- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
hmmmmBende ismini gördüm aşağıda sen mesaj yazmadan listeye ekleyeyim çaktırmadan dedim ama yetişemedim
Hemen ekliyorum canım benim . Bu sene ihale bana kaldı , geçen senelerde sevgi meleği yapıyordu , hem mezun oldu hemde bu sene kpss var , uğraşmak zor olur bana dedi. Bende alıverdim bu kutsal göreviHep gazel yüzünden gaza getirdi beni .
30 da el sıkıştık mı şimdi gökçem ünite sayısında
 düşünmen bile yeterrr .....
 düşünmen bile yeterrr .....bacımmmm çok isabet olmuş bu kutsal görevi yusufçuğun annesiii yapsa yapardııı harikasınnnnnn abcım...ALLAH RAZI OLSUN emeğine sağlık... bizde dua edeceğizdir sana:)
30 diye anlaşakkkk zatenn 32 olsada çalışamam 30 ideal dermişim

bu arada gözde acaba kitaplarını tedarik edebildi mi?? birileri göndericekti ne etti acabaaa???
 bu arada gözde acaba kitaplarını tedarik edebildi mi?? birileri göndericekti ne etti acabaaa??? 

( Hepsini toplu alayım diyordum, ne olurdu yetiştirselerdi şu kitapları...Bu arada kararımı verdim, bu sene türk diliyle beraber sosyoloji okuyacağım, Allah yardımcım olsun.:) Sabah 1 ünite, akşam 1 ünite bu sistemden şaşmadan sınavlarımı vereceğim inşallah. Daha fazla karar değiştirmeden bu akşam kayıt yenilememi de yapayım, yani çok sevdiğim şairin dediği gibi "düşündüğünü hemen yap, yoksa karar vermek zorunda kalırsın" :))
( Hepsini toplu alayım diyordum, ne olurdu yetiştirselerdi şu kitapları...Bu arada kararımı verdim, bu sene türk diliyle beraber sosyoloji okuyacağım, Allah yardımcım olsun.:) Sabah 1 ünite, akşam 1 ünite bu sistemden şaşmadan sınavlarımı vereceğim inşallah. Daha fazla karar değiştirmeden bu akşam kayıt yenilememi de yapayım, yani çok sevdiğim şairin dediği gibi "düşündüğünü hemen yap, yoksa karar vermek zorunda kalırsın" :)) 

;
;