2012

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dönüşün muhteşem olacak emin olll :roflol:delikafadulden

ya döveceksiniz belki beni ama ben o kadar da beğenmedim :sm_confused: yıkım sahnelerine diyecek tek lafım yok, iyi para harcamış adamlar, güzeldi... ama çok sıkıldım çok uzun.. daha kısa bir film olsa daha güzel olurmuş. :kahve:

ben resmen nefes almadan segrettim nasıl sıkıldın ki?

valla özellikle filmin başlarında çok sıkıldım, ne zaman girecek olaya diye. sonra aksiyon sahneleri iyiydi ama araya başka şeyler girince yine koptum. gereğinden fazla uzundu bence. keşke daha kısa ve 3d bir film yapsalardı. o zaman bomba olurdu.

Şimdi sinemadan geldim...
Tek kelimeyle müthiş bir film.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
Her şey var filmde.aksiyon,romantizm,duygusal,sevgi,aşk,gerilim...ve tabi bize gerçek hayatı anımsatıyor.bu dunyada para,maddi seylerın hepsinin geçici oldugunu anımsatıyor film.çok etkilendim.gerçekten cok guzel.

kızlar ben hiç sıkılmadımm nefes almadan seyrettm yerımden kımıldayamadan koltuga yapıştım :D

anlaşılan bu filmi indirerek değil sinemada seyretmek lazım:hulya:

valla özellikle filmin başlarında çok sıkıldım, ne zaman girecek olaya diye. sonra aksiyon sahneleri iyiydi ama araya başka şeyler girince yine koptum. gereğinden fazla uzundu bence. keşke daha kısa ve 3d bir film yapsalardı. o zaman bomba olurdu.
evet sana katılıyorum filmin başından beri bu film 3 boyutlu olmalıydı deyip durdum acayip heyecan olurdu:dance:

anlaşılan bu filmi indirerek değil sinemada seyretmek lazım:hulya:

evde seyretmek aynı heyacanı vermez doğrusun
filmin tamamına yakını görsellik zaten na.s

ben film den çıktıktan sonra kızımdan öğrendim doğrusu saati
zaman nasıl geçti o kıyamettte farkına bile varmamışım :1shok:

ya döveceksiniz belki beni ama ben o kadar da beğenmedim :sm_confused: yıkım sahnelerine diyecek tek lafım yok, iyi para harcamış adamlar, güzeldi... ama çok sıkıldım çok uzun.. daha kısa bir film olsa daha güzel olurmuş. :kahve:

fıstığım dert etmee
sevmediysen sevmemişsindir
zevkler ve renkler tartışılmazmışş :jeyyar:

kızlar bencede sınemada izlemek lazım :) tsunamiler üstünze gelıomş gibi oluyoor =) ve saati 4te girip 6da cıkcaz sanıyordum ikinci yarı bittignde 6ya gelıyordu sonra bir çıktık 7yi geçiyordu hiiç farketmedm :D

film bir suru eksikliklerle doluydu ...ozellikle bazı sahnelerine sinir oldum ...kadın kocasını kaybettikten 10 dk sonra eski kocasıyla opusuyor boyle sey olamaz ya :olmaz:

Son düzenleme:
film bir suru eksikliklerle doluydu ...ozellikle bazı sahnelerine sinir oldum ...kadın kocasını kaybettikten 10 dk sonra eski kocasıyla opusuyor boyle sey olamaz ya :olmaz:

evet o sahne çok saçmaydı adamdan ayrılsa öpse neyse ada gözlerinin önünde öldü

birde dağlar yıklıdı heryer yerle bir oldu başoldeki grub bişey olmadı hoş olsa film nasıl devam edeck ama mantıksızdı o kadar şeyden sıyrılmaları

her şeyden önce amerikan filmi olduğu için tabiki amerika ağırlıklı olacak, bunu yadırgamadığım gibi yadırgayanları da yadırgıyorum. ki çin de amerika kadar kullanıldı en az.

olaylar çok doğru bir şekilde anlatılmıştı. olaylar arası bağlantı çok iyiydi. filmde olan olayların aynen olması bekleniyor zaten, ha 2012 de mi olur daha geç bir tarihte mi bilnmez. dolayısıyla çok güzel araştırma yapmışlar film öncesi.

filmdeki tek saçmalık başrol oyuncularının onca depremin, yıkımın, volkanik patlamanın arasından kurtulması. normalde öyle bir kaçış mümkün değil ama film işte olacak o kadar deyip önemsemiyorum bu ayrıntıyı...

kısaca, film gayet amacına uygun ve görsel olarak da şahaneydi.

her şeyden önce amerikan filmi olduğu için tabiki amerika ağırlıklı olacak, bunu yadırgamadığım gibi yadırgayanları da yadırgıyorum. ki çin de amerika kadar kullanıldı en az.

olaylar çok doğru bir şekilde anlatılmıştı. olaylar arası bağlantı çok iyiydi. filmde olan olayların aynen olması bekleniyor zaten, ha 2012 de mi olur daha geç bir tarihte mi bilnmez. dolayısıyla çok güzel araştırma yapmışlar film öncesi.

filmdeki tek saçmalık başrol oyuncularının onca depremin, yıkımın, volkanik patlamanın arasından kurtulması. normalde öyle bir kaçış mümkün değil ama film işte olacak o kadar deyip önemsemiyorum bu ayrıntıyı...

kısaca, film gayet amacına uygun ve görsel olarak da şahaneydi.

kendi adıma bunu yadırgamıyorum ki tabii amerikan yapım olduğu için öyle olacak, sadece belli başlı şeylerin her felaket filminde (senaryo yazarı yönetmeni farklı olsa bile) aynı olması, Empire State in yıkılışı, white house iç ve dış görüntüleri, özgürlük anıtının sulara gömülmesi, vs.. tüm felaket filmlerinde benzerdir, gerçi 2012 seyretmedim daha ama büyük ihtimalle o filmde de bunlar benzerdir, bu ögelerle dalga geçilmesi normal bence bu yüzdena.s

kendi adıma bunu yadırgamıyorum ki tabii amerikan yapım olduğu için öyle olacak, sadece belli başlı şeylerin her felaket filminde (senaryo yazarı yönetmeni farklı olsa bile) aynı olması, Empire State in yıkılışı, white house iç ve dış görüntüleri, özgürlük anıtının sulara gömülmesi, vs.. tüm felaket filmlerinde benzerdir, gerçi 2012 seyretmedim daha ama büyük ihtimalle o filmde de bunlar benzerdir, bu ögelerle dalga geçilmesi normal bence bu yüzdena.s

bu kez bir çok ülkenin önemli eserleri yıkılıyor. yarından sonra gibi değil bu.buyrunnnnnnnnn

ben cok begendimmm,efektler süpergercege cok yakin bir bilim kurgu..

eşimle gidelim dedik, inanmıcaksınız ama bulunduğum şehre daha gelmemişakannehirakannehir

Back
X