2013 ağustos annelerinin ultrason resimleri

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
Kızlar yeni konumuz hayırlı olsun.bebişlerinizin fotolarını burdan paylaşabilirsiniz.

İlk resim benden olsuuuun.
Maşallah demeyi unutmayalım birbirimize :)

13+1 iken çekildi :)

$26012013_03.webp :nazar:

Çoook teşekkür ederim, siz de ekleyin artık ama yalnız kaldı bizim ufaklık :)

Teşekkür ederim. Valla cinsiyet söylemedi doktorum, %55 oranla söylerim gerek yok dedi 1 ay sonraya kaldı. Sence erkek mi :):emir_bebek:

bence erkek nedense görür görmez erkekeğe benzettim yada ben çok erkek istediğim içinde olabilir ama hala öyle hissediyorum bu bir erkek bebek allah hayırlısını nasib etsin hepimiz için :)

Çok garip ya, son 3 haftadan beri ben de erkek bebek diye hissediyordum, sanırım organlarının gelişmesiyle pararlel oldu :1:
Vay be oğluşum mu olacak benim şimdi :emir_bebek:
Teşekkür ederim hepinize...
Kızım da olsa çok mutlu olurdum her iki cinsiyete de %100 hazırım ruhsal ve hormonal olarak :) Ama öğrenmek çok heyecanlandırıyor insanı :46:
1 ay sonraki kontrolde kesin söyleyeceğim demişti doktorum bakalım tahminler doğru mu tuttu :1:

Hoş gelmişşşş sayfamıza tatlı miniğin :)) Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar da kızı da erkeği de bizimdir, candır :)

Maşallah :))) :nazar: Doktor cinsiyet söyledi mi? Sanki erkek gibi duruyor ama tamamen tahmin :)

hepimizin bebişine maşallah :) doktor söylemedi, kesin olunca söyleyecekmiş :( nub teorisine göre ben de bakıyorum, bakıyorum... işte bakıyorum :)) kısmet işte, hayırlısı olsun.

Back
X