2012 Yılının Nisan Anneleri Buraya

seb_bosh

neşeyle gel bebeğim...
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
1.583
0
106
Ankara
Merhaba arkadaşlar benim SAT 27 hazirandı ve bugün 2 günlük gecikme sonrası hamile olduğumu öğrendim BHCG 296,5 çıktı allhım isteyen herkese nasip eder inşallah.. :71::71:

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucagınaaaaaa kız olursa oglum özgüre alırım ona göre:54::nazar::nazar::nazar:

:nazar:burdan da tebrik ediyorum seboşcuğum allah sağlıklı, huzurlu bir hamileliğin sonunda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini :16:

Selam taze hamile,güzel annecikler
SAT 4 temmuzdu
nisan ayında doğum yapmak istiyorum aslında özellikle
yumurtlama günlerini takip etmedik bu ay ama gene de korunmadım
günüm gecikene kadar bekliyeceğim inşallah adet olmam ve aranıza katılırım,geçen ay da denemiştik olmadı
bakalım bu ay tutmuştur inşallah,2. hamileliğim olacak inşallah
hamişler bana da dua edin:emir_bebek::34:

Herkese merhaba..
Kısmetse bende Nisan annesi olacağım..
Dün akşam yaptığım idrar testiyle öğrendim..
Reglimi 2 gün geçmişti ve çift çizgiyi gördüm..
Bugün folik asit kullanımına başlayıp
en kısa zamanda da doktora gitmeyi planlıyorum..
Bu arada oruçta tutuyorum..
İnşallah Allah bir engel vermezse
sonuna kadar tutmayı da planlıyorum, bakalım...

Ayrıca Temmuz 2010 bir kız bebek sahibiyim..
Allah herkese kolaylıklar versin..

merhabalar haber vereyim dedim bugün doktora gittim kontrol için ve bebğimiz 7+3 kalbini duyduk kendini gördük çok mutluyum allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu...

merhabalar haber vereyim dedim bugün doktora gittim kontrol için ve bebğimiz 7+3 kalbini duyduk kendini gördük çok mutluyum allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu...

tbrkler cnmm allah tamamınını erdirir inşlahhh....bende bugun itibariyle 7+2 yimm su ilk aylar ve son aylar gecmek bilmiyor galiba...bende 6+5 de kalp atıslarını gorduk biraz halsiz ve gecen hafta yogun bulantılarım vardı ..B vitamını almaya basladım bulantılarım azaldı halsizliğimde gitti...

Back
X