2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

yesil_dostu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
255
40
28
Ankara
Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..

Mrb..bende ayin 1 inde ogrendim sayilir..kan tahlil degerim 1015 ti smdi ne oldu bilmiyorum..allah hayirli dogum nasip etsin bizlere insallah..

Bende 2 agustos tarıhıyle kendım test yapıp ogrendım..
3 Agustos tarıhındede doktoruma onaylatıp ogrenmıs oldum :) Tam kandıl gunu :):))

Hayırlısıyla Allah tamamına erdırsın hepımızınkını..

bugün öğlen öğrendim:46:.ilk hamileliğim inanılmaz heyecaanlıyım,çok garip bir duygu,beklemiyordum açıkçası.testi kendim evde yaptım yarın gidip doktora onaylatacağım inş:).hatta bu başlığı göremedim ben bir başlık açayım dedim:).Allahım herkese bunu nasip etsin umarım gebeliğimiz sorunsuz devam eder ve sağlıklı birer bebeğimiz olur:)Yüce Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.

bugün öğlen öğrendim:46:.ilk hamileliğim inanılmaz heyecaanlıyım,çok garip bir duygu,beklemiyordum açıkçası.testi kendim evde yaptım yarın gidip doktora onaylatacağım inş:).hatta bu başlığı göremedim ben bir başlık açayım dedim:).Allahım herkese bunu nasip etsin umarım gebeliğimiz sorunsuz devam eder ve sağlıklı birer bebeğimiz olur:)Yüce Rabbim dileyen herkese nasip etsin inş.

Aminnnnn insallahhhhhh bende cok cok heyecanliyimmm ;))

kızlar ben de bugün öğleden sonra öğrendim . önce evde test yaptım pozitifti sonra hemen gidip kan tahlili yaptırdım ve sonuç 368,9 çıktı :) bayramdan sonra da doktora gitmeyi planlıyorum.

doktora giden arkadaşlar, doktorlarının söylediklerini bizimle burda paylaşsalar olur mu? bir de folik asit, demir ilacı ya da vitamin kullanmaya başladınız mı?
bu arada bende gaz sancısı olduğunu düşündüğüm bir ağrı var kasıklarımda 2 gündür, özellikle sabahları hissediyorum bunu, sizler de de bu ya da buna benzer şikayetler var mı?
hepimize güzel, dertsiz tasasız hamilelikler diliyorum:)

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Arkadaşlar ben de 3 gün önce öğrendim hamiş olduğumu :) (Hcg değerim 105'ti)
Önümüzdeki hafta bebişimin kesesini göreceğim inşallah :) Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu...

kızlar bende 6 ağustosta öğrendim. ondan önce evde üç günlük bi test maceram var tabi:) benim değerimde 1015 çıktı acaba keseyi ne zaman görürüm. herkese mutluluklar diliyorum.

kızlar bende 6 ağustosta öğrendim. ondan önce evde üç günlük bi test maceram var tabi:) benim değerimde 1015 çıktı acaba keseyi ne zaman görürüm. herkese mutluluklar diliyorum.

bende öğrendiğimde 30 hazirandı agustos sayılır artık..değerim 1015 ti..ben bu çarşamba doktora gidicem..kalp atışı vs duyarm , keseyi de görürüm inşallah..

Back
X