2012 yılının son ayında Anne Olacaklar BURAYA

fillix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
65
6
98
2012 bitmeden anne olayım diye okadar çok DUALAR etmiştimki darısı tüm isteyenlere:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
:))) aynı şeyi bende cok istemiştim sonunda olacak inşallah rabbim kucagımıza almayı nasip etsin ... mis gibi kokularını içimize cekelim inşallahh...

bu arada keşke cinsiyetleri hemen belli olsa catlıcam meraktan :DDD

Artık dualarım sağlıklı sırhatli kucağıma almak bunu diliyorum Allahımdan cinsiyeti fark etmiyor Allah ne nasip ederse :):emir_bebek:

insallah bu yilin son ayinda meleklermizi aliriz kucagimiza Allahim bu mutlulugu herkeze tattirsin insallah cok guzel bi duygu...

tebrik ederim canım sağ salim kucağımıza alırız inşallah:nazar:

Ben en son mart ayında regl oldum ama tam tarihini hatırlamıyorum.Ama marttı tek bildiğim bu nisanda olmadım mayısın başınd test yaptım cok hafif bi pembelik çıktı sonra kan tahlili yaptım ve hamileyim.ama doktor bebeğin görünmediğini ya tarihte bi yanlışlık oldğunu yada dış gebelik olabilceğini söyledi.14/05/2012 pazartesi doğm günümde tekrar gitcem inşallah bebeğimi görürürüm.Benim tahminime göre Allahın izniyle bir sorun cıkmazsa aralığın sonunda doğacak ama cok korkuyormm birşeh cıkacak diye.:(:49:

Ben en son mart ayında regl oldum ama tam tarihini hatırlamıyorum.Ama marttı tek bildiğim bu nisanda olmadım mayısın başınd test yaptım cok hafif bi pembelik çıktı sonra kan tahlili yaptım ve hamileyim.ama doktor bebeğin görünmediğini ya tarihte bi yanlışlık oldğunu yada dış gebelik olabilceğini söyledi.14/05/2012 pazartesi doğm günümde tekrar gitcem inşallah bebeğimi görürürüm.Benim tahminime göre Allahın izniyle bir sorun cıkmazsa aralığın sonunda doğacak ama cok korkuyormm birşeh cıkacak diye.:(:49:

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım herşeyin hayırlısını dilemek lazım

tebrik ederim hayırlısıyla kucağımıza alırız dileyen herkese nasip olur inşallah bu güzel duygu:nazar:

Dr'umun soyledigine gore 9 aralikta bir aksilik cikmazsa anne olacagim. Siteye yeni uye oldum sizinle tecrubelerini paylasmak ve sizlerden birseyler ogrenmek cok faydali olacak! Okudugum kitaplari ve dr'larimin onerilerini paylasmak icin sabirsizlaniyoru
Bu topigi gordugume cok sevindim ARalik 2012 anneleri icin bir tane Acmistim uye olur olmaz orda veya burda farketmez tecrubelerimizi paylasalim. Hepinizi tebrik ediyorum umarim hepberaber rahat bir surec geciririz!!!

bende 9 haftalık hamileyim.muhtemel doğum tarihi Aralık 17 bizim ufaklığın. hayırlısıyla bi doğsa:)))

merhaba kızlar.bende aranıza yeni katıldım. 11+2 günlük hamişim. bu 2. bebeğim olucak. hayırlısıyla sağlıklı çocuklarımız olur inşallah:49:

kizlar hepinizi tebrik ediyorum.ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.cok muhtesem bir duygu.bende aralik annesiyim.10.12.2010 geldi prensesim dunyaya.kismetse onunda 2 yasi olucak.tum iyi dileklerim sizinleeeeeeeeeeeeee:16::16::16::16:

mrb arkadaslar ben 13 haftalik hamileyim nasip olursa allahin izniyle aralik 21 kucagimiza alicaz,allahimdan tek dilegim saglikli olsun cinsiyeti onemli deil:)hepimize allah hayirlisini nasip etsin saglikli bebislerimiz olsun:)

benimde bebeğim 21 aralık gibi doğacak bir aksilik olmazsa inşallahhh... ALLAHım meleklerimizi kucaklarımızalmayı nasip eder inşallahhç... gecen hafta 2 li test yaptım sonuç güzel çıktı... cinsiyet belli değilllll...:)))

Back
X