2013 Ağustos annelerinin doğum hikayeleri

Öncelikle ağustos annelerine merhabalar, mutlaka herkesin olcaktır doğum hikayesi inş o gün herkes için kolay ve güzel geçer...

Ortalama 4 ay sonra inşallah doğum hikayeleri paylaşılmaya başlanır.
Sağlıkla gelsinler bebeciklerimiz.:nazar::emir_bebek::nazar:
Zaman çok çabuk geçiyor, yarıyı bile geçtik artık:nazar:
Seni bekliyoruz Ağustos ayı çabuk gel:46::46::46::46::46:

inşallah ben de 30 agustos rabbim herkezi bi nefeste kurtarsın

Acıyı ağrıyı korkunç detayları mümkün olabildiğince pas geçip yazsak tam süper olur :)
Korkuyla ve dehşetle beklemeyelim bebişlerimizi :49:

Doğum yapan erkenci ağustos anneleriiiiii hikayeleri bekliyoruz en kısa zamanda :16: Buralar hep güzel hikayelerle dolsun inşallah. Çok heyecanlandım ya medcezirin doğumuyla çok yaklaştığımızı hissettim :49:

Doğum yapan erkenci ağustos anneleriiiiii hikayeleri bekliyoruz en kısa zamanda :16: Buralar hep güzel hikayelerle dolsun inşallah. Çok heyecanlandım ya medcezirin doğumuyla çok yaklaştığımızı hissettim :49:

günebakancım bende çok heycan yaptım. medvecezirin bebişi kaç haftalıktı biliyor musun? bende buaralar bebişimi çok aşağıda hissediyorum. ama sancım yok şükür inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli alrız kucaklarımıza

Medcezirin normalde doğum tarihi 8 ağustostu canım tam olarak hangi gün doğum yaptı ben de çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyoruz öğrenmeyi :18:

allahım hepinizin yavrularını sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah (amin) =)

Back
X