• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012'de Bahçeci,Umut Tüp Bebek ya da diğer hast.TÜP BEBEK birden fazla deneyenler ...

kanbar

Aileme sağlıklı,mutlu birömür nasibet RABBİM,AMİN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
3.173
1.641
448
BAHÇECİ FULYA TÜP BEBEK MERKEZİNDE bugün ERBİL YAĞMUR'LA göürüşmemizi yaptık.İlk denememi 2010 yılında yine Bahçeci Teşvikiye'de yapmış,ancak doktordan ötürü memnun kalmamıştım ve başarısız oldu zaten.İçime hiç sinmedi,elinden geleni yapması,telefonlarıma çıkmadı,hastaneye gelince asansörle kaçtı.Allah'a havale edip kendisini,birçok doktorun tavsiyesiyle yeniden BAHÇECİ'de devam kararı aldık eşimle.Ancak mail attım ve ilk denememde yaşadığım olumsuzlukları anlattım.Geri dönmezler sandım,ancak Dr.ERBİL YAĞMUR telefonla beni hemen aradı ve lütfen gelin görüşelim,bu küskünlüğü birlikte sonlandırıp,sizi anne yapalım dedi.Gittik bugün görüştük,bu doktorun elinden geleni yapacağına inanıyorum.İnşallah bu kez ikinci DENEMEMDE olumlu olur ve bebişimi veya bebişlerimi hayırlısıyla,sağlıkla kucağıma alırım....SİZLER NEREDE BAŞLADINIZ?PAYLAŞIN BERABER YOLALALIM.....DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE...

İlk iki denemem Memorialdeydi, şimdi bahçecide, burçak hnm doktorum. Bence gayet iyiler, umarım herşey gönlünce olur. ben transferimi oldum 27 sinde sonuçları alacağım inşallah :)

İlk iki denemem Memorialdeydi, şimdi bahçecide, burçak hnm doktorum. Bence gayet iyiler, umarım herşey gönlünce olur. ben transferimi oldum 27 sinde sonuçları alacağım inşallah :)

Canım inşallah olumlu olur sonuçlarımız.Sen de Fulyadasın.27 sinde mutlu haberlerini bekliyorum.Bence de doğru yerdeyiz.İnşallah senin mutlu haberini alırım da , bana da umut olur.Haizran ın 27 sinde değil mi? Benim de tedavim Temmuz ortalarına doğru başlayacak , doktorum ERBİL YAĞMUR.Senin kaçıncı denemen? Kaç embriyo transfer edildi? Ben 42 yaşımdayım.2 ay sonra 43 olacağım.

3. denemem oldu. inan yaşla hiç alakası yok, ben 29 yaşındayım. 1.sinde 27 yumurta yaptım, sonra dondurulmuş koydular. şimdi 30 tane yumurtam toplandı, 15 embriyo ama 5 gune 2 tane zor kaldı, şimdi konuldu ama çokta umutlu değilim. 1 tane yumurtası olan biri vardı Burçak hnmın oda tutmuş ve benim yumurta toplanan gün doğum yapmıştı. bu işler nasip kısmet. hayırlıysa Allahım hepimize nasip etsin..
umarım senin içinde en iyisi olur, ama yazın tüp baya sıkıntılı oluyor, ben işim gereği şimdi yaptırdım. baya ateş basıyor, sancı, kramp vs. inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına. bu arada Erbil bey süper bir insan, ben kendimi tereddütsüz teslim ederim, çok tecrübeli ve işinin ehli biri. zaten senin iyi frekans yakalaman önemli..

bol şans :)

3. denemem oldu. inan yaşla hiç alakası yok, ben 29 yaşındayım. 1.sinde 27 yumurta yaptım, sonra dondurulmuş koydular. şimdi 30 tane yumurtam toplandı, 15 embriyo ama 5 gune 2 tane zor kaldı, şimdi konuldu ama çokta umutlu değilim. 1 tane yumurtası olan biri vardı Burçak hnmın oda tutmuş ve benim yumurta toplanan gün doğum yapmıştı. bu işler nasip kısmet. hayırlıysa Allahım hepimize nasip etsin..
umarım senin içinde en iyisi olur, ama yazın tüp baya sıkıntılı oluyor, ben işim gereği şimdi yaptırdım. baya ateş basıyor, sancı, kramp vs. inşallah tez zamanda alırsın bebeğini kucağına. bu arada Erbil bey süper bir insan, ben kendimi tereddütsüz teslim ederim, çok tecrübeli ve işinin ehli biri. zaten senin iyi frekans yakalaman önemli..

bol şans :)

yum-yum senin tedavi nasıl gidiyor canım?

ben 13 temmuzda tedaviye başladım
24 temmuz salı günü opum oldu.
12 yumurtam toplandı.8'i işleme alındı,5'i döllendi,iyi kalitede olan 4'ü donduruldu...
şimdi adet olmayı ve dondurulmuşlarla transferimi bekliyorum.
muhtemelen ağustos sonu transferim olur..

Back
X