• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moda Haberleri 2013-2014 Kış Sezonu Deri Ceket Modelleri

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
2013-2014 deri ceket sezonunda bu sene timsah derisi en dikkat çekenler arasında yer alacak. Siyah, kahverengi, gri, bordo ve bir çok renkte deri ceketi etrafta görmemiz mümkün.Hem soğuk havalardan korunmak hemde şık görünmemizi sağlayan bu ceketler bir çok renk ve farklı tasarımlarla dikkat çeken parçalar haline gelecektir.Bu sezon yine zımbalı modeller vitrinlerde yerini alacak hem kısa hem uzun bir çok tarzda tasarlanan bu modelleri gece elbiseleriniz ile de kombinleyebilirsiniz. Unutmayın ki bu sezon punk modası! Sizde stilinizde farklılık yaratın.

Çok güzelmiş hepsi. Ben de bordo arıyorum. Bakmadığım yer kalmadı ama istediğim gibi bşi bulamadım. 2.nin tarzında olsun yumuşak deri olsun istiyorum:12:

Çok güzelmiş hepsi. Ben de bordo arıyorum. Bakmadığım yer kalmadı ama istediğim gibi bşi bulamadım. 2.nin tarzında olsun yumuşak deri olsun istiyorum:12:

Beğendiğin montun üzerine tıklayarak onunla kombin yapabilir, yada mağazamızda bordo rengi var mı diye de bakabilirsin :16:

Back
X