ausun rüyasında ileğenlerimile üstüne üstüne sürüyor muşuz kötü türk filmi kahkahasıyla.. Ayy
Bi an kabustan uyanıyormuş bize bağırıyormuş aus..
Ooo dolmam topiği yaktık çoktannn..
Tamam caım merak ettim nasıl bi yazı bu hemen okuyorum
Biberon nasıl oluyor öyle görüyon bizi ama olmaz ki canım.. Dolmam haklı
Ayy benim üstümde müsait değildi yaaa dermişimmmm
Hoşgeldin betül dolma sormuş ama bende sorayım sınavın nasıldı kurtuldun şükür
Sorualr zordu bence :18: Ama geçersin inşaALLAH(C.C) sıkma canını
Teşekkür ederimkurtulduk ya ama çok yorgunum dersaneden geldim gözlerim kızardı yatacağım artık dayanamaıyor bedenim 2 gündür 3 saatlik uykuyla sınava girmekten ALLAH(C.C) izin verirse iyi gelir umarım se nin nasıldı?
valla kız hemen 2dk.da iyi çevirdin türk filmini
şu an itibariyle topiği yakmışsak aboooooo yarın aus görünce bizi falakaya yatırır kız veya hiç o tür demode şeylere girişmeyip direktmen tükürür yüzümüze irezil eder bizi
aslında ne desem bilemedim canım zordu ama ben daha çok 2 şık arasunda kaldım özellikle bugün çok çelişkili geldi sorular sanki 2 doğru cevabı vardı canım ama işte hayırlısı inşallah geçer notlar gelir..
Aus biziiii rezil eder etmez eder etmez eder hmmm...
Evet auscum edebilir sonuçta konu sahibesi o olmadan kimin topiğini yakıyoruz
Yarın girmesek mi topiğe kaçsak austan
Yok kız aus kıyamaz bize sınavdan yeni çıktık yazık der inşallah derr:26:
aslında ne desem bilemedim canım zordu ama ben daha çok 2 şık arasunda kaldım özellikle bugün çok çelişkili geldi sorular sanki 2 doğru cevabı vardı canım ama işte hayırlısı inşallah geçer notlar gelir..
aus biziiii rezil eder etmez eder etmez eder hmmm...
evet auscum edebilir sonuçta konu sahibesi o olmadan kimin topiğini yakıyoruz
yarın girmesek mi topiğe kaçsak austan
yok kız aus kıyamaz bize sınavdan yeni çıktık yazık der inşallah derr:26:
:82::82::82::82::82::82:
Ne oluyor burda bakimmmmmmmmm
kaçınnnnnn aussss geldiiiii
bir sor bakalım neden ödek yazdım? çocuk dili o bir kere, masal ya ondan öyle yazdım.(nasıl kıvırırım ama:))))
kaçınnnnnn aussss geldiiiii
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum ALLAH(C.C)'a emant olun
şeyy auscum hiç hi bişey olmuyor çok mu çınlattık kulaklarını ondan mı uyandın uyusaydın keşkem :18::18:
tevekkeli değil oturduğum yerde kulaklarım çın çın olmuş
Dur hele dedim kk da kızlar konşuyor beni heralde girip bakayım , göz ucu ile okudum yazdıklarınızı uyumadım bi kere , tv izlemeye daldık eşimle .
korkunun eceli faydası yok geldim bi kere
iyi geceler betülcümDenk gelemedik seninle hiç ,
ıhmmm eşy , ımmmmm hmmmmmmmmm tabi tabi hiç adım geçmemiş zaten gördüm
Yorgunluktan uyumaya bile üşendimFernandesi dövmüşler sahaya inip ahmet çakara takıldım kaldım tv de .
tüm yazdıklarımızı mıBak gözüm seyirmeye başladı ausum
dolmaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten yaaaşeyy auscum hiç hi bişey olmuyor çok mu çınlattık kulaklarını ondan mı uyandın uyusaydın keşkem :18::18:
ahhh canım auscum benim kulakların çok mu çınladı bişey demedik ki sadece seni özledik ondan olmuş şey galiba kemm kümm..:18:Tevekkeli değil oturduğum yerde kulaklarım çın çın olmuş
Dur hele dedim kk da kızlar konşuyor beni heralde girip bakayım , göz ucu ile okudum yazdıklarınızı uyumadım bi kere , tv izlemeye daldık eşimle .
anaaam hevi yarın beklerken şimdi çıktı geldi aus kız napacaz
cıks, henüz sadece 4 / 1 ni okudum , sabaha hepsini tina ile okuyacağım ama
Beğenilere boğacağım hevi ile seni
dolmaaaaaa karnım ağrıdı gülmekten yaaa
ileğenleri temizledim canımm
ahhh canım auscum benim kulakların çok mu çınladı bişey demedik ki sadece seni özledik ondan olmuş şey galiba kemm kümm..:18:
vallahi de geldi kızz birden müfettiş gibi patt diye girdi topiğee anamm dolma sakin ol kıyılarda dur görmesin bizi
ahh ausucm öyle de ahmet çakar aman sen soyadında esinlenmeKorkunun eceli faydası yok geldim bi kere
İyi geceler betülcümdenk gelemedik seninle hiç ,
Ihmmm eşy , ımmmmm hmmmmmmmmm tabi tabi hiç adım geçmemiş zaten gördüm
Yorgunluktan uyumaya bile üşendimFernandesi dövmüşler sahaya inip Ahmet Çakara takıldım kaldım tv de .
hepsini okumamış dolmam ohhhhtüm yazdıklarımızı mıBak gözüm seyirmeye başladı ausum
ohhh ohhh auscum beğeniye boğ bizi sadece ohhh
CIKS, Henüz sadece 4 / 1 ni okudum , sabaha hepsini tina ile okuyacağım ama
Beğenilere boğacağım hevi ile seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?