2013 Ağustos Ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

violety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
77
5
36
İstanbul
konu başlığını sanırım bana açmak nasipmiiş.bulamadım öyle bir başlık.Bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendim.çok çok garip bir duygu ve insanın aklına gelen ilk şey umarım sağlıklıdır.çünkü seri şekilde beynimde ilaç aldım mı(alkol ve sigara kullanmıyorum zaten) fikri. hayır çok şükür almadım.ancak saçımı boyamıştım bilmiyordum acaba sorun olur mu?açıkçası ben testi kendim yaptım yarın doktora giidicem umarım test sonucu yanlış değildir.evet aklınıza geldiğini biliyorum neden yazıyorsun o zaman doktordan tasdiklemediysen sonucu diye çok mutluyum planlı değildi ama sonuç pozitifti:)Allah herkese ama herkese nasip etsin inş.

merhaba, bebeğiniz hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.
ben de 2 ağustos'ta hamile olduğumu öğrendim (evde gebelik testiyle). gitmek istediğim hastaneden daha öncesine randevu alamadığım için 27 ağustos'ta gidip ultrasonda görebilmeyi diliyorum bebeğimi. mutluyum ve heyecanlıyım:)

bende hamileyim bayanlar normalde 10 gün sonra belli olur acele etme dediler ben dayanamadım 7. gün yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum allahım her isteyene hayırlısından bebek nasip etsin inaşllah:46::52:

merhaba, bebeğiniz hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.
ben de 2 ağustos'ta hamile olduğumu öğrendim (evde gebelik testiyle). gitmek istediğim hastaneden daha öncesine randevu alamadığım için 27 ağustos'ta gidip ultrasonda görebilmeyi diliyorum bebeğimi. mutluyum ve heyecanlıyım:)

çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum bebeğine sana ve eşine

Back
X