Erkek İnfertilitesi 2012 yılında eşleri mikroteese ameliyatı olanlar buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb canım benim eşim azosperm alman hastanesinde tansel kaplancan tese ameliyatı yaptı.sprm yok.olgunlasmamış sperm var.ancak dr bize kök hücreden başka çare yok ikinci teseyi denemenize gerek bile yok dedi.olsaydı birincide çıkardı dedi.ne bir ilaç bitkisel tedavi hiç bişey önermedi.yaşımız 28 bir kere daha deneyecez emre bakırcıoğluna gtmeyi düşünüyoruz.benim merak ettiğm ikinci tesede sperm bulunan varmı
varsa ne kullandınız bitkisel felan.çok kötü durumdayız.moral sıfır.ne yapmamız gerektiğini bilemiyoruz bilgilerinizi paylaşalım özelden msj atın

mrb canım benim eşim azosperm alman hastanesinde tansel kaplancan tese ameliyatı yaptı.sprm yok.olgunlasmamış sperm var.ancak dr bize kök hücreden başka çare yok ikinci teseyi denemenize gerek bile yok dedi.olsaydı birincide çıkardı dedi.ne bir ilaç bitkisel tedavi hiç bişey önermedi.yaşımız 28 bir kere daha deneyecez emre bakırcıoğluna gtmeyi düşünüyoruz.benim merak ettiğm ikinci tesede sperm bulunan varmı
varsa ne kullandınız bitkisel felan.çok kötü durumdayız.moral sıfır.ne yapmamız gerektiğini bilemiyoruz bilgilerinizi paylaşalım özelden msj atın

canım çok geçmiş olsun.eşimin sorunu inmemeiş testist.eşim 2 kez ameliyat oldu.1 biyopsi ve 1 tese.doktor son yapılan tese de eşiminde olgunlaşmamış spermleri var dedi.şimdi bu spermlerin olgunlaşması için eşim iğne kullanıyor.haftada 2 kez.iğne nin adı ovitrelle.doktorumuzda profosör doktor kaan aydos.ankarada. yaklaşık 3 aydır kullanıyor.zaten en az 6 ay tedavi diyor.şimdi ara ara sperm testi verecek eğer olgun olursa onlar dondurulup tüp bebeğe geçilecek yada yeni bir tese.doktor 1.tesede çıkmayan olgularda ilaç tedavisi uygularak 2.tesede çıkması mümkün diyor.bir kaan aydos a danışın derim.önce ilaç tedavisi sonra tese.

merhaba.
benim eşimde şubat ayında m.tese oldu.
kaan aydos yaptı ameliyatını fakat bulunamadı.
hoca elonge(spermatit) gördüğünü söyledi.
fakat patoloji sonucumuz sertoly çıktı.
eşimin 2. ameliyatıydı.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X