Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan 15.haftamdayım. 2012 mart sonu nisan başı gibi bebişimi kucağıma alıcam inşallah.
Şimdiden çok heycanlıyım zaman nasıl geçiçek bilmiyorum ama bebeşimi ÇOK AMA ÇOOOOKKKKK SEVİYORUMMM....
Şuan 15.haftamdayım. 2012 mart sonu nisan başı gibi bebişimi kucağıma alıcam inşallah.
Şimdiden çok heycanlıyım zaman nasıl geçiçek bilmiyorum ama bebeşimi ÇOK AMA ÇOOOOKKKKK SEVİYORUMMM....
slm canım bende 23+1 hamişim 2012 ocak annesi olucam allah izin verirse bende senin kadar heycanlıyım oğluşumu heycanla bekliyorum hareketlerini hissetmek tarif edilemez bir duygu onu cok seviyorum sağlıkla kucagıma almayı diliyorum
slm canım bende 23+1 hamişim 2012 ocak annesi olucam allah izin verirse bende senin kadar heycanlıyım oğluşumu heycanla bekliyorum hareketlerini hissetmek tarif edilemez bir duygu onu cok seviyorum sağlıkla kucagıma almayı diliyorum
allah yardımcımız olsun cnm. bende hareketlerını bı hıssedebılsem ıcım rahatlıycak ama boyle varla yok arası hep panık halınde gezınıyorum.
Senın ılk bebeişin mi olucak ??