Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sma kullanıorum bende aptamil cok gaz yapıo ddı hemsıremerhaba kızlar bende 2013 agustos annesi oldum oglum 35 günluk...ve mama ile beslenio ısrarla anne sutu almak ıstemedı..sımdıde sutum kesıldı gitti:2:bn sızlrdn bı yardım ıstıcem..benim gbı lupta vitamın veren varmı hangısını kullanıo bıde hangı mamayı kullanıosnz...benm kı iii mı kotu mu bilemedım
[/QUOT
merhaba canım bende 14 ağustos ta doğum yaptım benim kızım emiyor beni ama sanırım bu ara yettiremiyorum ek olarak devam sütü kullanıyoruz yani doktorum bunu önerdi aptamil 0-6ay ..sen ne kullanıyosun mama olarak
bunu aldımbende
27.08.2013
40+4
11:15
23 agustos ta 40 haftam doluodu o yuzden ogunu heyecanla bekledım ılk dogumum olacaktı korkum vardı ama kımseye korktugumu solemıodum .cevremdekıler sen normal dogum yapamazsın dıolardı .bende okadar heveslıydımkı gorursunuz bak nasılda dogurcam dıodum neyse 23 agustosta gıttım doktora hıc bı sancı yok tabı bende .doktorda senın sancın gelmeden ben sana sunu sancı veremem dedı 1 hafta daha beklıcez dedı ve benı hergun nstye cagırdı .her aksam dogumhaneye gıdıodum orda sancı ceken kadınları gordukce korkmuo deyıldım yanı ama bende sancı yoktu hıc.artık bendekı heyecanın yerını korku sarmaya basladı .her aksam nst ve tuse yapılıodu .26 agustosta gıttık esımle bu sefer belımde hafıf bı sancı vardı nstde sancım cıktı ve 2 cm acıklık var dedı ebe .doktorda bak sancıların baslamıs ıste ıstersen sana yatıs yapalım dedı bende ıstemıorum eve gıdeyım sancım artarsa gelrım dedım.neyse gıttık eve tv seyredıorum esımle sancılar gelıo 10 dakkada bır ama cokda canımı acıtmıo neyse yattık ve gece sıcaktan uyuyamıom sanıcda gelıo ama aynı sancı fazla yok neyse esımde uyandı bı duşa gır ıstersen dedı .gırdım ve tam cıkacakken yere kan damladı heralde nişan dedıklerı olay bu galıba .ıcım cız ettı bırden esıme dedımkı kalk gıdıyoruz neyse aldık herseyımızı gece 2de gıttık hastaneye .ebeye anlattım oda tekrar kontrol yaptı 3 cm olmus nstde sancılar duzenlı gelıodu bana sana yatıs yapalım dedı sen sabaha 7de dogurursun dedı neyse sancı odasında 3 kısıyız bı tanesı ortalıgı yırtıyo benı sezeryana alın dıe oburu aglıo allahım kurtar dıe bende daha hafıfım onlara gore ….
Neyse saat 3 derken 4 derken benım sancılar 3 dakkada bır gelıo tabı dıyer ablalarda bagırıolar neyse ılk ablayı aldılar doguma feryat fıgandan sonra bı bebk sesı kurtuldu Allahın ıznıyle sonra 6 bucukta dıgerını aldılar aynı sekılde oda kurtuldu ve ıkısıde servıse cıktı ben kaldım tek ve 7 oldu ama benım sancılarım dogm sancısı kadar deyıldı bunu anlıodum neyse yenı yenı hastalar gelıodu onlar benden hafıf olanlardı ben artık sancılarımla kaldım bas basa 2 dakka bıle surmuodu sancının gelmesı ve asırı derecde ıkınma hısı buyuk tuvaletım varmıs gıbı ıkınıodum ebe geldı ıkınma dedı nefes alıp ver cocugun kafasını sısırırsın dedı.tamm dedım ama ıkınma gelınce nefes alamıodum kı ıkınmaktan ebeye dedım nolurbenı doguma alın ben dayanamıorum tamm cık masaya kontroledeyım dedı her seferınde sevınerek cıkıodum dogurcam dıe ama ebeye tuseden sonra ındırıodu daha var dıe.en sonkı cıkmamda suyumu patlattı ebe .ve tekrar ındırdı masadan bıraz daha dolan dıe ….
Sancı ya adet sancısı gbı dıolardı yha bu cok farklı bı sancı adet sancısına hıc benzemıo yanı tabı bu kısıden kısye deyısır kımseyı korkutmak ıstemem.rabbım verıo sabrını ve kımseye kaldıramıcagı yuku yuklemıo neyse saat 11 e gelıodu benım sancı 9 saatı bulmasına az kaldı.neyse ebeye yalvardım tekrar benı alın douma tamm dedı ve onlugunu gıydı banada cık hadı alıcam doguma dedı ole sevınnıodumkı kurtulucam sancıdan olguma kavusucam dıe ..cıktım ama bı yandan sancıyı cekıorum cıktım masaya ıgneyıhazırladı uyusturmak ıcın alt bolgeyı cunku kesıyı atacaktı .herseyı hıssedıosun ıgneyı kesıyı ama acı hısstmıo ınsan okadar ve basladım ıkınmaya ebe ne derse onu yapıodum ıkın dıodu ıkınıodum dur dıodu duruodum.destek ıstıyorum dedı ıcerden bı ebe daha geldı .ebe dırseklerını karnıma koydu 3 dıyınce ıkıncaksın ve kesme ıkınmayı dedı ebe tamm dedım basladım ebe ıkın ıkın cok guzel cok guzel sakın bırakma nefesını dıodu aynen yapıodum nefesım kalmadı ama bırakmıodum obur ebe de dırseklerıyle bastırıodu yanı tutuodu yukarı cıkmasın bebk dıe ve oglumun kafası cıktı o an bıraktım ıkınmyı ebe elleırle kafasını yavas ca cektı ve omzlarıda cıkınca balık gıbı kaydı olgum 10 dakkada dogdu oan okadar hafıfledımkı yenıden dogmus gıbıydım butun agrılar sancılar bı anda gıttı bebgımın sesını duydum bende agladım sonra plesantanın cıkması dıkısler fılan derken 1 saat surdu ..3200 kılo 51 cm  yiğit eymenım
Olgumu kucagıma alınca hersey bıttı ..hakketen ole oluomus butun sancılar unutuluomus ..suan 32 gunluyuz cok tatlı bı oglusum var ..allah herkesı sag salgım yavrularına kavustursun bı avazda kurtarsın ..
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Ben de aynı durumdayım.40+5 gün oldu ve benim kızımın gelmeye hiç niyeti yok.Doktorum yarın sana suni sancı verelim dedi açılmam da yok.Suni sancının çok acı verdiğini ve sonunun sezeryan olduğunu söylüyorlar.Bu yüzden çok korkuyorum.Bakalım yarını nasıl atlatacağız.
merhaba canım bende 14 ağustos ta doğum yaptım benim kızım emiyor beni ama sanırım bu ara yettiremiyorum ek olarak devam sütü kullanıyoruz yani doktorum bunu önerdi aptamil 0-6ay ..sen ne kullanıyosun mama olarak
22agustosta 40 haftanin dolmasiyla hastaneye kontrole gidilir ve acilma olmamasina ragmen bebegin kafasinin yola cikmasi sonucu sunisanciyla dogum baslatilir..agri,sanci,gozyasi,nefes alamama..ama...ters giden biseyler var.ben aciya dayanamiyorrum.bebegin kalp atislari duzensizlesiyo.aci cok.ama acilma yok..ve bebek kakasini yapmaya baslar..aci sonsuz.apar topar sedyeye alinan bir kadin.iste o benim.sanci muthis..zirvede.ben ameliyathanedeyim.soguk beyaz bi isik.hadi diyorum doktoru cagirin dayanamiyorum.gelicek bekliyoruz diyolar.nolur cagirin bebegim olucek..tamam geliyo diyolar.ve doktorum geldi..yasemin hanim nolur beni uyutmayin bebegimin dogumunu gormek istiyorum.bu sartlarda genel anestezi yapabilirim ancak diyor.ve hemen uyutun diyor akabinde............bir ses..hemsire olmali..pakoveben hanim uyandinizmi? Uyanmakmi..nerdeyim ben.....bosluk...ve bir ses daha..agliyor..bu benim bebegimmi diyorum.evet diyolar.kizin cok tatli.seni bekliyo annesi..bebegim dogmus..icimde degil artik..o ses..hayatimda duydugum en guzel ses..o bakis..muciizem..ben uyurken dogmus..4dakika nefes alamamis dogdugunda..cok ugrasmislar..bebegim benim normal dogum israrim yuzunden oluyormus..ama simdi benimle..dogumunu goremesemde o benimle.nefesim..kalbim..herseyim.
Bu duyguyu tum dileyenler yasamali..