2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

canımmm sibeliimm benim özlemişim seni:16: sen bide kpss çalışıyodun dimi valla iyice bunaldım çok gereksiz aynı şeyi uzatıp uzatıp anlatıyorlar kafa karıştırmaktan başka bişey değil hamilelik kötü değil ama böyle sürekli hasta gibisin canım hiç bişey yapmak istemeiyor ben nasıl çalışıcam yaaa:5: :5: karnım çıktı biraz ama :17: pantolonların düğmeleri açık geziyorum valla:9: olmuyo yani

kuzumm vallaa ne güzeldi eskiden sık sık konuşurduk dağıldık gittik :5:
sorma canım kpss yede hazırlanıyorum ben
gündüz iş yeride boş kaldıkca aöf ye calısıyorum işte akşam işten sonra da eve gdip kpss
çok zor vallahii :19::19::19:
sende kendini iyi hissettikçe çalış artık canım napıcksın 2 canlı insansın
boşuna strese falan girme derim ben sana :26::26:

sen işten cıktınmı canım hamile kalınca devam ediyomusun ??
kaç aylık olduki hem ya büyüdümü göbiş okadar demekk :9:

7 olmadı ama 6 oldu dayanamıyor ve yatıyorum artık... ne çalıştım behh....

Selam herkese. Ben de bu yıl ikinci üniversite kapsamında aöf çalışma ekonomisi bölümüne kayıt oldum. Sınava çok az kaldı ama ben daha doğru düzgün bi şey bilmiyorum :( buraya katılırsam belki biraz gaza gelirim dedim vee buradayım artık:) sizler nasıl çalışıyorsunuz? Nasıl daha iyi verim alabiliriz? Benimle aynı bölümde okuyanlar varsa özellikle üst sınıflarda bana yardımcı olabilir miiiii :) herkese iyi çalışmalar kolay gelsin..

Geçmişe bakmadan bir selam vereyim dedim .:3:

Bizim tatil durumu aynen devam , yok yok yok o son hafta gelip adrenalin kat sayım yükselmeden ben ders çalışamayacağım yine anlaşıldı :20:

Sizde ne var ne yok bir bakayım :82:

aus abla dün ingilizceyi bitirdim
bugün matematiğe geçiyorum
toplam 54 oldu kaldı 4:10::10::10::10::10::10:

Ooooo bitti sayıyorum ben seni artık kuzum . Yarına tekrar yapmaya soru çözümüne geçersin artık .

Bak aslında iyi oldu kardeşinin pc yi ele geçirmesi :52: Daha çok çalışıyorsun sanki.

İngilizce bittiğine göre özetleri bekliyoruz müsait bir vaktinde :17:

Baban evde mi hala :52::52::52:
Benim babamda geldi Antalyadan , bende 3 gün . Ohhh eşimle bir yayılıyorlar eve , çıldır aus modunda ben :8:

İyiyim ausum, ben de uğraşıp duruyorum işte...Bizimkinin doğumgünü yaklaşıyor, pasta telaşı, kimler gelecek telaşı, ne hazırlayacağım telaşı vee cumartesi çalışamayacağım tüh telaşı var. :)) Bu değil diğer cumartesi kısmetse yapacağım, salı günü normal doğumgünümüz ama kimse gelemez diye hafta sonuna aldım, olan benim özetlere, derslere oldu. :9::9::9:

Bu arada ingilizce sormak istediğin bir şey olursa ne olur haberim olsun, ben yoğunum diye söylememezlik edersen çok kırılırım, gücenirim...Canım arkadaşıma ayıracak vaktim her zaman var benim...:54:

Canımsın benim yaaa , ben İngilizceyi şöyle bir bakıp rafa kaldırdım aslında , tek çalıştım sayılan ders o zaten tabloda :26:

Gözdeciğimin özetlerine bakacağım , diğer ünitelerim bitince. Unutmuşum arkadaşım ya , yıllardır pratik yok , 13 yıl geçti üzwrinden , ki benim yabancı dilim fena sayılmaz yani ama zor geldi bu sefer bana , bakalım takılırsam eğer özelden kapını çalarım canım benim.

Aman aman paşanın doğum günü demek . Yakın olsak kesin Yusufu alır gelirdim , gazelde gelirdi Burakla .
Allah hayırlı yaşlar nasip etsin yakışıklıma.
Asıl gününde kutlarım zaten de bu ön giriş olsun annesi :1:

işte bulantım falan yok ama halsizlik yorgunluk ve tembellik vr hiç bişey yapasım yok gündüz zaten işeyim zorlanmaya başladım akşamda dinleniyorunm yani uyuyorum öyle bebeğim iyi :nazar: çok şükür herşey normal :nazar: aöfde başımda yaa panik yaptım auscum işte şimdide hiç çalışamıyorum neyse soru çözme diyosun konu çalış daha iyi yani öyle yapayım canım sağ ol tavsiyelerin iin herzaman bekliorum tavsiyelerin bizim için önemli:16:

Ne demek canım ya , inan ben çalışamıyorum ama sizi motive edebilmek , burada bitirdim yazmanız beni acayip mutlu ediyor :16:

Bak şöylede yapabilirsin B planı tabii bu , hani dersleri bitirip diğer derse geçiyorsun ya , öyle yapmak yerine bir dersi tam olarak bitirme , bir ünite bırak mesela çalışma o dersten , eğer yetişmeyrecekse . Mantık şu , 20 soru , 4 ünite bir ders , bir üniteden 5 soru geliyor ,sen o 5 soruyu sallarsın , 15 soruyu çalışmış olursun , 15 sorudan 5 soru kaçırsan bile 50 alman garanti olur .

Ahh ahh tembel austa çalışmama , az çalışma , son dakika çalışıp geçer not alma formülleri tükenmez :1:

gözdem kapışıyoruz senle :1:
benimde 5 kaldı...ama ben bir yöntem buldum onu yapıyorum...birgün akşama kadar test çözüyorum, diğer gün sadece arapça çalışıyorum..çünkü ikisi birden gitmiyor...bu daha sağlıklı oldu...
iki dersin bütün testlerini bitirdim...arapçadan zaten test çözmeyecem...
geri kaldı 4 dersin testleri...
sınava kadar yetişecem inşallah....
seninde maşallahın var kuzum..çok ünten vardı hallettin ne güzel..
bu arada bitirdiklerimizi unutmasak bari..:18:

Aşk olsun gazelim ya , geçen senede hatırlanasana hep unutmuşsun gibi geliyordu son hafta ama sınavda öyle mi oldu ?
Unutmamışsındır merak etme canım , yani sistemin de güzelmiş .:34:

kac gündür 1 ünite bitirebildim,yuh bana :(

Kaç gündür hiç ünite çalışmadım desem :17:

Hızlanmanın vakti geldi de geçiyor bile :31:

ayıpsın... sabahlardım bile gerekirse senin için ki sabahlayacağımda sanırım dayanabildiğim kadar... sabaha inşallah 7 olabilir ünite sayısı 4 buçuğumda şimdilik...

:38:

Ne güzel sözler bunlar yaaa , benimde sabaha kadar çalışasım geldi senin için :1:

Bakayım geceyi nasıl bitirdin :6:

7 olmadı ama 6 oldu dayanamıyor ve yatıyorum artık... ne çalıştım behh....

:46::46::46::46::46:

Vay vay vay , saatlerin 5 i gösteriyor mesajı yazdığında , tebrik ediyorum arzucum .

Son hafta bende böyle sabaha karşı mesajları yazarım kesin .

Selam herkese. Ben de bu yıl ikinci üniversite kapsamında aöf çalışma ekonomisi bölümüne kayıt oldum. Sınava çok az kaldı ama ben daha doğru düzgün bi şey bilmiyorum :( buraya katılırsam belki biraz gaza gelirim dedim vee buradayım artık:) sizler nasıl çalışıyorsunuz? Nasıl daha iyi verim alabiliriz? Benimle aynı bölümde okuyanlar varsa özellikle üst sınıflarda bana yardımcı olabilir miiiii :) herkese iyi çalışmalar kolay gelsin..

Selamlar , hoşgeldin .

Aramızda ÇEKO öğrencileri var , mesajını okurlarsa yardımcı olacaklardır sana .(kocaman ve renkli yazdım ki görsünler)

Burada ünite sayımızı bildirip çalışmamız gereken , sonrada çalıştıkça tablodan düşüyoruz.Arada ben herkesi gaza getirmeye çalışıyorum (kendim hariç:1:)

Bundan sonra sende gelirsen , son 2 haftayı tam performans çalışarak geçirirsin gör bak , hatta hemen başla , tabloya adını yazarken çalıştığın ünite sayılarınıda ekleyeyim :34:

hoşgeldin ausum, :16: ne var ne yok...muhabbet edemez olduk yahu....:19:

Ahhh be gazelim , ben geçmişe dalana kadar sen selam vermişsin de gitmişsin bile :14:

Bu ara hiç görüşemez olduk ya , eşim izinde , babamda geldi . Çok giremiyorum buralara ama hep aklımdasınız inan .Görev gibi oldu bana bu topik , hiç gireceğim yokken bile sırf tablo için giriyorum .

Aman birikmesin üniteleri , aman bitenler geride kalmasın derken giriveriyorum illa.

Çalışın bak , herkes çalışsın , güzel notlar alsın . Aus ablanızı mutlu edin :9:

hoşgeldin bende bir ÇEKOcuyum :34:

Tablo için bölümümü ve ünitelerimi yazıyorum: Bölüm ÇEKO. Çalışmam gereken 28 ünite var ben daha 6 üniteyi bitirdim o da yarım yamalak :17::17: :14:

Bu arada ben Türk dili ve edebiyatı mezunuyum aöf'de bu bölümü okuyan varsa aranızda yardımcı olmaya çalışırım bir sorun olursa :34: bunu da söyleyeyim dedim..

Yaa bi de şeyi sorcam size kızlar. Sadece okulun verdiği kitaplardan mı çalışıyorsunuz yoksa ekstra kaynak aldınız mı konu anlatımı olarak. Ben şu anda okulun kitabından çalışıyorum bir de karacan nokta atış sorularının olduğu kitaplara bakıyorum arada.

Ahhh be gazelim , ben geçmişe dalana kadar sen selam vermişsin de gitmişsin bile :14:

Bu ara hiç görüşemez olduk ya , eşim izinde , babamda geldi . Çok giremiyorum buralara ama hep aklımdasınız inan .Görev gibi oldu bana bu topik , hiç gireceğim yokken bile sırf tablo için giriyorum .

Aman birikmesin üniteleri , aman bitenler geride kalmasın derken giriveriyorum illa.

Çalışın bak , herkes çalışsın , güzel notlar alsın . Aus ablanızı mutlu edin :9:

evet ausum yaa, görüşemiyoruz...denk gelsek de fazla kalamıyoruz...
derslerden kaynaklımıdır nedir :ssz:
senin geyik topiğinde sohbetin dibine vururduk ama nerdeeeee..geyiğe uğramaz olduk :1:
biberon gözde sen ben gökçe....... :5:
sınavlar bitse de azcık muhabbet etsek hep beraber diyecem ama ardından finaller var hemen...:53: :37:

Yaa bi de şeyi sorcam size kızlar. Sadece okulun verdiği kitaplardan mı çalışıyorsunuz yoksa ekstra kaynak aldınız mı konu anlatımı olarak. Ben şu anda okulun kitabından çalışıyorum bir de karacan nokta atış sorularının olduğu kitaplara bakıyorum arada.

ben okulun kitaplarına çalışıyorum canım, birde soru bankası aldım, konular bittikçe soru çözüyorum çok güzel öğretiyor test çözmek..yardımcı kitaplara çalışanlarda var ama okulun kitapları her zaman en garantilisi...

Valla zelişcim kendi adıma konuşayım , şu üniteleri bir bitirsem , ne tekrarda ne de soru çözümünde gözüm yok :1:

Şevk yok bende hiç şevk :19:

:52::52::52::52:
Babam ilk emekli olduğunda rahmetli annem ilk hafta sonunda ; '' eeeee sen daha çalışmayacak mısın '' demeye başlamıştı .
Erkek harbiden zor evde. Ben,m eşim rahattır , karışmaz falan ama bu seferde fazla rahatlıktan günlük rutin planlarım şaşı beş oldu .Düşün bak bugün 5 gün üzerine ilk defa evi süpürdüm :52::52:
Yarın bir de babam geliyor bize , eşim , babam ve yusuf :21::21::21: ve kafayı sıyırmış bir aus.

Nasıl ders çalışmaya başlayacağım ben yaaa :14::14:

Benden çook çok iyi durumdasın sedulum , bende tık yok . Eşimde izinde bol bol gezme tozma :24:

:46::46:

Tebrikleeeer mmiscim , uzun süre sesin çıkmayınca bıraktı ders çalışmayı dedim ama süper ya bitmiş hepsi.

Sınava kadar takıldığın yerleri tekrar yaparsın artık.

Sen mi ? Sen enerjhi bombasısın benim gözümde yahu :32:

Safra kesesi ameliyatı canım , fiiiii tarihinde dosyamı aldılar , hala ameliyata çağıracaklar. Alınması lazım saframın , taş çıkıp çıkıp kanalı tıkıyor.Geçen sene sınava o halde hastaneden serumlarla grmiştim :53:

Hiç bir şey yapmadım tatlım , bıraktığım yerde duruyorlar :20::20:

Yarın babam geliyor şehir dışından , hafta sonu küçük bir tatil kaçamağımız var 3-4 gün . Sonrasında bana kalıyor sadece 10 gün ve hiiiiiiiiiiiiiiiç çalışılmamış 5 ders :52::52::52:

Canım arkadaşım , hiç rastlaşamaz olduk bu ara . Geçmişe bakmadıysan görmemişsindir , bende girmiyorum bu ara sık . Ha sanma ki ders çalışıyorum :1: Offff offfff hiç içimden gelmiyor , anladım ya ben tarzımı , ne kadar size sözde versem , tamam çalışacağım diye kendimi telkinde etsem , ben son dakka stresi olmadan çalışmaya başlayamıyorum.

Çok çok tebrik ediyorum bu arada canım , notların süper . Eşimde yüksek lisansta online giriyrdu vizelere , o da hep finallerde ayvayı yerim ya bakma bu notlarıma diyordu , vizeleri onunda 90-100 dü. Finallerde yine 100 ler gelmesede çok çok iyi notlar almıştı .

Emin ol seninde finallerin harika geçecek canım , hiç stres yapma şimdi kendine ve edebiyata kilitlen :34::16:

Ben 4 yazıyorum , aertık çalışmadıysan bile bu gece çalışıver de beni yalanı çıkarma arzucum:1:

Önce ehliyetini tebrik ediyorum canım , trafiklerde örnek sürücü olman dileğiyle :1:

Ve tabii ki sitemimi edeyim , kaç zamandır yoktun , sadece 2 ünitecik mi :53:

Neyse , ehliyet bitti en azından , onu da kafana takıyordun .Şimdi aöfe kilitlen bence . Kpss derken aöfü boşlama iyice.

Biz iyiyiz canım , senden ne var ne yok ders harici ?

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:16:

Tebrikler kays , bizde bir atlatsak Allahın izniyle.

Aaaaaa yok umutsuzluk falan , benimde 3 haftam ve kapağını açmadığım 5 dersim var , bak hiç umutsuzluğa kapılıyor muyum ?

Çalıştığın için sana zor geliyor biliyorum tatlım ama 3 haftacık sıkıversen dişini , hadi ama aus hatrına :38:

Çok geçmiş olsun pantera , hemen ekliyorum .

Hiç yetişmeyecek diye düşünme lütfen , baktım şimdi kalan ünite sayımız hemen hemen aynı . Hem senin benden en büyük artın başlamış olman , ben bir kere elime aldım kitapları günlerdir daha baktığım yok .

15 gün var , günde 2 ünite çalışmaya çalış , mutlaka yetişecektir , baktın yetişmeyecek gibi ; ilk 3 ünitesini çok iyi anladığını düşündüğün dersin tek bir ünitesini çalışma mesela . Ama tamamen bir ders bırakma bence çalışılmadık.

Önce stres yapma canım , olduğu kadar .

Bebeğin sana hayırlı uğurlu gelecektir inşaAllah . Sadece kitap okur gibi oku en azından . Mutlaka aklında kalacaktır bir şeyler . Dha iki hafta var , biraz zaman ayırabil ders çalışmaya yeter.

Nasıl gidiyor bu arada gebelik ?

Bizim İngilizcelerede bir el atsana arkadaşım :1:

Çok ara veriyosun ausum inan özlüyoruz seni yokluğun çok belli oluyo :70:
Aaay çok teşekkür ediyorum enerji bombası diye nitelendirdiğin için :30: ama inanki şu aralar çok durgunum ausum bademciğim öyle böyle değil fena iltihaplanmış ve üzerinde aftda çıkmış tuhaf bişey olmuş bir de üstüne regl oldum oooohhhh değmeyin keyfime :52: dün artık dayanamadım baktım bademciklerin gidişi fena mecbur antibiyotiğe başladım,zaten bugün de regl oldum karın ağrısı meşhurdur saolsun :41:
Safra kesesi ameliyatı demek canım benim çok geçmiş olsun Fİ TARİHİNDE BIRAKTIĞINI SÖYLÜYOSUN DOSYANI İHMALKAR Bİ HASTANEYMİŞ BAŞKA HASTANEYE GİT SEN İHMAL ETME İHMALE GELİNCEK BİŞEY DEĞİL AUSCUM ALLLAH ŞİFALARINI VERSİN :16: OLMADI KALK BURAYA GEL BAŞIMLA GÖZÜM ÜSTÜNE :54:
ŞİMDİDEN GÖZÜN AYDIN BABAN GELİYORMUŞ NE GÜZEL HEP BİRLİKTE TATİL YAPCAKSINIZ HANİ BAHSETMİŞTİN SAPANCAYA GİDİCEZ DİYE ORAYA MI GİDİYOSUNUZ :28:
EŞİM İZİNLİ DEMİŞSİN GEZİYORUZ FAZLA KARIŞAN BİRİ DEĞİLDİR FİLAN DEMİŞSİN İLK ÖNCE MAŞAALLAH DİYEYİM ALLAH AĞZINIZIn TADINI HİİİÇ BOZMASIN :nazar: SONRA ÇOKTA ÖZENDİĞİMİ SÖYLİYEYİM ALLAH HERKESE BÖYLE GÜZEL EVLİLİKLER NASİP ETSİN AUSUM :38:
artık tatilden sonra sıkı bi çalışma seni bekliyor zaten az zaman kaldı gerçi son anlarda çalışıp başarıyı tuturanlardanmışsın :nazar:
:38: :38: :54: :54: :16: :16:
:98: hatırladın mı bu resmi ausum ne zmandır yapmıyordum bugün içimden geldi bi yapıyım dedim :9:
Ay yine başladı karın ağrım ben gider kaçar bişeyler yapar :52: :52:

7. ünite 2. kitap bitti bu gecede sabahlayacağım iki yada üç ünite okurum diye tahmin ediyorum... sabahlamak iyi oluyo ya daha iyi alıyor sanki kafam gündüz heryerden başka ses çıkıyor gece sakin sessiz kimsecikler yok ohh miss... şimdi gece kitabın üstünde uyuya kalmamak adına bi saatlik kestirme yapcam sora tam gaz çalışmaya devam...

Bu arada ben Türk dili ve edebiyatı mezunuyum aöf'de bu bölümü okuyan varsa aranızda yardımcı olmaya çalışırım bir sorun olursa :34: bunu da söyleyeyim dedim..

kardesım ben ılahıyat okuyorum bu sene 1 sınıftayım aralıkta sınava gırıcem ama kıtapların hepsını okuyorum yanı 10 unıtenın hepsını bı arkadasım 5 unıteye kadar dedı bu ara sınav oldugu ıcın doğru mu ben kacıncı unıteye kadar sorunluyum lutfen yardımcı olun bana

Çok çok geçmiş olsun , kızma ama , tamam haklısın haber verseydi keşke ama o da seni düşünerek vermemiş.

Destek ol şimdi nişalına , sonuçta yaşadığı şoktan sonra bir de senin kızgınlığınla uğraşmasın değil mi ?

Ahhh ahhh özrü kabahatinden büyük derler ya yam buraya cuk oturdu gazelim , yokluğunu farketmedim çünkü oyun oynuyordum :52:

Yok sana dansöz mansöz :1:

Hemen ekliyorum tabloya ve devamını bekliyorum tez zamanda ...:34:

Sürme eşek :60::60::60:

Senin şimdi ceylan gibi sekme , arı gibi vızlama , tazı gibi koşma zamanın şekerim ne eşeği ne sürmesi:52:

Kız kırk yılın başı bir aşk yaşamışız , hiç olanı olmayanı düşünemedim valla :1:

Hadi hadi sende bitir şu okulu , başla biran önce işe de sonra seni de everelim :6::6:

Gökçecim nasılsın güzel arkadaşım :38:

Ben hiç çalışmıyorum ama hep burdayım , boşver sen yüzüm yok ki falanı fırsat buldukça gel canım .

Dipçik gibiyim he yaaaaa , :12::12:

Amin canım benim , daha ben bendeki hastalıkları saysam var ya :52::52::52:

Bende severim çikolatalı gofret , bana tatlı olsun da zaten , kesme şeker bile yerim kıtır kıtır :125::125:

Naber ?Neler yapıyorsun bakalım ?
selamalr bende de ne olsun bacılarım inişlerle çıkışlarla devam ediyor yaşam sağlık sorunları olmasaaa :( bunlarada şükürler ola ne denirki.... bu arada bugun 5 ünitemi daha bitirdiğimi belirtmek isterim bacılarım... hepinizi çok össsledimmmmmmmmmmmmmmmmm...hele ausunnn çikolatalı pastaları gözdenin enfes mönüleri ve gazelle yaptığımızbaskıbiber domates soslarınııı....adraya da selamlar zamanım olsadaa hep girsem keşkeee:50:

kardesım ben ılahıyat okuyorum bu sene 1 sınıftayım aralıkta sınava gırıcem ama kıtapların hepsını okuyorum yanı 10 unıtenın hepsını bı arkadasım 5 unıteye kadar dedı bu ara sınav oldugu ıcın doğru mu ben kacıncı unıteye kadar sorunluyum lutfen yardımcı olun bana

MRB;toplamda 10 ünite varsa vizelerden 5 üniteden sorumlusun arkadaşın yanılmamış :34: vize yani ara sınavda her ders için aynı şey geçerli,toplam ünitenin yarısı kadar sorumlu oluyosun iyi çalışmalar :34:

zaten sen nokta atış almışsın daha da kafanı karıştırma,ana kitapları çalıştın mı bi de nokta atıştan soruları çözdün mü tamamdır bence :34:

Back
X