Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım benim eşim 3 hafta önce m.tese oldu sperm bulundu we rabbime binlerce şükürler olsun şuan hamileyimmm
merhaba arkadaş.hayırlısı olsun inş.rabbim kimseyi zorda çaresiz bırakmasın inş.benim eşimde 1.tesede olgunlaşmmaış hücre bulundu.2.tseyi olacak 8 aydır tedavi görüyordu.ovitrelle v.s.bakalım hayırlısı inş.hepimiz çaresiziz.rabbim derdimizi çaresiz bırakmaz inş.hayırlusı bakalım.selamlarMerhaba benimde eşim bu hafta m.tese olucaktı ama benim tedavi iptal oldu
o yüzden tahminim 25 temmuz gibi adetimle tekrar başlıycağızz tedaviyee bi aksilik olmassa tabii
bu eşimin 3. tesesi olucak biz neden azospremii bilimiyoruzzz
ilk teseleri üniversite hast oldu eşim şimdikini emre bey yapıcak allah izin verirse
ilk tesede sprem bulumuştu transferimde olmuştu ama tutmadı geriye kaliteli embriyomuz kalmadığı için eşim tekrar
m.tese oldu bu sefer hiç bulunamadı 2007senesinde oldu tedavilerr biz sonra ara verdikk
şimdi bu sene tekrardan başladık bakalımm bu sefer nasıl olucakkkk
merhaba arkadaş.hayırlısı olsun inş.rabbim kimseyi zorda çaresiz bırakmasın inş.benim eşimde 1.tesede olgunlaşmmaış hücre bulundu.2.tseyi olacak 8 aydır tedavi görüyordu.ovitrelle v.s.bakalım hayırlısı inş.hepimiz çaresiziz.rabbim derdimizi çaresiz bırakmaz inş.hayırlusı bakalım.selamlar
benim eşimde mayıs ayında m tese oldu sonuç sıfır sebeb inmemiş testis ve fsh hormonu yüksek
m tese yaptırıp başarılı olanlar hangi ilaçları ve kürleri kullandınız yazar mısınız
Slm canım benim eşim 3 hafta önce m.tese oldu sperm bulundu we rabbime binlerce şükürler olsun şuan hamileyimmm
merhaba arkadaş eşim mikro tese oldu 8 ay önce olgunlaşmamış hücre bulundu.şimdi ise 2.mikro tese işlemi olacak.hormon sonuçları TOTAL TESTESTERON :5,91 FSH :1,42 LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH) :1,18 ESTİRADİOL :57 PROLAKTİN :13,83 buarada fsh 9 ay önce :23 tü m.tese olduğunda sence bu değerler nasıl?
canm eşin kac yasında inmemiş testis amelyati olmus fsh si kac
walla tatlm ben pek anlamıyorum hormonlardan yanlış bilgi wermek istemem azo sebebiniz neydi???
belli bir sebebp gösterilmedi canım.küçüklük yıllarındada geçirmiş olduğu bir durum yok.walla tatlm ben pek anlamıyorum hormonlardan yanlış bilgi wermek istemem azo sebebiniz neydi???
hormonlar normal değerlerine gelmiş işalllah m tese de sperm bulunur ALLAH yardımcın olsun m tese de çok zor bir işlem benim eşim çok geç iyileşti acaba herkese mi böyle oluyo yoksa buda mı bizim şansımız anlamadım
belli bir sebebp gösterilmedi canım.küçüklük yıllarındada geçirmiş olduğu bir durum yok.
rabbim şu mubarek günlerin ayların hürmetine inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz.gerçekten çok zor aşamalarmış.ben yeni başladığım halde.maddi manevi.buda imtihanımız sanırım.bizler bu misafirhaneye birer misafir olarak geldik.imtihanlarımız kolay olur zorlanmayız inşallah.anladm canm insallah bu kez birsürü sperminiz bulunur![]()
rabbim şu mubarek günlerin ayların hürmetine inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz.gerçekten çok zor aşamalarmış.ben yeni başladığım halde.maddi manevi.buda imtihanımız sanırım.bizler bu misafirhaneye birer misafir olarak geldik.imtihanlarımız kolay olur zorlanmayız inşallah.
merhaba arkadaşım.bazen göremediğim oluyor kusura bakma.9 ay oldu eşim 1.mikrotese kaan hoca ankara genartta yaptı.olgunlaşmmaış hücre bulundu.şimdi 9 aydır tedavi görüyordu.2.mikro teseyi ankara özel dorukta yapacak nasipse beni bekliyorlar.beni şuanda hazırlıyorlar .ğne vuruluyorum 10 gündür yaklaşık.yakında yumoşları tolama işlemine geçerler sanırım.ya aynı gün yada benden 1 gün önce eşim tese olacak.rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.iğneler mahvetti beni ya kilo aldım of yaCnm merhaba yaklaşık 8 aydır sana her defasında yazıyorum ama bir türlü görüpte cevap yazmadın mesajlarında kapalı mesajda gönderemiyorum
sizdede elonge hücreler görülmüştü yazılarından okuduğum kadarı ile şimdi sendemi hazırlanıyorsun eşin nerde ne zaman kimde mikro tese olacak
yazarsan sevinirim cnm sana daha soracaklarım var....:)
inşlh bir sürü spermleriniz çıkar...