 ocakta gidicem inş :) bizimde erkek olucakmış gibi geliyo sanki ama içimden kız geçiyormuş gibi.. aman neyse bunlar sadece meraktan ne kızım var ne oğlum hangisi olursa başımın üzerinde yeri var tek duam sağlıklı olması:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…